Şimdi Ara

İninal kart [SS GELDİ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
17
Favori
25.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15yaşındayım pttye gidip kendi başıma cıkartabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kart hepsiburada.com da kullanılıyor mu
  • Beyler gg den alışveriş edemiyorum ininal kartla neden ?
    gg den alışveriş edenler bir yardım etsin :)
  • Bende aldım başarılı
    Alışveriş konusunda sıkıntı olmadı ayrıca ilk Migros'tan aldığımda 205 TL verdim eve gelip onaylattığımda içinde 199 lira vardı
    1 lira aylık kullanım ücreti kesilmiş sadece
    Sonra PTT atm den 100 lira daha yükledim direk 100 lira ekledi hiç kesinti olmadan tekrar alışveriş yaptım şu ana kadar hiç sıkıntı olmadı güzel gidiyor inşallah böyle devam eder.
    Kasiyerden ininal kart alacaktım dedim tabi hemen vereyim dedi gitti biryerden getirdi. Korkmuştum ama Bilgililer yani. Fatura için isim soyisim aldı telefon numarası aldı yüklemeyi yapıp kartı verdi. O sırada bilgi de veriyordu ama ben önceden bildiğim için kafa sallayarak tamam deyip teşekkür ettim aldım.
    Yaş falan sormadı. Hoş sorsaydı da sorun olmazdı ama merak eden arkadaşlar için söyleyeyim dedim.
    18 yaş sınırı yok.

Şimdilik tek sıkıntı Migros tansaş PTT ve PTT atm ile sınırlı olması.
    En azından ing bank atm ile falan da yükleme yapılsa daha da güzel olacak.

• çöp
  • Diyelim karta 50 tl yükledik. Tek seferde 50'sini birden çekebiliyormuyuz atmden ffalan? Yada atm'lerden kullanılıyomu bu kart onu bile bilmiyorum :D
  • Beyler aynı kart bendede var şu ana kadar ebayden aliexpressten ve hepsi buradadan sorunsuz alışveriş yaptım paypala eklenebiliyor. Çok kullanışlı tavsiye ederim sorunuz olursa pm atabilirsiniz.
  • Yüklerken 2 lira mı gidiyor ? Mesela 25 lire yüklemek istiyorum yükledikten sonra geriye 23 liramı kalıcak kartımda ?
  • ebayden alışveriş yapılıyor değil mi ?
  • Paypal benden 2.12 USD aldı neden ? Paypala katılım ücretimi?
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    24 saati doldurdun mu usta hemen deniyorsun
  • Diyelim kartta 50 tl var. Ben 60 tl lik alışveriş yaptım veya pos cihazına soktum kartı. Nasıl olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Diyelim kartta 50 tl var. Ben 60 tl lik alışveriş yaptım veya pos cihazına soktum kartı. Nasıl olacak ?

bakiye yetersiz tarzinda bir uyari alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Diyelim kartta 50 tl var. Ben 60 tl lik alışveriş yaptım veya pos cihazına soktum kartı. Nasıl olacak ?

bakiye yetersiz tarzinda bir uyari alirsin

Sağol hocam
  • ya arkadaş benim anlamadığım millet bu aylık 1 liralık vergiye takılmış. ulan adamlar o kadar güzel sistem yapmış ayda 1 lirayı çok mu gördünüz? yılda 12 lira ediyor. zaten normal kredi kartlarının vergisi bile yılda 50-60 lira en az.
  • Beyler kart şifre mi unuttum pttmatik kaptı kartı gittim geri aldım ama şifreyi yine bilmiyorum pttmatige soktum kartı yine şifre istiyor ne yapcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

ya arkadaş benim anlamadığım millet bu aylık 1 liralık vergiye takılmış. ulan adamlar o kadar güzel sistem yapmış ayda 1 lirayı çok mu gördünüz? yılda 12 lira ediyor. zaten normal kredi kartlarının vergisi bile yılda 50-60 lira en az.

12tl bile değil kullanmadığı ayları almıyor süper kart biraz biriktireyim heme yumulucam migroslara
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.3.A.R

Beyler kart şifre mi unuttum pttmatik kaptı kartı gittim geri aldım ama şifreyi yine bilmiyorum pttmatige soktum kartı yine şifre istiyor ne yapcam..

Öğrenmişsindir herhalde ama şifren kart numarasının son 4 hanesi.

• yarın kart almaya gitsem hemen veriyorlar mı? yoksa bekleme süresi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.