Arkasaslar ininal kartim ile baska bir hesaba para göndere bilirmiyim veya ecopayz hesabima gonderebilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: Jokur
quote:
Orijinalden alıntı: Cutnawall
quote:
Orijinalden alıntı: Zıkkımlı Kök
bende kart hakkında birkaç bilgi vereyim. öncelikle kartı almak için 5 tl ücret istiyorlar ve ilk seferde en az 10 tl yükleme yapmalısınız.Kartı aldıktan sonra sitesinden aktif ediyoruz.Sonra paypala numarasını filan yazarak kartı tanımlıyoruz.Paypal karttan 3 tl kesiyor ve kestiği parayı paypal hesabınıza aktarıyor.Kart bakiyenizden her ay 1 tl kesiliyor.Kartta hiç para yoksa kesmiyor Bir de her yüklemede 2 tl kesiliyor denmiş.Ben şuana kadar 25er 25er 125 tl yükledim.Her yükleyişimde 20 kuruş gibi bir para kesildi.Kartı şu ana kadar kullandığım yerler :ebay,amazon,steam,gamersgate,humble bundle... Kısacası paypala kartı tanımlatıp paypal kabul eden her yerde alışveriş yapabilirsiniz.Paypal kabul etmeyen yerlerde(amazon mesela)normal bir kredi kartıymış gibi kart numarasını vs yazarak kullanabilirsiniz.
alakmı yani iyi olurmu sence hocam sahibinden felandan alınırmı bişeler avantajlımı sence fazla kesiliyormu
bence alın hocam kredi kartı olmayanlar için çok iyi.
Alıntıları Göster
Allah belasını vermesin benim kartın arkasında Wolf team reklamı olur şansıma tüküreyim
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele
İninal kart hakkında ana konu oluşturcam şart oldu bu.
Ben kartı Iș bankasinin ATM sine soktum 6 haneli şifre istedi.
Daha önce şifre falan belirlemedim..
Bu 6 basamaklı şifre ne olaki?
İs bankası ATM sinde calismaz
quote:
Orijinalden alıntı: CDBurnerXP
quote:
Orijinalden alıntı: alican3434
Ben kartı Iș bankasinin ATM sine soktum 6 haneli şifre istedi.
Daha önce şifre falan belirlemedim..
Bu 6 basamaklı şifre ne olaki?
İs bankası ATM sinde calismaz
Alıntıları Göster
İninal kart ile Tempobet vs. sitelere para yatırabiliyor muyuz ? Aynı soru daha önce de sorulmuş ama net bir cevap bulamadım. Mastercard geçen her yerde kullanılıyor denmiş ama umarım Tempobet'te de kullanılıyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
İninal kart ile Tempobet vs. sitelere para yatırabiliyor muyuz ? Aynı soru daha önce de sorulmuş ama net bir cevap bulamadım. Mastercard geçen her yerde kullanılıyor denmiş ama umarım Tempobet'te de kullanılıyordur.
Alıntıları Göster
İninal + Pay by me aldım Pbm'nin geçmediği yerlerde ininal'ı kullanıyorum.
quote:
quote:
quote:
bende kart hakkında birkaç bilgi vereyim. öncelikle kartı almak için 5 tl ücret istiyorlar ve ilk seferde en az 10 tl yükleme yapmalısınız.Kartı aldıktan sonra sitesinden aktif ediyoruz.Sonra paypala numarasını filan yazarak kartı tanımlıyoruz.Paypal karttan 3 tl kesiyor ve kestiği parayı paypal hesabınıza aktarıyor.Kart bakiyenizden her ay 1 tl kesiliyor.Kartta hiç para yoksa kesmiyor Bir de her yüklemede 2 tl kesiliyor denmiş.Ben şuana kadar 25er 25er 125 tl yükledim.Her yükleyişimde 20 kuruş gibi bir para kesildi.Kartı şu ana kadar kullandığım yerler :ebay,amazon,steam,gamersgate,humble bundle... Kısacası paypala kartı tanımlatıp paypal kabul eden her yerde alışveriş yapabilirsiniz.Paypal kabul etmeyen yerlerde(amazon mesela)normal bir kredi kartıymış gibi kart numarasını vs yazarak kullanabilirsiniz.
alakmı yani iyi olurmu sence hocam sahibinden felandan alınırmı bişeler avantajlımı sence fazla kesiliyormu
Alıntıları Göster
Abi 2 lira da az değilmiş be. Almayı düşünüyordum ama zaten 10'ar falan yükleyeceğim her seferinde, 2'şer alınca benim için çok oluyor be
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Fotoğraflar pastaneyle çekilmiş galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: MrKivircik
Evet arkadaslar baslikta dedigim gibi suan pttde ininal icin sira bekliyorum eve gidince detayli bilgi ve ss eklenecek.Suanlik bilinenleri yazayim.
