Innovada doğru dürüst bir türk legionu yapılanması varmı arkadaşlar şöyle yaşça büyük insanların bulunduğu 2 kişi gelmek istiyoruz. düzenli ve hoşgörülü legion tekliflerine açığız. leveller 33 silver ranger 30 artisan olarak
beyler bu oyun kapalı betaya ne zaman geçecek?
zaten açık olan bi oyun kapalıya geçermi arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: PhileoSophia
Innovada doğru dürüst bir türk legionu yapılanması varmı arkadaşlar şöyle yaşça büyük insanların bulunduğu 2 kişi gelmek istiyoruz. düzenli ve hoşgörülü legion tekliflerine açığız. leveller 33 silver ranger 30 artisan olarak
anatolian clani var donanimhaberden cogu kisi bizimle birlikte clanin facebook sayfasi da var galiba cunku facebooktan bizi bulanlarda mevcut oyun icinde "black - delimanyak" nicklerinden bana veya "sociopath" nickinden clan liderine ulasabilirsin yardimci oluruz
quote:
Orijinalden alıntı: ÀnıL
beyler bu oyun kapalı betaya ne zaman geçecek?
oyun acik ve biz su anda oyundayiz yanlis bisey yapmis olmayasin
oooooo
bende stormscreamer yolunda ilerleyen bir dark wizard ım gelecek vaadediyorum bana da clan falan atın kazahel nickim :D
2sorum var beyler
1.si bu innovada mana pot varmı yokmu yada olacakmı ?
2.si bu open betada charlar silinecekmi bir bilgi verdilermi
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
2sorum var beyler
2 cevabim var dostum
1. orjinal serverda simdiye kadar hic mana pot olmamistir ve olacaginida sanmiyorum
2.open beta kalmadi oyun zaten normal bi sekilde acik su anda ve evet OBT de sahip oldugun full itemli 85 lvl char silindi bile
quote:
2sorum var beyler
1)Hayır 2)hayır 3)İyi oyunlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: BlooDsS
quote:
2sorum var beyler
2 cevabim var dostum
1. orjinal serverda simdiye kadar hic mana pot olmamistir ve olacaginida sanmiyorum
2.open beta kalmadi oyun zaten normal bi sekilde acik su anda ve evet OBT de sahip oldugun full itemli 85 lvl char silindi bile
hiç olmadı abi charım officalci arkadaslar ben ck fazla oynamadgm icin soruyorum bu mana pot problem yaratiyormu magelerde smdi domi acmak istiyorum ama privatelarda domi iciyor manayi officalda halim ne olur
domi akıyor GOD ta .. manayı bitiremiyosun bide clarity al sabaha kadar kas.. biz mage party yapıyoruz toi de. manalar bitiyor elder da bizde, overlord ta tık yok sürekli vuruyor:D
İndiriytoum suan pc de c6 vardi birşeyler oldu buhttps://eu.4game.com/lineage2/play/ siteye girdim bi baktm %13 yaziyor daha 10saniyede. sonra c6 sildim gene girdim gene 13 de bekliyor
birde şimdi herşeyi silip yeniden yaptim bu laucnher saatin orda sarı bir simge olarak indi ama tıklayınca acılmıyor yani kacla cekio vs iniormu durdumu hicbir tepki vermiyor sizdede böylemi
abi o siteden giriceksin oyuna ve evet turkiyede oyunu indiren bi cok arkadasimiz yawas oldugunu soyledi biraz sabredeceksinpc deki c6 yi silmen innova icin bisey ifade etmiyo cunku oyun tamamen o gordugun sari isaretten ibaret oyuna siteden gireceksin vs vs usa god serverinde oynarsan o baska forumdan olup usa serverinda oynayan arkadaslar mevcut ama bizler ki sanirim cogunluguz innovada oynuyoruz ve evet mana pot olmamasi mageler icin biraz sorun yasatabiliyor ama bende wc ile oynuyorum ve sorun yasadigimi soyleyemem mana konusunda
quote:
abi o siteden giriceksin oyuna ve evet turkiyede oyunu indiren bi cok arkadasimiz yawas oldugunu soyledi biraz sabredeceksinpc deki c6 yi silmen innova icin bisey ifade etmiyo cunku oyun tamamen o gordugun sari isaretten ibaret oyuna siteden gireceksin vs vs usa god serverinde oynarsan o baska forumdan olup usa serverinda oynayan arkadaslar mevcut ama bizler ki sanirim cogunluguz innovada oynuyoruz ve evet mana pot olmamasi mageler icin biraz sorun yasatabiliyor ama bende wc ile oynuyorum ve sorun yasadigimi soyleyemem mana konusunda
usada oynadım yaw siteden girip oynann oyunlarıda oynadım hiz vs degil problem anlatamadım :) şimdi launcher saatin yanıan geldi ama acamiyorum onu göremiyorum yani herkes yazmıs ya bende 300 le cekio bende 500 le die onu nerden bakıyoruz
Arkadaşlar şu görevi nasıl yapçam alamıyorum görevi? Backup Seekers
quote:
Orijinalden alıntı: Cihanna
Arkadaşlar şu görevi nasıl yapçam alamıyorum görevi? Backup Seekers
Onu 20 lvl ve altinda yapabilirdin.Zaten suan d gradesin. ihtiyacin yok buna.ordaki item no grade.artik gludio da takil gitme bidaha talking village a fln.
quote:
quote:
usada oynadım yaw siteden girip oynann oyunlarıda oynadım hiz vs degil problem anlatamadım :) şimdi launcher saatin yanıan geldi ama acamiyorum onu göremiyorum yani herkes yazmıs ya bende 300 le cekio bende 500 le die onu nerden bakıyoruz
onu acamazsin zaten siteye girdigin zaman sitede de yuklendigini gosterir ordan gorursun kacla indirdigini
kacla yüklendigini göremedm ama %96 geldi demekki hızlı