Şimdi Ara

İnşaat Müh. Öğrencisine tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar başlıktanda anlayabileceğiniz üzere bana eğtim hayatımda(4 sene) kullanmak üzere bir notebook almaya karar verdim.Bana AutoCad isimli çizim programını açabilecek bir cihaz gerekiyor.Tabi öğrenci olduğum için olabildiğince ucuzuda olması gerekiyor 700 ytlye felan notebookta var ama bu programı çalıştırmazsa diye korkuyorum.Herhangi bir sistem gereksinimi yüksek oyun oynamayacağım makinada sadece belli başlı çizim programlarımı açabilecek birşey arıyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.(çizim programlarıda autocad kitchen draw 3d max gibi şeyler.)
    EDİT: Bu arada 700 ytl olan notebook Acer TM5310 modeli eğer bu yeter derseniz bunuda alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertekin -- 5 Ekim 2007; 16:55:08 >

• Arkadaşım morakini bozmak gibi olmasın ama bu fiyata bu programları kullanabileceğin notebook alamazsın bence...ben de inşaat mühendisiyim...autocad her geçen sen daha da ağırlaşıyor...çalıştırır tabi bu fiyattaki makinalar ama performans alamazsın...kaçıncı sınftasın bilmiyorrum ama saten bu programları değil de daha çok sap2000--sta4cad-probina-x-steel-etaps gibi programlara ağırlık vermelisin...laptop konusunda bence bütceni yükselt....
  • ben de üni de öğretim görevlisiyim. çok yüksek bir bilg. almana gerek yok. arkadaşın bahsettiği yazılmıları çoğu makina kaldırır yüksek yapı (>30-40 kat) çözmeyeceksen işini karşılar. ram i iyi olsun yeter
  • Arkadaşlar araştırmalarımdan sonra şu 2 model arasında kaldım acaba hangisini almam daha karlı olur.Benim için en önemli kısas sorun çıkarmaması teknik servislerde gezmek istemem.Ayrıca genel olarak çizim yapacağım bu notebookta yani daha ucuzuda işini görür deyip model önerebilirsiniz.Şimdiden teşekkürler.
    Toshiba
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119998527&CS_Category=_SBA_63_1662_444_915&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    LG
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119998524&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2011&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.