|
Bildirim
Dinciler bu evrim meselesini nasıl reddediyor aklım almıyor, hadi bunun araştırması kanıtı var onların neyi var mucizesi mi? Tehditleri mi? Ahh ah
|
Nerde o evrim teorisini binlerce kere çürüten kanıtlar ? Bilimsel bir konuda konuşuyorsan bilimsel bir kanıt göstereceksin.
|
İlk insan Adem A.S. Ayetle sabit. (https://kuranfihristi.net/fihrist/adem-as)
Veda hutbesinde Resulullah S.A.V. buyurmuş "Hepiniz Âdem’in çocuklarısınız, Âdem ise topraktandır." Önce teknoseyir şimdi de donanımhaber sırada kimler var? hardware plus ve teknopat ne zaman konu edecek |
Burada evrim teorisi karşıtı insaların karşı tezi nedir?
Tüm insan ırkı Adem'den mi geldi? Bunun kanıtı diye kutsal kitapları örnek vermiyor sunuzdur umarım. Dogmatizm güdümlü kişilerle bilim konuşulmaz. Ergen arkadaşlar veya bilgisi olmayanlar "Dogmatizm" nedir google'dan baksınlar. |
Afedersiniz kahvehanede, abili sohbetlerde, hutbelerde evrimi çürüttüğünüzü mü zannediyorsunuz ? Hangi 1000 lerce kez ? Her geçen yıl evrimi destekleyen 10larca tarihi fosil-biyolojik keşif bulunuyor. Siz bunları çürütecek şeyleri halının altından falan mı buluyorsunz ? Sokakta kedi köpek güvercinden başka hayvan görmüyorsunuz, bilimin elinde en az 20 milyon canlı türü ve özellikleri varken, 3 tane hayvan bilgisiyle milyon yıllık kanıtlara nasıl kafa tutuyorsunuz ?
|
Evrim teorisine saçma demen komik binlerce kez çürütüldü demen ayrı komik.
Maymundan gelme diye birşey de yoktur evrim teorisinde, bunu söylemen bile konu hakkında en ufak birşey bile bilmediğini ortaya koyuyor. Bir de çıkmışsın bana araştır diyorsun. Ben tartışma başlatmıyorum ki, binlerce defa çürütüldü dedin hadi o binlercenin içinden bi 5 10 tanesini koysana bir okuyayım ne yazmışlar makalelerde. Hadi ? Koy bekliyorum. Akıl mantık almayan diye birşey yok gayet akla ve mantığa uygun, bilim de böyle diyor. Sizin anlama kapasiteniz biraz düşükse o benim düzeltebileceğim birşey değil maalesef ![]() |
1700 lü yıllarda dindarlar dünyanın yuvarlak olduğuna inanmıyordu. Galileo sırf dünya yuvarlak dedi diye idam edilmişti
2000 li yillara geldik. Dindarlar evrimin olduğuna inanmıyor. 1700 lü yıllarda Dünya nın düz mü yuvarlak mı olduğu tartışılıyordu. Din değil bilim kazandı. Şimdi de evrim var mı yok mu tartışılıyor. Bilim bunu da kazandı ama henüz dünya çapına yayılamadı. Gerçi hala dünyanın düz olduğunu ispat etmeye çalışanları görünce evrime inanmayanları görmek normal geliyor. İşin özü siz evrime inanmasanız da hala evrimin içerisindeki bir parçasınız. Bunu değiştiremezsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Aralık 2018; 18:44:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankam1030 -- 4 Aralık 2018; 23:47:55 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|