çok yakın bir zaman diliminde hayata geçireceğimiz bu insani yardim platformundan kısaca bahsetmek istedim ,sebebi ;
aranızda gönüllü olabilecek arkadaşalr mutlaka vardır.O değerli insanlardan bu platforma her ne şekil de olursa olsun (ziyaretçi,katılımcı,yönlendirici veya koordinatör vs) yardım etmeleri doğrultusunda iskelet bir kadro kurup bu büyük manevi siteyi büyütmeyi hedefliyoruz.
Site yapılarından anlayan arkadaşalr için yazıyorum bu kısmı ;
Sitemizde herhangi bir maddiyat , banka hesabı vs . maddi bir döngü olmayacak. Sitemizde adsence veya adwords vs reklam hizmetlerine girilmeyecek.
döngü nereden sağlanacak diye herkesin aklına gelebilir. Gerekli host ve domain artı bantgenıslığı ödeneklerinin sponsoruğunu Kyaseri ilinde bir inşaat firması üstlenmiş olup bu doğrultuda ilerki 5 yılın her türlü ödeneği mevcuttur.
sonuca gelecek olursak,
PROJEMİZİN AMACI : Muhtaç vatandaşlarımızı (hasta,yoksul,depremzede,okul ihtiyaçları vs.) , yardımsever insanlarımızla görüştürüp,hiçbir şekilde teşhir unsuru haline getirmeden yardımı amaçlayan bir projey hayata geçirdik. sahipleri olarak katılan her arkadaşımız bu projenin sahibidir.( ki ileride üyelerimize Proje sorumluluğu kartları dağıtılacaktır)