Şimdi Ara

İnönü tıp fakültesi ve Malatya hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
4
Favori
13.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Bana kimse pek yardımcı olmadığı için fikir edinememiştim. Yardımcı olmak isterim. İstediğinizi sorabilirsiniz.

• Malatya her konuda ortalama bir şehir. Ev kiraları çok uygun. Üniversiteye yakın yürüme mesafesinde apart lar, yurtlar var. Geçme notu 60 finalsiz için 75 ort. gerekiyor. Mikroskop,kadavra, maket konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Turgut Özal tıp merkezi çok yardımcı oluyor öğrencilerine.Hocalardan rica edip ameliyata girebiliyorsunuz. Asistanların intörnlerin nöbetlerine katılabiliyorsunuz. Size daha 1.sınıftan doktor olacağınızı hissetiriyorlar. Akadamisyen kadrosu değerli hocalardan oluşuyor ve öğrenciler rahatlıkla ulaşabiliyor hocalara.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: İnönü Tıp Fakültesi ve Malatya: Sağlık ve Eğitimin Buluştuğu Şehir

Giriş: Malatya, Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan, tarihi ve kültürel mirası ile ünlü bir şehirdir. Şehir, sağlık sektöründe önemli bir yere sahip olup, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi bu alanda ön plana çıkmaktadır.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi: İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1979 yılında kurulmuştur ve bölgenin en saygın tıp fakültelerinden biridir. Fakülte, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim programları sunmaktadır. Tıp, diş hekimliği, hemşirelik ve eczacılık gibi çeşitli sağlık alanlarında uzmanlaşmış akademisyen kadrosuyla kaliteli eğitim vermektedir.

Malatya'da Sağlık Hizmetleri: İnönü Tıp Fakültesi, Malatya'da sağlık hizmetlerinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Fakülte hastanesi, bölgenin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olup, ileri düzey tıbbi hizmetler sunmaktadır. Ayrıca, şehirde çok sayıda özel hastane ve klinik bulunmakta olup, geniş bir sağlık hizmetleri yelpazesi sunulmaktadır.

Eğitim ve Sağlığın Birleşimi: Malatya, eğitim ve sağlık sektörlerinin birleştiği bir şehirdir. İnönü Üniversitesi'nin varlığı, yüksek eğitim kalitesini ve sağlık alanındaki gelişmeleri desteklemektedir. Üniversite, sağlık profesyonelleri yetiştirerek bölgenin sağlık hizmetlerine katkı sağlamaktadır.

Sonuç: İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Malatya, sağlık ve eğitim alanlarında önemli bir yere sahiptir. Fakülte, bölgeye nitelikli sağlık profesyonelleri yetiştirmekte ve gelişmiş sağlık hizmetleri sunmaktadır. Malatya, sağlık ve eğitimin birleştiği bir şehir olarak, bölge sakinlerine kapsamlı sağlık hizmetleri ve yüksek öğrenim fırsatları sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Malatya nasıl bir şehir, okulun eğitimi nasıl memnun musunuz? Sistemi nedir? Devamsızlık hakkı ne kadar? Sınavlar çok zor mu ortalama kasmak kolay mı? Kadavrası var mı, mikroskopları yeterli mi? Yurt ya da ev kiraları ne kadar? Turkmsic yurtdışı değişim programları oluyor mu?
  • Hocam üniversite olarak nasıldır, hocaları , not sistemi ve sınav sistemi , zorluğu ve şehir olarak nasıldır ve de insanları ?
  • Malatya her konuda ortalama bir şehir. Ev kiraları çok uygun. Üniversiteye yakın yürüme mesafesinde apart lar, yurtlar var. Geçme notu 60 finalsiz için 75 ort. gerekiyor. Mikroskop,kadavra, maket konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Turgut Özal tıp merkezi çok yardımcı oluyor öğrencilerine.Hocalardan rica edip ameliyata girebiliyorsunuz. Asistanların intörnlerin nöbetlerine katılabiliyorsunuz. Size daha 1.sınıftan doktor olacağınızı hissetiriyorlar. Akadamisyen kadrosu değerli hocalardan oluşuyor ve öğrenciler rahatlıkla ulaşabiliyor hocalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adultraition -- 5 Ağustos 2018; 1:39:42 >
  • Hocam bazıları zor falan diyebilir. Ama sınıfın %35 40ı finalsiz geçti. Yani demek ki ortalama da kasılabilir
  • Bluetooth la yoklama vardı bu sene, bu sisteme yeni geçildiği için pek önemsemediler devamsızlığı 2. Dönem lab hariç derse girdiğimi pek hatırlamıyorum
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt
    hocam sorularınızı olabildiğince yanıtladım
  • Çok teşekkürler hocam.
  • Adultraition A kullanıcısına yanıt
    Ama tabi normalde teorik %70 lab derslerinde%80 devam zorunluluğu var
  • 12900 sırlamam var burada tercih listemde ön sıralarda yer alacak eğer burası gelirse size yazarım, üniversite kampüs şeklinde mi eğer öyleyse kendi yurdu var mı ? Bana ulaşım olarak çok yakın Kahramanmaraş'tayım. Bir de akreditasyon durumu nedir ?
  • Fakülte kampüsün girişinde hastaneye tüple 1 dkda geçilebiliyor. Akreditasyon konusunda UTEAK la görüşmeler vardı sanırım. Zaten 6 sene içerisinde hemen hemen tüm tıp fakülteleri akredite olacak
  • Upplatayım sorun
  • Uppp upppp
  • Diş fakultesi hakkinda bilgin var mi hocam şehirde yapılabilecek aktiviteler nelerdir öğrenciler zamanını nasıl geçirir
  • Nyks___ N kullanıcısına yanıt
    Ortak hocalar var baya, pek bi bilgim yok. Öğrenciler genelde kanalboyunda kampüsteki kafelerde Avmde falan takılıyorlar
  • Upp upp sorabilirsiniz
  • Ders geçmesi sistemi kolay mı ? , evler veya yurtlar üniye yakın mı ? teşekkürler.
  • Hocam bana gelse ing tıp gelir ama zaten 3.yılımdı hazırlık okumak istemiyorum ne dersiniz
  • neset baba kullanıcısına yanıt
    Geçmek zor değil üstte de açıkladım zaten sınıfın %35 40ı finalsiz geçiyor finalde de zorlamıyorlar kalsan bile

Üni şehir dışında olduğu için pek ev yok

Yürüme mesafesinde Mimar Sinan evleri ve Akademi rezidans var 1+1 2+1 genelde

Erkek kyk yurdu da yakın 20 25 dk

Kız kyk yurdu ve özel yurtlar kampüs içerisinde

Tıp fakültesi ve amfi bloğuna 3-5 dklık mesafede özel Mevhibe İnönü yurdu var zaten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.