Şimdi Ara

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ikinci server 1-2 hafta içersinde açılması planlanıyor... bu servera millet fazla yüklenince lagda kaçınılmaz oldu..
  • Shillenden buraya geldik burada daha fazla lag var
    Ncsofta dil uzatanların dili kopsun
  • Bugün rahat oynuyorum oyunu. Lag yok gibi.
  • Westeland hariç başka hiç bir yerde lag görmedim(Gludio dahil)...
  • innovada nerdeyse cok az bi delay var ama shilende abartsızın 1-1.5saniye delay vardı

bekledigime değdi gercekten butun gun gmler onemli zonelarda playerlar takılmasın diye mob spawn ettiler saolsunlar iyi bir başlangıç günüydü
  • su anda oyunda kimse var mı
  • GM ler gerçekten çok yardımcı oluyor...Ne zaman cağırsam direk gelip mobları spawnlıyorlar...
  • su anda oyunda olan arkadaslar BLacK nickinden bana ulasabilir
  • Serverda arada kasıntı oluşmasının nedeni özellikle görev yapılan yerlerde gm lerin yardımıyla mobların çıkarılmasından kaynaklanıyor. Mob çıkmadığında rahat iken moblar çıkartıldığında geçici süre kasılmalar oluyor. Bazen okadar çok mob çıkartıyor ki yürüyemiyorsun ortalıkta:) Genel itibariyle beklemeye değdi.
  • vs ++ 2008 install ekranında kalıyorum

next aktif olmuyor.

:D
  • serverin kotu bi özelligi var pk sistemi resmen cokmus pk oldugunuz zaman karmanizi duzeltmenin tek yolu mob kesmek normal bi oyuncu pk yı kestigi zaman karma dusmuyor seviyenizdeki moblari kesmekte 1 puan dusuruyor ki bu kim ne derse desin buyuk bir sorun pt elemanlarının kestikleri de sizin karmanizi etkilememekte yani sizin kesmeniz sart.. oyunda jiggsaw pk oldu ve 1 saatten fazla ugrasmamıza ragmen baska bir yol bulamadik ki zaten GM ler de gectikleri anonslarda baska yolu olmadigini soylemisler pk olmadan once bi cozum bulunabilir gibime geldi o da pk oldgunuzda karmaniz - hane olarak yazilir yeni sistemde normal olarak pk oldurdugunuzde de + olarak yazilir ve isminiz yesil renk alir + ppuan toplamak sart kısacasi -65465 olmaması icin ama dun gece jiggsaw pk oldugunda onu kendi charim ile oldurdum sorun surda ne ondan bi eksilme oldu nede bende bi artiş.. karma puanını + olarak yazmak icin pk oldurmekten baska bi yol bilen var mı buda bunlara ek olarak benim sorum...

(bahsettigim sorun tamamen innovaya ait bi sorun)

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

serverin kotu bi özelligi var pk sistemi resmen cokmus pk oldugunuz zaman karmanizi duzeltmenin tek yolu mob kesmek normal bi oyuncu pk yı kestigi zaman karma dusmuyor seviyenizdeki moblari kesmekte 1 puan dusuruyor ki bu kim ne derse desin buyuk bir sorun pt elemanlarının kestikleri de sizin karmanizi etkilememekte yani sizin kesmeniz sart.. oyunda jiggsaw pk oldu ve 1 saatten fazla ugrasmamıza ragmen baska bir yol bulamadik ki zaten GM ler de gectikleri anonslarda baska yolu olmadigini soylemisler pk olmadan once bi cozum bulunabilir gibime geldi o da pk oldgunuzda karmaniz - hane olarak yazilir yeni sistemde normal olarak pk oldurdugunuzde de + olarak yazilir ve isminiz yesil renk alir + ppuan toplamak sart kısacasi -65465 olmaması icin ama dun gece jiggsaw pk oldugunda onu kendi charim ile oldurdum sorun surda ne ondan bi eksilme oldu nede bende bi artiş.. karma puanını + olarak yazmak icin pk oldurmekten baska bi yol bilen var mı buda bunlara ek olarak benim sorum...

