Şimdi Ara

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben bunu nasıl geçiricem bi bilgisi olan war mı? bu l2 yi güzel yapan olaylardan biride pvp / pk sistemidir bunu çok saçmalamışlar guard kesiyo düşmüyo adam kesiyo düşmüyo

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 22 Aralık 2011; 21:28:38 >
  • charını siliceksin yada questlerle diyorlar benim ilk char gitti o yuzden
  • 1 günde silse silerim ama 7 günde bekle sonra tekrar kas quest olayı nasıl olucakki town a giremiyosun pk düşürmek için quest war ama gremlini kasıyosun oda pk geçince puanini düşürüyosun :S
  • yeni char kas. 7 gun beklemene gerek yok ben silmedim bile duruyor oyle. silmekten kastım bırak o charı demek :D
  • Ncsoft bartz serverında daha önce paralı olduğu dönemde oynadım.O günlerde hiç bir sorun yoktu gmler sürekli aktifti çalışmayan hiç bir şey yoktu lagdan eser yoktu daha ne sayayım olumsuz hiç bir şey yoktu.Ama bugün bütün bunların tersi var ncsoft çok amator biir l2 ortaya çıkaröış soulshot çalışmıyor ,lagdan yürünmüyor, potlar çalışmıyor bir tane gm bile online değil artık siz karar verin oynanırmı oynanmazmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tresurehunter

Ncsoft bartz serverında daha önce paralı olduğu dönemde oynadım.O günlerde hiç bir sorun yoktu gmler sürekli aktifti çalışmayan hiç bir şey yoktu lagdan eser yoktu daha ne sayayım olumsuz hiç bir şey yoktu.Ama bugün bütün bunların tersi var ncsoft çok amator biir l2 ortaya çıkaröış soulshot çalışmıyor ,lagdan yürünmüyor, potlar çalışmıyor bir tane gm bile online değil artık siz karar verin oynanırmı oynanmazmı diye

bu mesajı innova vs ncsoft konusuna yazsan daha dogru olmazmıydı :) sanki bunlar innovadaymış gibi izlenim oluştu detayları bilmeyenlerde. bu bahsettiğin sorunlardan ss lag ı innovada da vardı çözüldü. şuan hiç bir sorun yok serverda.
  • .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik41 -- 17 Ocak 2012; 23:31:16 >
  • servera tıkladıgımda sürekli dc veriyor. bütün herkes oyunda ama ben giremiyorum. yarıdm edebilcek olan varmı. oyunu 3 defa yükledim + repair inde faydası olmuyor. hangi id le girersem gireyim sevra tıkladıgım an disconnect veriyor. yardım lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasnpolat

servera tıkladıgımda sürekli dc veriyor. bütün herkes oyunda ama ben giremiyorum. yarıdm edebilcek olan varmı. oyunu 3 defa yükledim + repair inde faydası olmuyor. hangi id le girersem gireyim sevra tıkladıgım an disconnect veriyor. yardım lutfen.

sisteminde virus vardır. frost un çalışmasını engelleyecek bir durum vardır ondan dolayı atıyordur seni . dc vermesinin sepebide o. yada virus programından frost için gerekli olan güvenlik izinlerini vermen lazım.http://eu.4game.com un forumlarında bunun icin resimli bir anlatım var.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.