Şimdi Ara

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnnova yine çuvalladı :) test serveri acarken yaşanan sorunlar belki bir kılavuz olur ders alırlar diye düşünmüştük.Böyle hatalar normal serverda inşallah yaşanmaz demiştik ki İnnova yine eline yüzüne bulaştırdı.. Bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin. He bu arada lütfen bir daha NcSoft ile İnnovayı aynı keseye koyup karşılaştırmayın ;)
  • sırf türklere özel server açarlarsa çok kötü olur her pkda gazilyon küfür yicez hırs yapıp premium alıp dadanacaklar :)
  • https://eu.4game.com/lineage2/play/
    bu site acılınca açılacak işte server
  • sabahı bulur bunların olayı çözmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

İnnova yine çuvalladı :) test serveri acarken yaşanan sorunlar belki bir kılavuz olur ders alırlar diye düşünmüştük.Böyle hatalar normal serverda inşallah yaşanmaz demiştik ki İnnova yine eline yüzüne bulaştırdı.. Bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin. He bu arada lütfen bir daha NcSoft ile İnnovayı aynı keseye koyup karşılaştırmayın ;)

Daha açılalı 5-6 gün olan x1 rate serverda (shilen gibi) almış başını gitmiş itemli garip bir serverda oynicama (çok orjinal), açılması geç süren yeni bir serverda oynamayı tercih ederim (nokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

İnnova yine çuvalladı :) test serveri acarken yaşanan sorunlar belki bir kılavuz olur ders alırlar diye düşünmüştük.Böyle hatalar normal serverda inşallah yaşanmaz demiştik ki İnnova yine eline yüzüne bulaştırdı.. Bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin. He bu arada lütfen bir daha NcSoft ile İnnovayı aynı keseye koyup karşılaştırmayın ;)

Daha açılalı 5-6 gün olan x1 rate serverda (shilen gibi) almış başını gitmiş itemli garip bir serverda oynicama (çok orjinal), açılması geç süren yeni bir serverda oynamayı tercih ederim (nokta)

+1
  • Server açılmış galiba girip bir bakalım ...
  • update var ama keşke update ederken yüzdesini gösterse iyi olurdu hiç birşey göstermiyr ama net deli gibi çalışıyr update yapıyr heralde:D
  • olmuyor bu update yapabilen varmı?
  • %99 da takıldı kaldı , sürekli indiriyor fakat gelişme yok
  • bende hiç göstermiyrdu şimdi reset attım şimdi yüklüyr :D
  • Ben oyundayım 9 LvL oldum, Questleri koşturuyo herkes ...

Oyundan bir SS
     INNOVA EU Core Serveri Açıldı!!
  • An itibariyle innova servera giriş yapmış bulunmaktayım server çok stabil arkadaşlar o kadar kişi olmasına rağmen hiç gecikme yaşamadım

Update hatası yaşayan arkadaşlar 4game installeri silsin websitesinden sadece installeri indirsin tekrar kursun bir küçük update yapacak sonra play tuşu ile oyuna giriş yapabilirsiniz..

Hepimize hayırlı uğurlu olsun...

Karakterimi açtım artık yarın bir toplanma yaparız değilmi;)

nickim Eznora beni bilen bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 8 Aralık 2011; 4:14:43 >

• bende başladım nick:Epinefrin
  • Nick Diablo

Ps: lvl biraz fazla gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singuz -- 8 Aralık 2011; 8:02:15 >
  • Gece 03:30 gibi server açılmış, geç açılmasına rağmen çok sayıda kişi serveri hala bekliyordu, 02:00 gibi beklemeyi biraktim ve yatışa geçtim :) sabah oyunu açarak nickimi kaptim :) Kazuya here :) öğleden sonra 5'de oyunda olucam, clanımız kuruluyor ilk mesajdaki facebook grubumuza katılmak istiyenleri bekliyoruz, ordana veya buradan nicklerini yazarlarsa irtibata geçicez. İş olması sebebiyle çok kısa süre de olsa bir kaç quest yaptim ve server oldukça fresh :) Beklemeye değdi gibime geliyor.
  • Offf akşam olsada girsem yaa
  • valla arkadaslar ben su anda oyundayim nick BLacK oyunda olan arkadaslarla irtibata gecebilirz oyuna girdigimden beri gorevler sunlar bunlar derken kamaloka 23 u de bitirdim 26 ya giremiyorum yaklasık 1 gun beklemek gerek bende canım sıkılır o kadar sure de derken arada 33 lvl oldum devam ediyorum simdilik isteyen oyundan BLacK nickinden bana ulasabilir
  • Tek çabam server açılışında popüler nickleri tek hesapta toplamaktı. Kafama koyduğum en nadide parça olan "Angel" direk kapılmış ilk 5dk içinde "DarkAngel" ı kurtardım ama "Zeus" ve "Athene" de bende yunanlılar çatlasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.