Şimdi Ara

İnox beyaz eşya tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haziran ayında evleneceğimiz için kullanan ve memnun kalan arkadaşlardan inox buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi tavsiyesi istiyorum. Aslında çok bir kıstasımız yok ama çamaşır makinesinin 8 kg ve üstü olması bizim için önemli. Kurutma fonksiyonuna ihtiyacımız yok çünkü kurutma makinemiz ayrı... Bulaşık makinesinde de 3 program yeterli olacaktır çünkü diğer programlar pek kullanılmıyor... Buzdolabında ise iç hacim ve fatura dostu olması en önemli konu çünkü elektrik faturamız 180 TL nin altına düşmüyor ve yeni alınacak eşyalarla Ayedaş'a yaptığımız katkıları azaltabileceğimizi umuyoruz

Daha evvel Samsung'dan aşağıdaki ürünleri beğenmiştik ancak forumda Samsung'un beyaz eşya konusunda pek tercih edilmemesi gerektiğinden bahsedilmiş...

Buzdolabı: 1700 TL
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/top-mounted/RT4892RKASL/TR-spec

Çamaşır makinesi: 1300 TL
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WF1804WPU/YAH-spec

Bulaşık makinesi: 900 TL
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/dishwasher/dishwasher/DW-FN320T/XTR

Son olarak hiçbir ürün için net bir fiyatımız yok ama yukarıdaki ürünlerin fiyatları civarında olabilir. Tabi değecek bir ürün olursa da tekrar değerlendirmek zorunda kalırız sanırım

• Alacağınız en iyi f/p ürünü buzdolabı siemens kg58eal30n ya da aynısının bosch olanı kge58eal30n.Tabi benim gibi şanslı iseniz bunlardan daha ucuza Electrolux enf4450aox alabilirsiniz.
    Bulaşık makinesi için ise forumda da en çok tavsiye edilen A++ çelik taban profilo bm6480 alabilirsiniz.
    Çamaşır makinesi içinde inox değil ama aeg fl75270 mükemmel bir seçim olur.XXL geniş kapak,çelik tambur,çelik kazan ve üzerinde verilen değerden daha fazla yıkama kapasitesine sahip bir makine sahibi olursunuz.
  • Tek tavsiyem ürünleri bayiiden almayın teknoloji mağazalarından alın,araştırırken de teknoloji mağazalarından araştırın çünkü bayiiler markaları kötülüyor bir Samsung bayisine gidince Profilo'yu yerden yere vuruyor adam..Teknoloji mağazalarına gidiyorum bütçeniz uygunsa diyerek Siemens'in şu modeli,şu özelliği arıyorsanız Aeg'nin şu modeli diyerek yönlendirmeler yapabiliyorlar hele de işten anlayana birine denk gelmişseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 27 Nisan 2013; 11:15:49 >
  • Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim... Buzdolabı olarak bu gidişle kg58eal30n alacağız çünkü forumda en çok önerilen buzdolabı o sanırım Yalnız kafamı en çok kurcalayan çamaşır makinesi... Evet aeg fl75270 çok öneriliyor ama çamaşır makinemiz de mutfakta olacağından inox olması gerek... Lavamat'ın muadili yok mudur acaba? Bulaşık makinesinde de yine profilo bm6480 i tercih edeceğiz galiba Tabi kafamdaki en büyük problem çamaşır makinesi, çünkü bence en önemlisi o

• quote:

Orijinalden alıntı: senemmmmm

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim... Buzdolabı olarak bu gidişle kg58eal30n alacağız çünkü forumda en çok önerilen buzdolabı o sanırım Yalnız kafamı en çok kurcalayan çamaşır makinesi... Evet aeg fl75270 çok öneriliyor ama çamaşır makinemiz de mutfakta olacağından inox olması gerek... Lavamat'ın muadili yok mudur acaba? Bulaşık makinesinde de yine profilo bm6480 i tercih edeceğiz galiba Tabi kafamdaki en büyük problem çamaşır makinesi, çünkü bence en önemlisi o

Güzelim inox olayını bu kadar takıntı yapma, bizim dolap beyaz, bulaşık inox,
    Alırken herkes bişe söyler, sen kafana göre takıl. İşime hangisi gelirse onu alırım ben, madem elektrik sıkıntısı var öncelikle a+++ ürünlere yönelmelisin. Renk ikinci planda olmalı. Haksız mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senem hanım teknosada ve media markta çalışan iki arkadaşım da samsungun beyaz eşya 3lü paketini önerdi. inox serisi güzel özellikle buzdolabı ve bulaşık makinesi. yalnız benim de malesef çamaşır makinemin tesisatı mutfakta. çamaşır makinesinin kazanı diğerlerine göre açık inox değilde gri renk boyama sanırım:/ bu yüzden vazgeçtim. şimdi çok kararsızım:/ eğer tercih yaparsanız aldığınız ürünlerin linklerini atarsanız çok mutlu olurum. kolay gelsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SndsMst

Senem hanım teknosada ve media markta çalışan iki arkadaşım da samsungun beyaz eşya 3lü paketini önerdi. inox serisi güzel özellikle buzdolabı ve bulaşık makinesi. yalnız benim de malesef çamaşır makinemin tesisatı mutfakta. çamaşır makinesinin kazanı diğerlerine göre açık inox değilde gri renk boyama sanırım:/ bu yüzden vazgeçtim. şimdi çok kararsızım:/ eğer tercih yaparsanız aldığınız ürünlerin linklerini atarsanız çok mutlu olurum. kolay gelsin ..

