Şimdi Ara

İnsan ne için yaşar ?(Yaradılış amacımız ne sizce?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dünyaya geliş amacınız sizce sonsuz cenneti hak edecek kadar iyi biri olmak mı sizce ?Siz ne için yaşıyorsunuz ? İyi biri olup,cenneti hak etmek için mi ?Peki,cenneti hak etmek istiyorsanız bunu cehennemdeki kemiklerinizi bile pişirecek ateşten,yandıkça ıstırapı ve dehşeti hissetmesi için derinizi değiştirecek olan felaketten,gazaptan,susadığınız zaman içinizi parçalayacak kaynar sudan,korktuğunuz için mi ?

Ne için yaşıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haseryo -- 24 Ocak 2017; 14:56:46 >

• Bi amacı yok kardeşim. Toprak olmadan mutlu olmaya çalış. Öteki dünya hayallerini de bi kenara bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Bi amacı yok kardeşim. Toprak olmadan mutlu olmaya çalış. Öteki dünya hayallerini de bi kenara bırak

Benim zaten öteki dünya gibi masallarım yok.Çok mutlu bir hayatım var fakat her şeyin son bulacağını bilmek,insanı hüzünlendiriyor ister istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haseryo

quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Bi amacı yok kardeşim. Toprak olmadan mutlu olmaya çalış. Öteki dünya hayallerini de bi kenara bırak

Benim zaten öteki dünya gibi masallarım yok.Çok mutlu bir hayatım var fakat her şeyin son bulacağını bilmek,insanı hüzünlendiriyor ister istemez.

Yani genel olarak forum halkına dedim eğer varsa. Hüzünlendirir tabi beni de üzüyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın üzerindeki parazitleriz kurtçuklarız amacımız yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

Dünyanın üzerindeki parazitleriz kurtçuklarız amacımız yok.

Amacın olmasa şuan bu mesajı yazan kollarını çalıştıran beynin oksijen almıyordu,kısaca kardeşim;yaşamıyordun amacın olmasa.

Düşünelim,amaçsız olarak yaratıldık ama amaç ediniyoruz.Sen diyorsun ki amacımız yok.En azından amacın olmadığını düşşünüyorsun.Amacın olmasa intihar ederdin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görev bölümünü takip edin, orada yazıyor süreli görevler süresiz görevler vs. diye. hayattaki amaçlarınıza oradan ulaşabilirsiniz. Hem böylece daha kolay exp kasarsınız. açık harita diye boş boş dolanmayın ortalarda.
  • Dini olarak mı kişisel olarak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.