Şimdi Ara

INNOVA EU Core Serveri Açıldı!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silinme falan söz konusu değil. Beta bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Silinme falan söz konusu değil. Beta bitti.

tşk.ederim
  • yani dedigim gibi oldu lineage 2 yi vazgecilmez hale getiren yapitaslarindan birisi innova ile parcalandi... innova ile dememin sebebi usa god serverinda oynadim burdan once boyle bi sorun yasamadim bu sistemi duzeltmeleri sart sadece pk sistemine degil oyunun geneline yansiyabilcek ck buyuk bir sorun bu...

bu arada kimler online
  • bu pk sistemi sadece innovada değil ncsoftda da geçerli..
  • beyler 10kb ile indiriyor internet. yazıklar olsun ttnete
  • Anıl bende ttnet 8mb a kadar sınırsız kullanıcısıyım 1.2 mb ile çekiyorum dosyaları genellikle bence senden kaynaklanan bir sorun olabilir

Bir diğer şey ise beyler bu oyun da shilende ki kadar lag olmasada lag var ve görev moblarının basında en az 20 kişi bekliyor görevleri yapmak pek kolay olmuyor oyundan soğdum malesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aggression

bu pk sistemi sadece innovada değil ncsoftda da geçerli..

innovada oynamayi surduruyorum pk sistemi her ne kadar hosuma gitmesede innovada gecerli bi sorun dememin sebebi ise ncsoft shilende oynadim innova acilana kadar pk olan adami kestim de benim rrepetation puanim artarken onun da eksildi yani ben + haneme puan yazdirdim ve o da eski sistemde oldugu gibi karma puanı kaybetti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

Anıl bende ttnet 8mb a kadar sınırsız kullanıcısıyım 1.2 mb ile çekiyorum dosyaları genellikle bence senden kaynaklanan bir sorun olabilir

Bir diğer şey ise beyler bu oyun da shilende ki kadar lag olmasada lag var ve görev moblarının basında en az 20 kişi bekliyor görevleri yapmak pek kolay olmuyor oyundan soğdum malesef :(

senin girdigin saatlerde 2k adam giriyo desen server a bunlarin en asagi yarsıı seninle ayni yerde ya ayni gorev icin ya bi sonraki seviyesi icin yada bi onceki seviyesi icin ugrasiyo ve GM ler mob yetmiyo die surekli yeni moblar spawnliyolar ki bzen 4-5 sn icinde 150-200 belkide uzerinde mobu spawnliyolar bunlarin etkisi var zaman biraz gecsin sabredin 1-2 haftaya hersey tam oturmaya baslicak
  • Oyun zaten çok güzel ya soğusam bile bırakamıyorum :) birde su oyunu öğretecek biri olsa :) mana falan nerden alınıo bilmiyorum ve + falan nasıl basılıyor bilmiyorum ... :)
  • ben lv18 oldum questlerden birinde biryerde savaşıyrz kapılar falan açılıyor 3. kapıdan girince hep ölüyrm ne yapçam anlamadm biri anlatabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihanna

ben lv18 oldum questlerden birinde biryerde savaşıyrz kapılar falan açılıyor 3. kapıdan girince hep ölüyrm ne yapçam anlamadm biri anlatabilirmi?

O kapıdan girmeyeceksin zaten adam sana get back dont come diyor ..
    adam oradaki kristali kırıncaya dek ona saldırmaya gelen mobları olurmen lazım..
    Adam kristali kirdiktan sonra son bossu oldurup towna doneceksin..
    Kolay gelsin
  • eyvallah geçtim orayı ama 1.class seçimi yapçam fakat Elven Wizard ile Oracle arasında ne fark okadar arıyrm bulamadm :/
  • Elven Wizard Attack Mage , Oracle Support Mage Kısaca ...Bu arada pm ile bana ulaşabilirsiniz Anatolia clanına alabilirim tek takılmayın...Clana healer lazım oracle seçebilirsin veya sıkılırım öyle diyosan wizard seç...

Nick: HuNNy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansubjk -- 10 Aralık 2011; 1:30:03 >
  • karakteri açtktan sonra saçını başını değiştirebiliyrmuyuz istersek yoksa hep aynımı kalıyr?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihanna

karakteri açtktan sonra saçını başını değiştirebiliyrmuyuz istersek yoksa hep aynımı kalıyr?

potion gibi itemlerle değiştirilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

Oyun zaten çok güzel ya soğusam bile bırakamıyorum :) birde su oyunu öğretecek biri olsa :) mana falan nerden alınıo bilmiyorum ve + falan nasıl basılıyor bilmiyorum ... :)

orjinal server da eskden de mana pot yoktu simdi de yok mp arayarak zaman gecirme bosuna + basma islemini + basacagin itemin seviyesinde(d grade -c grade - b grade) ewd(silahlar icin) veya ead(armor ve takılar icin) olarak adlandirilan scroolll a sahipsen yapabilirsin butun bunnlara sahipsen ozel bisi yapmaan gerek yoksc ye cift tikla ve + basmak istedgin itemi acilan penceredeki bosluga yerlestir
  • Beyler 2 acc sokabiliyormuyuz oyuna ?
  • Peki bu skill dönüştürme gibi bişey var o nasıl yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

Beyler 2 acc sokabiliyormuyuz oyuna ?

Dualbox açamazsın...
  • 4game' i kurdum ama tıkladıgımda karşıma rus sitesi çıkıyor orda client download bulamıyorum.Nasıl indirme yapıcaz ordan acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.