Kardeş gerçekten çok komik, Başarılarının devamını dilerim. Türk milletinin böyle yaratıcı olması bana grur veriyor.
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. quote:Orijinalden alıntı: E.A quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. ilker gökmen noldu Konudan yeterince iğrenmiştim, bide nick analizi yaptın, tamamen yok oldum şu an
quote:Orijinalden alıntı: E.A quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. quote:Orijinalden alıntı: E.A quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. ilker gökmen noldu Konudan yeterince iğrenmiştim, bide nick analizi yaptın, tamamen yok oldum şu an Bende bi acayip oldm lan simdi Harbidende ya ilker gökmen... Anıaaaammmmmm
quote:Orijinalden alıntı: E.A arattım dün alınmış ilker gökmen2 ve yine ilker gökmen3 var 2-3 sarmamış. Format değiştirmiş Arkadaşlar durun lutfennnnnnnn yeter bu kadarrrrrrrrrrrr
önce bi anlam veremedim sonra anlayınca banlansana diye mesaj attım ama baktım başka anlayan olmamış bide gerçek nicki yazıyim dedim
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. önce bi anlam veremedim sonra anlayınca banlansana diye mesaj attım ama baktım başka anlayan olmamış bide gerçek nicki yazıyim dedim konuya uygun zekanla ilgili bi teşbih yapıyım bende maykıl scofield seni
quote:Orijinalden alıntı: ..duygusuz.. teşbih ne ben kimse değilim ben sadece benim teşbih = benzetme micheal scofield'ı tanıosundur ztn. Tanımosanda IQ su çok üstün bi karakter PB dizisinde
hee ben farklı düşündüm bir an da aklım başka yerdeydi o diziyi izlemiyorum o yüzden bilmiyorum ama açıklama için teşekkürler
teşekkür ederim ama öyle olduğumu da düşünmüyorum ben sadece ilk defa bi fake i farkettimde çok heyecanlandım