< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İnşa Süreleri Neden Belirsiz
-
-
Çoğu bina yapı-denetim tarafından denetlenmekte.
Yapıdenitim'i ise kendin seçemiyorsun kura ile seçiliyor. en azıdan Sakarya bölgesinde böyle.
Binanın hızlı bitmesinin eksi yanları:
-Toprak oturması için yeterli zaman olmayacağından dolayı ilerleyen aylarda oda içlerinde sıvalarda çatlaklar oluşacaktır. Bina 2-6cm ye kadar oturmaktadır. tabii zemine bağlı bu.
-4-5 ay da yapılması için alçıpan , sıva, şap gibi bol su ile yapılan malzemelere gerekli kuruma zamanı verilmemesinden dolayı rutübetli bölgelerde daire içi rütübet oluşumunu tetikliyor ve silikonlu boya kullanıldığı için boya patlayarak çatlayarak cevap veriyor.
-Yavaş yapılmasının nedenleri arasında çek beklenmesi yetersiz para ile başlayan inşaattan dolayı daire , dükkan sattıkca ilerlemesi,iskan sorunları. vsvsvs
-
Hocam yapı denetim dediğiniz birim inşaat yapan firmanın mali durumunu değerlendirmiyormu, galiba bazı firmalar para olmadan inşaata başlayıp sattıkça yapıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kurt.kaya
Hocam yapı denetim dediğiniz birim inşaat yapan firmanın mali durumunu değerlendirmiyormu, galiba bazı firmalar para olmadan inşaata başlayıp sattıkça yapıyor.Bu duruma kimse karışmaz . İsteyen 3 ayda yapar isteyen 30 yılda yapar hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X