Şimdi Ara

İnsan Vücudu Üzerine Kitap..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradığım kitap türü biraz ilginç .. İnsan vücudu hakkında hayatta kullanabileceğimiz bilgileri içeren bir kitap arıyorum .. Yada hastalıklar olur neden oldukları olur .. Bu tarz bir kitap bilen ve önerebilecek var mı ??

• aradığın kitap akademik değerde kapsamlı bir kitap mı

gündelik hayatta pratik bilgiler sunan bir kitap mı

anlayamadım
  • Pratik bir kitap
  • İnsan vücudu üzerine olan profesyonel kitaplar anatomi atlaslarıdır.
  • tıpçı mısın?
  • Hocam anatomi atlasları daha çok tıpçılar gibi elinin altında konuyla ilgili notlar bulunduran kişilerin görsel olarak başvurduğu kaynaklarmış,bir arkadaş söyledi tıp okuyan.

Hem sıfır bilgi sahibine bir şey katacak bilgiyi veren hem de şekillerle bezenmiş bir atlas,kitap vs.var mı acaba?
  • Fizyoterapi ve Rehabilitasyon okuyorum.Anatomi atlasları en önemli ders kitabımız diyebilirim.Tıp,diş ve ftr okuyanlar için vazgeçilmez bir kaynaktır anatomi atlasları.
    İnsan anatomisi ve fizyolojisi üzerine bilginiz çok az ise şu kitapları alarak temelinizi oluşturmanızı öneririm:

* İnsan Vücudu Semra Kunt Akbaş Arkadaş Yayıncılık :Kapsamlı ve akıcı bir anlatımı var.

* İçini Gör - İnsan Vücudu Jan Stradling Domingo Yayınevi :Çift taraflı saydam sayfaları sayesinde çeşitli organları 3 boyuta yakın şekilde inceleyebilirsiniz.Görsellik yönünden bu kitap iyi.Bilgi yönünden üstteki kitap daha kapsamlı ve iyi öğretiyor.

Bu kitapları halledip temeli oluşturduktan sonra anatomi üzerine istek ve merakınız devam ederse kaliteli bir anatomi atlası alabilirsiniz.

Tavsiye ettiğim anatomi atlasları:
    *Palme Anatomi Atlası - Gilroy-Bu atlas alttakine göre daha kapsamlı.Ciltli
    *Gray's Anatomi Atlası - Ciltsiz olduğundan kullanımı daha rahat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler hocam biraz araştırayım olur da elinizden çıkarmaya karar verirseniz romanlarımla takas yapabiliriz:)

Önerdiğiniz kitaplar hakkında güzel yorumlar var ve fiyatları da uygun taksitle rahatlıkla alınabilir.

Sepetime ekledim kısmetse ileride alıcam.Bu arada size yaptığım teklif güncel kalacaktır:)
  • Yazdığım kitapların hepsi elimde mevcut ancak satmayı düşünmüyorum.Genelde kitapları da internetteki sitelerden satın alıyorum.Yine de teklifiniz için teşekkürler.
  • Ben teşekkür ederim.Güzel önerileriniz için.
  • https://fizyolojiktibbibilgiler.blogspot.com/

Burayı takip edebilirsin.İyi eglenceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.