Şimdi Ara

İnönü tıp fakültesi ve Malatya hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
13.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ing bölümü zor mu nasıl okunur mu sizce. temeli sağlam olmayan biri hazırlıkta kendine bir şeyler katabilir mi
  • realistdr kullanıcısına yanıt
    Az önce 750 ye 2+1 buldum ama merkezden:)

Fakülteden uzaklaştıkça fiyat düşüyor yalnız rezidansmış o fiyatı çeken..
  • Hocam 4-5 kişi toplanında ev tutalım olmaz mı
    Erkekler için 3 tane var zaten Eşref Bitlis öğrenci yurdu en yakın olanı 20 25 dk yürüme mesafesinde geçen sene açıldığı için gayet temizdi diğer bloğu da bu sene açılacak yemekleri ayırt etmeyen biri için ideal ama her şeyi yiyemiyorsanız beğenmezsiniz odalar genelde 4 kişilik
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    İngilizce tıpı kastediyorsanız bölüm zorluğu Türkçe gibi soruların çoğu aynı zaten hocalar da aynı

Hazırlık konusunda pek bilgim yok sadece şöyle söyleyeyim ing. temeliniz yoksa - tercih dönemi olduğundan çalışamayacağınızı varsayarak- hazırlık sınıfını geçemezsiniz
    İlk yıl için yurtta kalmak daha iyi olur bence
  • Ben şunu diyorum hocam ingilizce temeli olmayan birisi hazirlık sınıfında ingilizcesini gelistirebilir mi yeteri kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areyouradyo -- 8 Ağustos 2018; 22:54:4 >
    Tabiki de bu biraz da size bağlı ama bi hacettepe, Boğaziçi, bilkentteki gibi hazırlık göreceğiniz zannetmiyorum çok bilgi sahibi değilim bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adultraition

Tabiki de bu biraz da size bağlı ama bi hacettepe, Boğaziçi, bilkentteki gibi hazırlık göreceğiniz zannetmiyorum çok bilgi sahibi değilim bu konuda
    Peki bilgiyi öğrenme olarak türkceye göre daha mı zor ve ingilizce sınıfta yabancılarda mı oluyor
    Türkçe sınıfta da yabancılar oluyor ben ing. dekilerin aynı sorulardan daha yüksek aldığını görüyordum demek ki daha zor değilmiş
  • Uppp upppp sorabilirsiniz
  • Malatya Süpermarket, Akaryakıt vs. Fırsatları için sayfamıza bakabilirsiniz. Destekleriniz bekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/malatya-supermarket-akaryakit-vs-firsatlari--135627620
  • Hocam bu verilen okul numaraları neye göre veriliyor?Yani başarı sırasına göre mi,alfabetik sıraya göre mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaboku -- 10 Ağustos 2019; 1:39:18 >
  • yaboku Y kullanıcısına yanıt
    okul numarasının son 3 hanesi okula kaçıncı girdiğin sanırım. mesela 033'se 33. olarak girmişsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.