Şimdi Ara

İninal kart Yaş sınırı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 13 oyun paralarını mobil ödeme ile alıyorum kredi kartı ile bonus para veriyor bende migrosa gidip ininal kart almak istiyorum +18 kalkmış galiba doğrumu bunu soracaktım

• Yapay Zekanın Yanıtı

İninal Kart Yaş Sınırı

İninal kart kullanmak için belirli bir yaş sınırının olup olmadığı merak ediyorsan, cevabın evet. İninal kartın kullanımında yaş sınırlaması vardır.

İninal kart yaş sınırı, Türkiye'deki mevzuata göre belirlenmiştir. Buna göre, İninal kart başvurusunda bulunmak ve kullanmak için en az 15 yaşında olman gerekmektedir. 15 yaşından küçükler İninal kart sahibi olamaz.

15 yaşını doldurmadıysan ancak bir İninal karta ihtiyaç duyuyorsan, ebeveynin veya yasal vasin adına bir başvuru yapabilirsin. Bu durumda, ebeveynin veya yasal vasinin başvuru sırasında yanında olması ve gerekli belgeleri imzalaması gerekmektedir.

İninal kart yaş sınırlaması, kartın güvenli ve sorumlu bir şekilde kullanılmasını sağlamak için gereklidir. Bu sınırlama, gençlerin mali konularda bilinçli kararlar vermeleri ve finansal yükümlülüklerin altına girmeden önce yeterli bilgiye sahip olmalarına yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 12 yaşından büyük herkes ininal kart kullanabilir. 18 yaş sınırı hiç olmadı. ininal cüzdan indir kartını ekle hemen kullan.
    Mobil ödeme kullanırsan ininal karta göre çok daha fazla para verirsin.
  • MCBilecik kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsin ve kullanabilirsin. ininal kart kullanırsan, mobil ödemeye göre çok daha az para verirsin.
  • Bu kartla steamdan bir şeyler alabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenBayAnderson -- 2 Eylül 2015; 14:19:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.