Malesefki bu böyle pk yapmadan rep kasman gerekir yüklü bi miktarda repent your sins gorevide kalktı bi tek npcden sildirebilirsin onunda imkani yok o lvde 500k fame istiyor bi siegede 30k geliyor çok zorlaştırmışlar clan war olmadan artık flagsız adama dalamıcaksın dahi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: nessakyela

vs ++ 2008 install ekranında kalıyorum

next aktif olmuyor.

program ekle/kaldır dan
    bendeki vs ++ 2008 2010 kurulumlarını kaldırdıktan sonra
    setup çalıştırdım ve oyun kurulumu başladı takılanların bilgisine
  • quote:

serverin kotu bi özelligi var pk sistemi resmen cokmus pk oldugunuz zaman karmanizi duzeltmenin tek yolu mob kesmek normal bi oyuncu pk yı kestigi zaman karma dusmuyor seviyenizdeki moblari kesmekte 1 puan dusuruyor ki bu kim ne derse desin buyuk bir sorun pt elemanlarının kestikleri de sizin karmanizi etkilememekte yani sizin kesmeniz sart.. oyunda jiggsaw pk oldu ve 1 saatten fazla ugrasmamıza ragmen baska bir yol bulamadik ki zaten GM ler de gectikleri anonslarda baska yolu olmadigini soylemisler pk olmadan once bi cozum bulunabilir gibime geldi o da pk oldgunuzda karmaniz - hane olarak yazilir yeni sistemde normal olarak pk oldurdugunuzde de + olarak yazilir ve isminiz yesil renk alir + ppuan toplamak sart kısacasi -65465 olmaması icin ama dun gece jiggsaw pk oldugunda onu kendi charim ile oldurdum sorun surda ne ondan bi eksilme oldu nede bende bi artiş.. karma puanını + olarak yazmak icin pk oldurmekten baska bi yol bilen var mı buda bunlara ek olarak benim sorum...

Eskiden sineater diye bir minion spawnlıyordun.gözleri pörtlek impler varya kanatlı boynunda zincirli sinir olunası bişi.
    Şimdi o questi hatırlayamıyorum.Hardin private academyden alıyodun galba floranda black priestmi ve öyle bişi vardı.
    o questi tamamlayınca sana bir pet gibi bişi veriyodu.O peti summon edip mobları kestiğinde karmanı düşürüyodu diye hatırlıyorum.
    l2stratics diye bir web sayfasında resimli guide mevcuttu ama sanırım site sizlere ömür. birde l2vaulta bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: acark

quote:

Eskiden sineater diye bir minion spawnlıyordun.gözleri pörtlek impler varya kanatlı boynunda zincirli sinir olunası bişi.
    Şimdi o questi hatırlayamıyorum.Hardin private academyden alıyodun galba floranda black priestmi ve öyle bişi vardı.
    o questi tamamlayınca sana bir pet gibi bişi veriyodu.O peti summon edip mobları kestiğinde karmanı düşürüyodu diye hatırlıyorum.
    l2stratics diye bir web sayfasında resimli guide mevcuttu ama sanırım site sizlere ömür. birde l2vaulta bakmak lazım.

Kısaca repent your sins questi ama god ile beraber bu quest silindi

• O zaman geçmiş olsun.
  • Dün akşam %90 iken kapatmak zorunda kaldım bugün %90dan devam etmedi update yapıyorum siteden şuan.Bakalım girebilcem mi

Ne saçma download sistemi demeden geçemiyor insan
  • Modemin ışıkları yanıp sönüyosa indiriyodur
  • Girdim orc karakterde açtım ama oyunda sürekli donmalar meydana geliyor.Uyum sorunu oldu sanırım

Neyse başka bir oyun arayalım artık oynanmaz böyle
  • arkadaşlar burda yenidençar açtık silinecekmi bu çarlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.