Şimdi Ara

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acılaydı iyiydi canım sıkıldı yemin ediyorum psikolojim bozuldu hala acmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Peki innova server başlığı altında sadece 1 tane mi kanaldan bağlanılacak , yoksa ncsoftun serveri gibi 3-4 tane mi olacak ?
    Ncsoftta herkes Shilen dediği için bende oraya başlamıştım fakat lagdan oynayamadım..

aynen shilene giremiyorum yoğunluktan deli oldum geçenlerde. innovaya bakacaz bakalım bide inşallah tatmin eder
  • İlk hafta premium yok. Herkes eşit olacakmış.
  • shilen bakımdaydı en son :D
  • INNOVA nın sitesinde (forum sitesinde) tam 1430 kişi serverin açılmasını bekliyor!! Oyuna girişler ilk random 500 kişi içeriye giricek ardindan 5-10 dk sonra bi 500 kişi daha olmak üzere aşamalı alcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya55 -- 7 Aralık 2011; 18:13:08 >
  • millet yüklendi servera

Forumda 3,856 online var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 7 Aralık 2011; 20:54:27 >
  • oyuna girecem site yok. sizde durum nasıl?
  • bugunlük patladı gibi server, acılmadı hala, inş kısa zamanda duzeltebilirler sorunun ne oldugunu da acıklamıyorlar ^^
  • 4,227 online, bugun giremeyiz
  • Sitede açılmıyor bilgisi olan varmı , download yapıyordum %99 da kalmış
  • Beyler bişey sorucam bu ınnova ne lineage 2 nin pvp serverı falan mı ? benim bu konularda pek bigim yokda yani bu ınnovanın shilen den farkı ne shilen de çok lag var

Bir diğer soruda hangi serverda daha çok türk var.Bu serverın da türkçesi çıkacakmı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

Beyler bişey sorucam bu ınnova ne lineage 2 nin pvp serverı falan mı ? benim bu konularda pek bigim yokda yani bu ınnovanın shilen den farkı ne shilen de çok lag var

Bir diğer soruda hangi serverda daha çok türk var.Bu serverın da türkçesi çıkacakmı bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Şuana kadar benim anladığım ;
    Shillen Ncsoftun serveri yani lineage2 nin kurucularının açtığı server , amerika sunucusu olduğu için lag oluyor bende bıraktım..
    Innovada yine aynı şekil orjinal server ama avrupa serveri yani lag olmayacak..
  • Peki direk ncsoft tan indirdiğimiz lineage 2 ile giriş yapabilicekmiyiz ? ve türkçe dil de gelicekmi ?
  • quote:

Peki direk ncsoft tan indirdiğimiz lineage 2 ile giriş yapabilicekmiyiz ? ve türkçe dil de gelicekmi ?

Hayır tekrardan indirmen gerekiyor farklı oyun gibi , saçma olmuş sanki ...
    https://eu.4game.com/lineage2/install/ buradan indirebilirsin fakat şuanda mümkün deil gibi , bende indiriyordum %99 da patlamış
    Server normalde bugün öglen 5-6 gibi online olması gerekiyordu fakat kimse giremedi sanırsam .. down

• ncsoft tan eu yu seçerek indiricez olmayalım ?
  • quote:

ncsoft tan eu yu seçerek indiricez olmayalım ?

İkisininki farklı diye biliyorumki öyle sanırsam , Innova oynamak istiyorsanız üste verdiğim linkten clienti indireceksiniz , downloadı siteden yapıyor % lik şekilde..
    Ncsoftun louncher şekli indiriyor ve üstüne patch yapılmıyor sadece upteade olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 7 Aralık 2011; 23:02:39 >
  • Hayır kardeşim bu server NCSOFT dan bağımsız. NCSOFT ile bir bağı yok. Innovaya girmek istiyorsan burdan indireceksin.https://eu.4game.com/lineage2/install/ Bu server avrupa serverı olduğu için burda oynamak daha mantıklı. NCsoft a bağlı serverlar amerikada bu yüzden lag ve zaman sorunu ortaya çıkıyor. Türklerin çoğuda bu Innova serverını bekliyor.
  • Şuan sitede sorun var sanırım.
  • Evet , bekliyoruz..
  • Oyuna girenlerden SS bekliyoruz arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.