Merhaba,

Samsung'un çok cazip ürünleri var, hatta biz de özellikle buzdolaplarını çok beğenmiştik. Ancak gerek forumdaki arkadaşlar gerekse dışardan pek çok tanıdığımızın Samsung ile ilgili olumsuz görüşleri bizi Bosch-Siemens-Profilo grubuna yöneltti. Buzdolabı ve bulaşık makinemizi netleştirdik, sitede en çok önerilen modelleri seçtik açıkçası :) Buzdolabı için KGE58AL30N (1700 TL), bulaşık makinesi olarak da bm6480 (1100 TL) de karar kıldık... Yalnız çamaşır makinesi bizim için de halen muallakta... Çünkü çamaşır makinelerinin çoğu gümüş ya da beyaz rengi, inox pek yok... En sonunda bıkıp önümüze gelen ilk makineyi alacağız sanırım

• quote:

Merhaba,

Haziran ayında evleneceğimiz için kullanan ve memnun kalan arkadaşlardan inox buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi tavsiyesi istiyorum. Aslında çok bir kıstasımız yok ama çamaşır makinesinin 8 kg ve üstü olması bizim için önemli. Kurutma fonksiyonuna ihtiyacımız yok çünkü kurutma makinemiz ayrı... Bulaşık makinesinde de 3 program yeterli olacaktır çünkü diğer programlar pek kullanılmıyor... Buzdolabında ise iç hacim ve fatura dostu olması en önemli konu çünkü elektrik faturamız 180 TL nin altına düşmüyor ve yeni alınacak eşyalarla Ayedaş'a yaptığımız katkıları azaltabileceğimizi umuyoruz

Daha evvel Samsung'dan aşağıdaki ürünleri beğenmiştik ancak forumda Samsung'un beyaz eşya konusunda pek tercih edilmemesi gerektiğinden bahsedilmiş...

Buzdolabı: 1700 TL
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/top-mounted/RT4892RKASL/TR-spec

Çamaşır makinesi: 1300 TL
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WF1804WPU/YAH-spec

Bulaşık makinesi: 900 TL
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/dishwasher/dishwasher/DW-FN320T/XTR

Son olarak hiçbir ürün için net bir fiyatımız yok ama yukarıdaki ürünlerin fiyatları civarında olabilir. Tabi değecek bir ürün olursa da tekrar değerlendirmek zorunda kalırız sanırım

Öncelikle uzun yıllar kullanmak istiyorsanız Samsung'dan vazgeçin başka markalara yönelin, Arçeliğin inox çamaşır makinesi yok olsada tavsiye etmem zaten ama buzdolabı ve bulaşık makinelerine bakabilirsiniz Bosch buzdolabılarında buz kırma sesi gibi kronik sorunlar var ancak bulaşık makinesi bosch-siemens düşünülebilir çamaşır makinesine gelirsek inox renk çamaşır makinesi bulmak gerçekten zor bende arıyordum inox makine Bosch WAQ2036XTR 8kg 1000 devir veya aynı makinenin Siemens muadili WM10Q36XTR düşünülebilir eğer fiyat sizin için önemli değilse Siemens WM12Y7X0TR kesinlikle öneririm 8kg 1200 devir Alman üretimli sessiz motorlu bir makine liste fiyatı 2450₺ ancak internette 2000-2200₺ arasında bulabilirsiniz, birde AEG nin L85275XFL modeli var 7kg 1200 devir buhar programlı sessiz motorlu bir makine Hepsiburada.com fiyatı 1499₺ bu makineyide düşünebilirsiniz.
    Buzdolabı için Arçelik-Beko-LG-Siemens-Profilo öneririm.
    Bulaşık makinesi için Bosch-Siemens-Profilo öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SndsMst

Senem hanım teknosada ve media markta çalışan iki arkadaşım da samsungun beyaz eşya 3lü paketini önerdi. inox serisi güzel özellikle buzdolabı ve bulaşık makinesi. yalnız benim de malesef çamaşır makinemin tesisatı mutfakta. çamaşır makinesinin kazanı diğerlerine göre açık inox değilde gri renk boyama sanırım:/ bu yüzden vazgeçtim. şimdi çok kararsızım:/ eğer tercih yaparsanız aldığınız ürünlerin linklerini atarsanız çok mutlu olurum. kolay gelsin ..

Merhaba,

Samsung'un çok cazip ürünleri var, hatta biz de özellikle buzdolaplarını çok beğenmiştik. Ancak gerek forumdaki arkadaşlar gerekse dışardan pek çok tanıdığımızın Samsung ile ilgili olumsuz görüşleri bizi Bosch-Siemens-Profilo grubuna yöneltti. Buzdolabı ve bulaşık makinemizi netleştirdik, sitede en çok önerilen modelleri seçtik açıkçası :) Buzdolabı için KGE58AL30N (1700 TL), bulaşık makinesi olarak da bm6480 (1100 TL) de karar kıldık... Yalnız çamaşır makinesi bizim için de halen muallakta... Çünkü çamaşır makinelerinin çoğu gümüş ya da beyaz rengi, inox pek yok... En sonunda bıkıp önümüze gelen ilk makineyi alacağız sanırım

Buzdolabi 1700 cok gibi geldi daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz camasir makinesi aeg l 85275 alabilirsiniz 1499tl malum bir sitede bonusla ve cekle alinca baya uyguna geliyor suan kacirmayin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.