Şimdi Ara

İnönü turnuvası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PRoMeTuS

Ben Galatasaraylıyım Ali Sami Yen de yapılmasını çok isterdim, yapılmadı ama İnönü de hala şansınız var. Gs de FB de daha önce inönüde oynadı o yüzden bence BJK yönetimi 4 büyükleri katıp bir İnönu turnuvası düzenlese çok güzel olur hem biraz para kalır cebinize hemde ligden sonra maç izleriz. böyle dostluk maçları havasında geçer güzel olur diye düşünüyorum..

Gel gör yorumları diye alıntılıyorum sen diyorsun derbi maçları yapılsın zevkine diye burda millet birbirine girme derecesinde halbuki ortada fol yok yumurta yok. Bu yüzden Türkiye'de bir şey yapamazsın.
  • yok hafız olmaz bu iş yeniliriz falan maazAllah bizim taraftar birazcık agrasif yenilgiye gelemiyoruz erken yıkım yapmayalım stada hele eboue falan taç atarken çakmak pet şişe atarız yada emre korner atarken küfür yer boşverin en iyisi stockholmmüdür sturm graz mıdır kimse ilk yapılan maç yine onlarla yapalım Süleyman Sebanın sağlık durumu iyi değil golü Sergen atsın şampiyonluk gelir gibi kapatalım sezonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Ben Galatasaraylıyım Ali Sami Yen de yapılmasını çok isterdim, yapılmadı ama İnönü de hala şansınız var. Gs de FB de daha önce inönüde oynadı o yüzden bence BJK yönetimi 4 büyükleri katıp bir İnönu turnuvası düzenlese çok güzel olur hem biraz para kalır cebinize hemde ligden sonra maç izleriz. böyle dostluk maçları havasında geçer güzel olur diye düşünüyorum..

Gel gör yorumları diye alıntılıyorum sen diyorsun derbi maçları yapılsın zevkine diye burda millet birbirine girme derecesinde halbuki ortada fol yok yumurta yok. Bu yüzden Türkiye'de bir şey yapamazsın.

Bu mantalite nasıl değişecek merak ediyorum. Ben Beşiktaşlı arkadaşlarımla maç izliyorum. Zaten amaç futbol izleyip zevk almak değil mi ? yok o şunu yaptı, yok o bunu yaptı demekle herkes zaman geçiriyor ama herkesin kötü bir anısı var. Artık üstüne sünger çekme zamanı gelmedi mi ? Yani şöhretler turnuvası da olabilir. tek maçla kapatmasalar iyi olur bence..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Bu mantalite nasıl değişecek merak ediyorum. Ben Beşiktaşlı arkadaşlarımla maç izliyorum. Zaten amaç futbol izleyip zevk almak değil mi ? yok o şunu yaptı, yok o bunu yaptı demekle herkes zaman geçiriyor ama herkesin kötü bir anısı var. Artık üstüne sünger çekme zamanı gelmedi mi ? Yani şöhretler turnuvası da olabilir. tek maçla kapatmasalar iyi olur bence..

Maalesef bu değişmez Türkiye'de.Futbolu spor yerine çok daha öncelikli olduğu bir ülke. Avrupa seviyesine ulaşamadık bu konuda ve ulaşamayacağız da. Direk takım yerine şöhretler turnuvası olabilir. Mesela önceden yapıyorlardı. Kapanışa özel eski efsanelerden oluşan 4 takım oluşturup yapılırsa da güzel olur.

• Ulan ne bu düşmanlık anlamıyorum valla bende bazı GS li arkadaşlardan gıcık kapiyorum ama bunlar sadece azınlık koskoca kulübü yerden yere vurmayın. Ne güzel olurdu efsanelerden oluşan İnönü de yapılacak maç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olurdu aslında ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim

Zaman yok.Bizim takımın oyuncuları yorgun.3 kulvarda gidiyoruz hangi arada yapıcaz

Hemende kiskanmislar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Dost olmayan kluplerle dostluk maci yapilmaz. Ezeli rakip, ebedi dusman...

Herhalde ironi yaptın?
  • Bence açıldığı gibi AIK Solna ile maç yapılsın, 90. dakikada Seba omuzlarda sahaya girsin ve son golü atsın.. Muhteşem olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

quote:

Zaman yok.Bizim takımın oyuncuları yorgun.3 kulvarda gidiyoruz hangi arada yapıcaz

Hemende kiskanmislar

kıskanmak mı ? inönü sene sonu yıkılacak , sezon bitince hala 3 kulvarda gitmezsiniz artık dimi ? yapmazsınız bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanÇetin1903

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

quote:

Hemende kiskanmislar

kıskanmak mı ? inönü sene sonu yıkılacak , sezon bitince hala 3 kulvarda gitmezsiniz artık dimi ? yapmazsınız bunu

aynen. ama tepkiler komik geldi. Yazan arkadaş nispet yapar gibi olmuş diğerleride saldırınca komik bir görüntü oluşmuş

• daha geçen sene bizim takım haftada 4 maç yaparken bu konuşanlar neredeydi acaba?

nasıl bi eziklik duygusu varsa ortaya çıkan her olumlu/olumsuz haberden kendilerini üste çıkarmaya çalışıyolar, yazık la
  • Gerek yok böyle şeylere

Birileri ciddiye alır yerleri öper diğeri yerlere yatar kalkmaz beri ki köpek taklidi yapar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.