Kartın fiyatı 5 lira Pttden minimum 10 lira,migroslardan minimum 25 lira bakiye yuklenmekte Karta bakiye her eklendiginde 2 lira vergi kesilir Kartin aylik kull. ucreti 1 liradir Kartn son 4 rakami sifrenizdir. Karti kullanmak,satin almak,bakiye yuklemek icin herhangi bir yaş siniri yoktur Kart playerlar icin gayet avantajlidir + steam uzerinden kullanilabilir.
Simdilik bukadar arkadaslar eve gidince SS eklenip detay verilecektir.
Evet beyler ssler bunlar.Kartı şu ufak pakedimsi zımbırtıda veriyorlar Bkz:3.ss İçinden SSS ve kartımız çıkıyor.Kartı Pttden ister bakiye yükletmeden ister en az 10 lira yükleterek alabiliyorsunuz.
Sorulara geçeyim ;
Cutnawall hocam ;
Kartı Mastercard ibaresi olan heryerde kullanabilirsiniz,üstüne internette alışveriş,steam,paypal gibi sitelerde kullanabilirsiniz.
Arduino ; Evet
Bluescream hocam ; kartı şimdilik postayla yollamıyorlarmış ileride onu da yapacaklarmış.
4RedSea ; Hocam kartı 5 tlye aldığınızda içinde 5tl yok.Yani kartı satın alma ücreti 5 lira.İçine 10 lira bakiye yükleyince 10 lira olmuş oluyor yani.
Evet soruları alayım soruları...
Ptt nin Atm tarzı yerleri var oralardan yükletebilirmiyim yoksa illa bi ptt bayisinemi gitmeliyim
Arkadaşlar bende başvurdum şimdi kartı paypalıma onaylaticam .Aklıma takılan bir soru var.Paypalımda 20 25 tl kadar bakiye var.Ek olarak 2 tane de kredi kartı ekli.Şimdi ben bu ininal kartı eklersem bu 25 tl yi direk bu karta çekebilir miyim.eğer çekersem bakiye yüklenmiş gibi mi oluyor.Kredi kartlarım y.dşina kapalı olduğu için işe yaramiyor.
Bir ara cekilisini yapmışlardı ininal sitesinde , tek kurus ödemeden kapıma kadar geldi kart daha kullanmak nasip olmadı ama .
quote:
Orijinalden alıntı: HASBIHAL
Arkadaşlar bende başvurdum şimdi kartı paypalıma onaylaticam .Aklıma takılan bir soru var.Paypalımda 20 25 tl kadar bakiye var.Ek olarak 2 tane de kredi kartı ekli.Şimdi ben bu ininal kartı eklersem bu 25 tl yi direk bu karta çekebilir miyim.eğer çekersem bakiye yüklenmiş gibi mi oluyor.Kredi kartlarım y.dşina kapalı olduğu için işe yaramiyor.
İninal ile ayrı bir paypal hesabı açarsan,Diğer paypaldaki parayı gönderebilirsin
quote:
Mastercard geçiyorsa kullanılır
quote:
Orijinalden alıntı: BerkayCoskun
quote:
Sordum,kullanılmıyormuş.
quote:
quote:
quote:
Sordum,kullanılmıyormuş.
Sitede MasterCard geçiyormuymuş ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Diop.
quote:
quote:
quote:
Sordum,kullanılmıyormuş.
Sitede MasterCard geçiyormuymuş ki ?
Alıntıları Göster
para tuzağı almayın.
şimdi hesap işletim ücreti olmayan bankalar çok var. enpara, nuvo, kuveytturk, marifetli hesap, turuncu hesap vs... 18 yaş altı ne yapsın derseniz pasolig kartı alın yıllık 15 tl yarısı kulübünüze gidiyor. maç biletlerini de bu kart üzerinden alıyorsunuz. ön ödemeli banka kartı olduğu için işinizi görecektir. nokta
SyhnYlmzS
kullanıcısına yanıt
SyhnYlmz hocam ; Pttmatiklerde tl yükleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: bogrumo
SyhnYlmz hocam ; Pttmatiklerde tl yükleniyor.
Tüm yorumları okudum yanlız bir arkadaş sadece kullanılan ayın vergısı olan 1 tl çekilir demiş bir arkadaş bir bayandan duymuş 10 ay yüklemezsen 10 ayın vergisi bir anda alınıyor diye çelişkili yorumlar aklımı karıştırdı yardım lütfen ?