Şimdi Ara

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kılıçlar var kullanmıyorum bunları sata bilirmiyim?

Bound Maingache (D)
    bound danger of mana (D)
  •  INNOVA EU Core Serveri Açıldı!!

beyler bu questte ki yanımızdaki dingil öldü benide en basa göturdu tekrar quest verenin yanına geldim gecen sefer kendi port etmişti beni ama smdi kaldım yollamıyor nası giricem birdaha oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!!

beyler bu questte ki yanımızdaki dingil öldü benide en basa göturdu tekrar quest verenin yanına geldim gecen sefer kendi port etmişti beni ama smdi kaldım yollamıyor nası giricem birdaha oraya

Ruins of Ye Sagire ye gidiceksin tek tek 1 2 3 4 5. zone a gelip orda sebion var ordan girceksin.Ve ayrica o oldugun yerdeki odaya girmiceksin.odanin disinda bekleceksin.yardimcin ordaki tasi kiricak.sende bu arada disarda ona saldirmaya calisanlari oldurcen...
  • arkadaşlar

oyunun türkçe forum sitesi var buradan paylaşım yapmak kadar oradan da paylaşım yapmamız

türkçe clientin daha çabuk çıkmasını sağlayacaktır.

işde türkçe forum bölümünün linki buradada paylaşımlar yapmanız iyi olacaktır:
    https://forum.4game.com/forumdisplay.php?f=116

saygılarımla

:D
  •  INNOVA EU Core Serveri Açıldı!!

şu olay benden başka kimsede oluyrmu bazen direk açıyor oyunu bazende bu çıkıyr?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihanna

şu olay benden başka kimsede oluyrmu bazen direk açıyor oyunu bazende bu çıkıyr?

4game uygulamasının yeni versiyonu cıkmıstır yuklemek ister misin? diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IiIeragonIiI

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Ruins of Ye Sagire ye gidiceksin tek tek 1 2 3 4 5. zone a gelip orda sebion var ordan girceksin.Ve ayrica o oldugun yerdeki odaya girmiceksin.odanin disinda bekleceksin.yardimcin ordaki tasi kiricak.sende bu arada disarda ona saldirmaya calisanlari oldurcen...

yahu odaya girmedm disardakileri kestim adam gene bişeler oldu beni girdigim yere cıakrdı gene hayben böyle işe ya domide mana kalmadı adamları kesene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 12 Aralık 2011; 18:59:23 >

• zaman karsi oynuyorusn ılk yerde moblari kesiyorsun kapı aıclıyor sonra adamla konusuyorsun kapıyı acıyor. o odada yerdne mark topluyorsun 3 adet ortadakı crsytal ıle konusup obur kapıyı acıyordun gene ı am ready deıdktne osnra enerjı devıce kapısı acılıyor sen gerıde beklıyorsun gelen moblaır kesıyorsun eleman jeneratoru kesene kadar kesıldımı dıger kapı aıclıyor gıdıyorsun ı am ready dedıktne sonra nemertıs gelıyor onu kestın mi adama sanırım gene ı am ready dedıkten sonra dısarı atıyor patherns mı endır onla konusuluyordu bu kadar hatırlıyorum verdıgı derılerle d grade hedıyelerı almayı unutma fist al eline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 12 Aralık 2011; 19:39:16 >
  • gürol reis nerelerdesin gözükmüyosun oyundada
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

zaman karsi oynuyorusn ılk yerde moblari kesiyorsun kapı aıclıyor sonra adamla konusuyorsun kapıyı acıyor. o odada yerdne mark topluyorsun 3 adet ortadakı crsytal ıle konusup obur kapıyı acıyordun gene ı am ready deıdktne osnra enerjı devıce kapısı acılıyor sen gerıde beklıyorsun gelen moblaır kesıyorsun eleman jeneratoru kesene kadar kesıldımı dıger kapı aıclıyor gıdıyorsun ı am ready dedıktne sonra nemertıs gelıyor onu kestın mi adama sanırım gene ı am ready dedıkten sonra dısarı atıyor patherns mı endır onla konusuluyordu bu kadar hatırlıyorum verdıgı derılerle d grade hedıyelerı almayı unutma fist al eline

halletim sonunda 20.edit beyle herkese bakıyorum adamlarda acumen fln var bufda bana newbie helper vermiyor acumen tıkladım ona baktım hicbirnde bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 12 Aralık 2011; 21:10:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

gürol reis nerelerdesin gözükmüyosun oyundada

Ya ben manita derdine dustum onla ugrasiyorum arkadaslar chari pk yapmis girip bakamadim iflak olmaz sanirim daha o char
  • Pet ler hakkında bilgi verirmisiniz almak için neyapmam gerekir neler var ne işe yararlar falan :)
  • quote:

Pet ler hakkında bilgi verirmisiniz almak için neyapmam gerekir neler var ne işe yararlar falan :)

petlerin verdigi bufflar farklı eger mage isen gludio pet managerden questi al ve Improved Kookaburra 'yı sec;eger fighter isen dion pet managerden Improved Buffalo yu al yine questle alıyorsun her iki queste baslaman icin senden 1 silah almanı istiyor silahlarda pahalı ucuz degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 13 Aralık 2011; 9:25:37 >
  • Beyler bu acumeni nasil alicz newbie helper vermio
  • domiysen fighter buffı atıyo galiba. pot al uyduruk acumenle takıl zaten buff gelicek ilerde sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Pet ler hakkında bilgi verirmisiniz almak için neyapmam gerekir neler var ne işe yararlar falan :)

petlerin verdigi bufflar farklı eger mage isen gludio pet managerden questi al ve Improved Kookaburra 'yı sec;eger fighter isen dion pet managerden Improved Buffalo yu al yine questle alıyorsun her iki queste baslaman icin senden 1 silah almanı istiyor silahlarda pahalı ucuz degil

cougar nasıl alınıyr peki o nerden?

• cougar gorevi giranda baslaması lazım. Fakat impored pete sahip olmak icin baby petleri 55lvle kadar kasıp ondan sonra npcden ceviriliyor diye biliyorum.Direkt imporeved pet alınmıyor questle. Yanlışım varsa düzeltin
  • arkadaşlar niye şu 2gündür serverda bukadar lag var hadi şehirde oluyrdu anlıyrdukta dışardada bukadar olmazki:/
  • dün oyundaydım, lag hiç yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

dün oyundaydım, lag hiç yoktu

+12312313
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.