Şimdi Ara

ininal karttan 15 mayıs itibari ile para çekilebilecek! (ben öyle anladım) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
10
Favori
5.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC@DC

http://www.sikayetvar.com/paypal bu ara paypalda sıkıntı var sanırım kartıma 150tl yükledim karta para görünmüyor mh arıyorum cevap veren yok.

MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞINCA TAHSİLAT MAKBUZU İLE KARTIN FOTOKOPİSİNİ propaypal@mastercard.com gönder incleme sonrası yüklenir diyecek sen doğrudan mail at . benimki 2. gün hesapta gözüktü. genelde 1 gün sonra hesaba yüklüyorlar.

• saol deniycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkarakus06

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

http://www.sikayetvar.com/paypal bu ara paypalda sıkıntı var sanırım kartıma 150tl yükledim karta para görünmüyor mh arıyorum cevap veren yok.

MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞINCA TAHSİLAT MAKBUZU İLE KARTIN FOTOKOPİSİNİ propaypal@mastercard.com gönder incleme sonrası yüklenir diyecek sen doğrudan mail at . benimki 2. gün hesapta gözüktü. genelde 1 gün sonra hesaba yüklüyorlar.

Aynı sıkıntı bende ininalda olmuştu. Tahsilat makbuzu vs. bilgileri istediler, sonra cevap olark sorunun migrostan kaynaklandığını söylediler. Migrosa gittim, genel müdürlüğe faks falan çekildi. Ertesi gün çağırdılar mağazaya ve kartıma geçmeyen 300 tl yi kasada benden para almadan tekrar yüklediler.

• bence bu konunun toptan kaldırılması lazım. İninal nere paypal nere. Konu amacından sapmış sonumuz hiç iyi değil benden söylemesi
  • Başlığı açan arkadaşa Teşekkürler aynı mail bana da gelmiş son durum nedir bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara varken bu kartı alma sebebi nedir
  • ben 2000 lik limiti aylık sıfırlanıyor sanıyordum .. direk iptal. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

enpara varken bu kartı alma sebebi nedir

benim kredi kartım yok banka kartını kullanamadığım yerlerde kullanmak için almıştım.. enpara nasıl bişey. .

• Man Down kullanıcısına yanıt
    13 mesaj ustte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m m m m

Başlığı açan arkadaşa Teşekkürler aynı mail bana da gelmiş son durum nedir bilen var mı ?

Eyvallah hocam. Ben tşk ederim. Son durum 15 mayısa kadar belli olur galiba.

• İnİnal'ın ne işe yaradığını bilmeyenler yorum yazmasın. Detay isteyenler pm den gelsin.

Atm den para çekmek mümkün olacak mı acaba olacaksa da komisyon vs olacak mı bunu öğrenmemiz lazım. Paypal ya da enpara ile kıyaslamayalım. Çok farklı şeyler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

ininale ihtiyaç yokki , enpara mis gibi hiçbir işlem ücreti,havale ücreti vs... hiç birşey yok . ininal ayda 1 lira kesiyor diyebiliyorum. enpara candır

enpara kullanıyorum, ininalkart hamallık gerçekten ayrıca çok omisyon var ve yurt dışı alışverişlerinde dolar kuruda hayvani..

ama herkes +18 değil hocam, enparada +18 sınırı var...yoksa bu insanlar ininalkart kullanmaz bence
  • konunun kaldırılması lazım. neye hizmet ettiği belli değil. para çekilecek diye konu açmış, ininal'a sordum belli değil, size bilgi vereceğiz diyorlar. ben öyle anladım diye böyle abuk subuk konu açılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 19 Nisan 2015; 22:05:04 >
  • malum işlemde 2000 den sonraki 3000 i çevirmenin bir yöntemini keşfeden var mı?
  • Trendyol dan ininal kartıyla almaya çalıştığım ürün satın al à tıklayınca core 22-50 hatası alıyorum neden

• 15 mayıs geçti deneyen var mı?
  • up
  • var mı deneyen 3-4 lira bir şey vardı içerisinde. başka hesaba aktarabiliyorsak aktaralım, 2 dürüm paramız çıkar.
  • Web sitesinde hala eski bilgiler var. Para çekebilen biri aydınlatsa süper olacak.
  • Arkadaşlar ininal kart para yükleme limitini 2000 TL'den 5000 TL'ye çıkarmış. Sitelerindeki bilgiye göre para yükleme limiti 2000 TL fakat yeni bir düzenlemeye gidildiği bilgisini öğrendim. Elinizdeki kartları atmayım derim. Umarım yeni düzenleme ile paypal gibi para çekme düzenlemeside gelir. Muhtemelen olacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.