Şimdi Ara

İnsan beyni kac ghz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o değilde citininki olsa olsa atom işlemci olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 5 Şubat 2013; 22:27:23 >
  • Benim ram dusuk herhalde. Surekli unutuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamı buz dolabına sokarsam 12 Ghz'i buluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Benim ram dusuk herhalde. Surekli unutuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gobidigo

Benim ram dusuk herhalde. Surekli unutuyorum.

Güzeldi
  • Afrikada 2.0 Ghz, Kutuplarda 9.0 Ghz falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

o değilde gözüme parmak attım çok iyi benchmark alıyorum

Adam gözüne parmak atmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

o değilde citininki olsa olsa atom işlemci olur

Celeron
  • Geçen günde biri ''insan gözü kaç mp'' diye konu açmış. Tek tek mi geliyorsunuz arkadaşım siz.
  • Allah çoğuna çoğuna çarpan kilidi koyduğu için overclock zor getfsb ile 300 mhz ile 2.5 ghz arasında sonuçlar alınabilir.(normal bir beyinde).Ama bazılarında 3.çekirdek açma olayı falan varmış,o denenirse bir miktar daha performans kazanılabilir.Tabi bi de overclock falan ama aynı seri üretim olsa bile overclock performansı beyinden beyine farkediyo birazda şans işi.82 model olanlar çok ısınıyomuş ona dikkat etmek lazım.Bi de özel üretim olanlar var K modeli çarpan kilitleri yok.Serebro spinal sıvı(Tıbbi bi terim) soğutma ile 15 ghz görülmüş.(ama yapay zeka dünyayı ele geçirmesin diye bunlar 100 senede bir üretiliyor.)
  • Kisiye gore degisir

• Maks. 8.00 ghz gördüm.

• Arkadaşlar şaka bir yana size biraz bilimsel bilgi veriyim.Bize tıp fakültelerinde öğrettikleri kadarıyla insan beyni problem çözerken vs maximumda 50 hz frekansta çalışıyor.Bu da EEG(Elektro ensefalografi) denilen bir yöntemle ölçülüyor.İsteyen araştırabilir.Bu çalışma frekansına Beta dalgaları denmektedir.Yani zannettiğiniz gibi THZ ler falan yok.(Ama heralde paralel işlem performansı fazla ki 50 hz de kasmıyor.) : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10811081

Arkadaşlar şaka bir yana size biraz bilimsel bilgi veriyim.Bize tıp fakültelerinde öğrettikleri kadarıyla insan beyni problem çözerken vs maximumda 50 hz frekansta çalışıyor.Bu da EEG(Elektro ensefalografi) denilen bir yöntemle ölçülüyor.İsteyen araştırabilir.Bu çalışma frekansına Beta dalgaları denmektedir.Yani zannettiğiniz gibi THZ ler falan yok.(Ama heralde paralel işlem performansı fazla ki 50 hz de kasmıyor.) : )

1 THZ olsa varya ufffff

• 2 cigolayt herşeyi düşünür
  • Benimkinde ısınma sorunu var ya, ara ara resetliyo kendini durduk yere.
  • ben bi yerde duymuştum hafızamız 200 TB mış
  • Hafiza olarak 1TB bile olamaz diye dusunuyorum. Dusunsenize not defterine paragraflarca yazi yazsan 10kb etmiyor. Insanin o kadar seyi ezberlemesi mumkun degil. Ezberlese bile unutuyor kisa surede.

• Valla sadece bır kare ıçın gereklı hagıza 8 gb cıvarıymış

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.