Şimdi Ara

İnşaat mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce top üniversitelerde gene de yazılır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer ilgin varsa yazılır ama gerçek anlamda ilgin yoksa dersleri kafayı yedirtir. 2.sınıfta bıraktım
  • Hocam bence sirf unisi icin yazilmaz. Aile zenginse yaz dicem de , diger turlu bulasma derim.

• Geliyorsa mimarlık yaz. Bence hiç gereği yok mimarlık varken.

• Mimarlıkta sıkıntı ya

• Eğer gerçekten ilgin varsa yaz büyük fırsat var şuan odtü bile 45k oldu dahada düşer gibi duruyor.Sonuç olarak inşaat sektörü ilelebet bitik olmayacak ya

• Bende yazmayı düşünüyordum mimarlığa kaydım pek proje falan çizmiyorlarmış inşaat isçilerinin yaptığı işi kontrol ediyorlarmış

• İnşaat mühendisliği bitirdim kesinlikle yazma derim . özelden her türlü soruyuda sorabilirsin

• gine de yazılır mi deme. Bölümü araştır vesiralamalara kanma(bunu inşaat mühendislikleri arasında siralamasi daha yüksek olan ddaha iyidir diye düşünmemen için yazıyorum).

4-5 seneye sektörün durumu ne olabilir? kaç senedir sektör düşüşte? Özellikle pandemiden sonra işe alimlar ve konut satışları ne kadar arttı? Sen bölümü yeterince tanıyıp sevdin mi? İnşaat mühendislerinin yaptıkları işin dışarıdan görünüşünü sevebilirsin ama o işi yapmayı sevecek misin? Bu soruların cevaplarını araştırmanı öneririm. Ayrıca özellikle geçen sene ki düşüşten dolayı başka şeylerden bağımsız bir şekilde tekrardan büyük bir düşüş olacağını söyleyebilirim. Bir de ben zamanında mesleği sevdim fakat bu işi yapmayı sevmeyeceğimi daha yakın zamanda anladım ve inşallah bölüm değiştireceğim. Bundan dolayı meslekte neler yapıldığı kadar nasıl yapıldığını da araştır derim.

• En iyi ünilerdekiler bile kan ağlıyor hocam inşaatta devrim olmadığı sürece yazılmaz

• Konu sahibi arkadaş ,etiketlediğim arkadaşa kulak ver bence hocam kendisi geçen sene de bu tarz konularda düzgün yorum yapıyordu fikrine değer verebilirsin .Şahsi fikrim eğer istiyorsan ODTÜ ve İTÜ yazabilirsin Boğaziçi tutmuyorsa o da 17k ama 25k falan olacak muhtemelen ama benim tavsiyem bu mesleği istiyorsan ODTÜ yaz bence çünkü mühendislik konusunda adamlar cidden çok ileri seviyedeler ve İngilizce ama karar senin sadece isme bakma.Yoksa İTÜ 57k sorsan İTÜ ama birkaç sene öncesi hatta birkaç seneyi bırak geçen senekiyle arasında %100 düşüş var o yüzden iyi araştır derim.

• Şu an çok normal sonuçta kriz var , daha çok 5-6 sene sonraki duruma bakmak lazım. Bu kan ağlayan insanlar da sektörün en iyi iş yaptığı zamanda bölüme girmişti öyle düşün. İnşaat her zaman çok inişli çıkışlı bir sektördür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ED428C1F -- 26 Temmuz 2020; 2:5:52 >
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Görüşlerin için teşekkür ederim, sağ olasın.
  • inşaat sektörüne bulaşmayın derim.

not : bir mimar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.