Şimdi Ara

İnşaat Müh. olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi çalışmalar.Durumumdan bahsedeyim biraz mezunum geçen sene hiç çalışamadığım için (okul uzaklığı ders çokluğu vs.) mezuna kaldım.Fakat gene aynı hatayı yapmaya doğru gidiyorum.Bugünden itibaren sıkı bi çalışmaya karar verdim fakat yetişirmi bilmiyorum.Zaman denemelerine giriyorum tr 30 mat 20 fen yok sosyal 10 gibi.Daha fen çalışmaya başlamadım matematikte ççok iyi değil.İnşaat mühendisliği istiyorum belki biraz komik gelcek ama size İTÜ türkçe inşaat bölümü olma ihtimali varmı? dediğim gibi hiç çalışmadığım için böyle çalışıpta anlamama gibi bi durum yok. bugünden itibaren başlıyorum sıkı bi tempoyla sizce yapılabilirmi okuldan 42 puan gelcek obp olarak.Kaç saat çalışmalıyım vb. görüşlerinizi alabilirmiyim.Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler...

• Günlük düzenli 10 saat çalışırsan olur. 9 saat bile yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sonradan böyle başlayıp yetişen varmı çevresinde falan.Gerçekten çok istiyorum İTÜ de okumayı.Geç akıllandım biraz.
  • Ayrıca 90 gün kaldı ygs ye ders olarak nasıl bir yol izlemeliyim.Lys konuları ygs konuları açısından.Tavsiye verebilcek varmı?
  • itü olmaz ama doğu bölgelerdeki üniversitelerin inşaatı olabilir. gerçekçi olmak lazım
  • Hirslan gunde min 7-8 saat calis.Kimseyide takma.Sen sadece dersine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur çalış.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim.Ders sırası gidişatı hakkında tavsiye vercek olan varmı.Zaman kısıtlı olduğu için o sırayı stratejiyi iyi ayarlamak lazım.
  • Muhendis_44 M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok zor gerçekten sağlam bi puan yapman için baya bi asılman gerekicek hergün testler denemeler cart curt bizde özel dersler alırdık hızlandırmak için ama ygs tır gibi çarptı valla..
  • soru deneme olaylarına çok giremem belki ne olur bilmiyorum ama en azından konuları bilip girmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.