quote:Orijinalden alıntı: E.A Kısaca sana üstün zekalı demeye çalıştım, başka bi amacım yoktu vallahada billahada Doğru söylüyor.
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. teşekkür ederim ama öyle olduğumu da düşünmüyorum ben sadece ilk defa bi fake i farkettimde çok heyecanlandım Devamını bekliyoruz
quote:Orijinalden alıntı: ReLaKs adam banlandııııııııııı Konu bize kaldı @..duygusuz.. ödül olmadan bişyler yapmazmısın imza toplar admin yaparız seni
quote:Orijinalden alıntı: E.A Hayatından bezmişsin sen ya 13 gün farkla benden önce katılmışsın foruma
quote:Orijinalden alıntı: ReLaKs quote:Orijinalden alıntı: E.A Hayatından bezmişsin sen ya 13 gün farkla benden önce katılmışsın foruma Bundan çıkarılacak sonuç? Her kuşun eti yenmez.
quote:Orijinalden alıntı: TechN9ne quote:Orijinalden alıntı: ReLaKs quote:Orijinalden alıntı: E.A Hayatından bezmişsin sen ya 13 gün farkla benden önce katılmışsın foruma Bundan çıkarılacak sonuç? Her kuşun eti yenmez. Sus len emekli üye seni @ ReLaKs Nedir bu 13 abi ya ufff. mesaj sayım 1313 te kalmış. Üniverstye kaydımı yaptım sınıf numaram 13...
13 de pis bi rakam hacı aman dikkat et ..duygusuz.. da tam doğum günümde katılmışşş... Volkan ın katıldıgı tarihte cogumuz vitaminmişiz...
bide inanıyomusun böyle şeylere relaks o zaman doğum günün kutlu olsun başka bi foruma da erkek arkadaşımın doğum gününde üye olmuşum ben
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. bide inanıyomusun böyle şeylere relaks o zaman doğum günün kutlu olsun başka bi foruma da erkek arkadaşımın doğum gününde üye olmuşum ben inanırım ben
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. o zaman sen kara kedileride sevmezsin Walla sevmiyom ne diyim. Huylanırım Saçımı falan dutarım... Tek benmiyim diye soruyordum bir gün, dolmuşta giderken... Dolmuş durdu yolcu alacak bi baktım Pencere önünde kara kedi... Dikilen yolculardan birisi saçını sıvazlıyordu, sağa sola bakrak... Yanlız olmamak güzel bişi...
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. bide inanıyomusun böyle şeylere relaks o zaman doğum günün kutlu olsun başka bi foruma da erkek arkadaşımın doğum gününde üye olmuşum ben Buna göre benim 4 yıl soraki yaşımla erkek arkdaşının yaşı toplamı kaçtır