Şimdi Ara

ininal karttan 15 mayıs itibari ile para çekilebilecek! (ben öyle anladım) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
10
Favori
5.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ek madde vs. varsa bilmiyorum ama yukarıdaki ifadeden ben tek seferde en fazla 3 adet kart olabileceğini ve herhangi bir kartın limiti bitiminde yerine yeni kart alınabilir diye anlıyorum. Dediğim gibi başka madde varsa bilmiyorum.
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    evet maddeden öyle anlaşılıyor gibi
    ama uygulamada öyle değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

3 kart 2000 limiti tükettik, başka kullanamayacağız ki ömrümüzde

nasıl tüketebildiniz :) paypal olsa anlarımda,içindeki parayı nasıl kullanıyodunuz ,pm dende dönebilirsiniz
  • Limitleri ininal değil devlet koyuyor. O yüzden yasadaki limitler artmaz. Kişiye 3 kart olayı güzelmiş. Sanal ininal karttan para çekilebilir mi acaba, kartsız çekme gibi bir olay olur mu ing atmlerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 14 Nisan 2015; 22:46:56 >
  • Ben de ininaldaki bu muhabbeti anlamadım bir türlü. 3 adet kart veriyorsun, 2000 tl limitten toplam 6000 tl limit koyuyorsun. İyi de yeni yıla girildiğinde ya kartlardaki limitleri sıfırla, ya da kartları silip 3 adet daha yeni kart alma şansı tanı. Nasıl bir mantıktır anlayamadım. Bir insana ömrü boyunca 6000 tl limit mi olur ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Limitleri ininal değil devlet koyuyor. O yüzden yasadaki limitler artmaz. Kişiye 3 kart olayı güzelmiş. Sanal ininal karttan para çekilebilir mi acaba, kartsız çekme gibi bir olay olur mu ing atmlerinden.

Sanırım bu konuda bilgilisiniz, öğrenmek adına soruyorum, devletin koyduğu kural nerede yazıyor? Hangi kanunda düzenleniyor? Tşk.

• Bu kartin bildiğimiz ön ödemeli vadesiz kartlardan farkı ne? Bende bir tane kart var onun içinde de paramara dan gelen para duruyor, başka bir işlem yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Limitleri ininal değil devlet koyuyor. O yüzden yasadaki limitler artmaz. Kişiye 3 kart olayı güzelmiş. Sanal ininal karttan para çekilebilir mi acaba, kartsız çekme gibi bir olay olur mu ing atmlerinden.

Sanırım bu konuda bilgilisiniz, öğrenmek adına soruyorum, devletin koyduğu kural nerede yazıyor? Hangi kanunda düzenleniyor? Tşk.

Kanun değil, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından Genel Tebliğ Sıra No:5'de düzenleniyor. 2.2.9. Ön Ödemeli Kartlara İlişkin İşlemler.
    Benimde çok bir bilgim yok, araştırdıklarım doğrultusunda biliyorum sadece. Üstteki mesajımda yasa falan yazmışım da biraz yüksekten atmışım pardon. Nickinizi de gördükten sonra iğneleme yaptığınızı varsayıyorum.

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=9.5.12073&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=mali%20s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 15 Nisan 2015; 0:38:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Kanun değil, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından Genel Tebliğ Sıra No:5'de düzenleniyor. 2.2.9. Ön Ödemeli Kartlara İlişkin İşlemler.
    Benimde çok bir bilgim yok, araştırdıklarım doğrultusunda biliyorum sadece. Üstteki mesajımda yasa falan yazmışım da biraz yüksekten atmışım pardon. Nickinizi de gördükten sonra laf soktuğunuzu falan varsayıyorum.

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=9.5.12073&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=mali%20s

Hocam devlet tarafından limit konulduğunu ben de biliyorum da, devlet limitleri ömürlük koyun demiyor ki. 6000 tl ömürlük limit ininalda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword88 -- 15 Nisan 2015; 0:38:41 >

• ininale ihtiyaç yokki , enpara mis gibi hiçbir işlem ücreti,havale ücreti vs... hiç birşey yok . ininal ayda 1 lira kesiyor diyebiliyorum. enpara candır
  • Paypallarin limitleri oldu zaten 15tane kart cikaririm nakit çekme limiti 2000 olursa bu yili kapatariz seneye paypallar sifirlanir bu döngü devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbulent2910

Ayrıca 2000 yükleyip harcadığınız kartları atmamakta fayda var. Belki limiti yükseltirler, yeniden yükleme yapıp kullanabiliriz.

Eskiden farklı mı idi bilmiyorum ama şu an yükleme limiti 5,000 tl.
    Ama çekme limiti 2,000 tl
    Yatırdık parayı, çekemiyoruz. Ancak alışverişte kullanabiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

ininale ihtiyaç yokki , enpara mis gibi hiçbir işlem ücreti,havale ücreti vs... hiç birşey yok . ininal ayda 1 lira kesiyor diyebiliyorum. enpara candır

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 19 Nisan 2015; 22:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Paypallarin limitleri oldu zaten 15tane kart cikaririm nakit çekme limiti 2000 olursa bu yili kapatariz seneye paypallar sifirlanir bu döngü devam eder

hocam paypalın nakit çekim limiti yıllık 2000 mi yoksa yıl fark etmeksizin toplamda 2000 mi?
  • Arkadşlar ben bu ininsl kartı paraMaramuhabbeti başlamadan önce kullandım 2000 TL limiti doldurdum.
    Müşteri hizmetlerine telefon açtım. Bu kart ne olacak diye. 3 tane kart çıkarabilirsiniz dedi. Hatta dolan kartınızı iptal edelim onun yerine de yeni kart çıkarırsınız dedi.

Bu bilgi faydalı olur umarım.
  • dextrr kullanıcısına yanıt
    PayPal kartın limiti yıllık 2000 tl. Aylık da 1000 tl limiti var. 1 Ocak'ta sıfırlanıyor limitler her yıl.

• devrimkaratas kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 kartımı tamamen bitirdim. Müşteri hizmetleri de bana başka kart hiç bir şekilde alamazsın ancak başka bir TC no ile alabilirsin dedi.
  • 1 yıl önce yılbaşı kampanyasından bedava aldığım ininal kartı daha hiç kullanmadım. eğer para çekme özelliği gelirse hemen kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Paypallarin limitleri oldu zaten 15tane kart cikaririm nakit çekme limiti 2000 olursa bu yili kapatariz seneye paypallar sifirlanir bu döngü devam eder

hocam paypalın nakit çekim limiti yıllık 2000 mi yoksa yıl fark etmeksizin toplamda 2000 mi?

Yillik 2bin her sene sifirlaniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sikayetvar.com/paypal bu ara paypalda sıkıntı var sanırım kartıma 150tl yükledim karta para görünmüyor mh arıyorum cevap veren yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.