Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Equris

quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Türkçeye gerek varmı. Adamın yaptıklarının aynısını yapmaya çalış. Bazı püf noktaları söylerken de gösteriyor. kaçırmıyorsunuz yani

Siz başlayalı ne kadar oldu? Ben bugün 45. gündeyim:)) Ve programım bugün çok zor ağlıcam sanırım

Benim bitti.toplamda 23 kilo verdim. p90x'e başlayalı 3 hafta oldu. 45. günde zorlanmamanız lazım aslında. ilk haftadan sonra zorlanmamıştım
  • Arkadaslar bana da bir link gonderirseniz cok sevinirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Türkçeye gerek varmı. Adamın yaptıklarının aynısını yapmaya çalış. Bazı püf noktaları söylerken de gösteriyor. kaçırmıyorsunuz yani

Siz başlayalı ne kadar oldu? Ben bugün 45. gündeyim:)) Ve programım bugün çok zor ağlıcam sanırım

Benim bitti.toplamda 23 kilo verdim. p90x'e başlayalı 3 hafta oldu. 45. günde zorlanmamanız lazım aslında. ilk haftadan sonra zorlanmamıştım

Valla hocam ben inanılmaz yoruluyorum hala bi rahatsızlık falan mı var bende acaba?

• quote:

quote:

hocam 2.haftanın 3 .günündeyim bugün bende şuana kadar 14 kilo verdim yediğim içtiğim şeylere de dikkat ediyorum ama bu bittikten sonra aylum indirdim ona başlıyacağım. yani bir nevi insanity 2

• quote:

quote:

quote:

hocam ilk haftalardaki o zorlanma yok artık sonuna kadar eksiksiz yapıyorum sadece level2 drills lerde zorlanıyorum yarıda bırakıyorum gücüm kalmıyor. fitteste göre 2 kat eforum kondısyonum artmıs 2.şer kat fazla yapmışım hep

Boy: 181cm
    Kilo: 110kg

Yağlar bel çevresi, popo ve basenlerde toplanmış vaziyette. Bu programı araştırıyorum, yapan arkadaşlar başlamamı önerir mi? Günümün hemen hemen 3/4'ü koltukta pc başında geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Yağlar bel çevresi, popo ve basenlerde toplanmış vaziyette. Bu programı araştırıyorum, yapan arkadaşlar başlamamı önerir mi? Günümün hemen hemen 3/4'ü koltukta pc başında geçiyor.

Bence daha kolay programlara bakmanızı yada hiç programa falan uymayıp sadece yürüyüş/koşu yapmanızı öneririm. Bu program zordur. Biraz altı p90 var (power 90 workout) . Onada bakabilirsiniz ama kolay değildir öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

hocam ilk önce programa kendini hazırlamalısın beslenmene uyumana ne bileyim 1 hafta yavastan yürüyüslere başla tempolu olarak 1 hafta sonra programa başlayabilirsin torrent sitelerinde bulunuyor program zamnundadan indirmiştim ben
  • Arkadaşlar ben ilk insanity sonra p90x e başladım ama bunun ikisinide bir yürütebilirsiniz. Şu aşağıda ki verdiğim linkte ki programı uygulayabilirsiniz. Ben pazartesiden itibaren bu programa geçmeyi düşünüyorum. insanity tamamen bırakmak istemiyordum bunu bulduğum iyi oldu

insanity p90x hybrid workout schedule

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

quote:

quote:

quote:

hocam ilk haftalardaki o zorlanma yok artık sonuna kadar eksiksiz yapıyorum sadece level2 drills lerde zorlanıyorum yarıda bırakıyorum gücüm kalmıyor. fitteste göre 2 kat eforum kondısyonum artmıs 2.şer kat fazla yapmışım hep

Hocam ben 7. haftanın ortasındayım dün yaptığım antremanın adı "Max Interval Plyo" ben böyle bişey görmedim o kadar yoruldum ki esnemeye başladım antreman esnasında:) Ama her halikarda bitiriyorum. 2. ay gerçekten çok zor 1 saat sürüyor her video bugün max recovery yapıcam ertesi gün Max Cardio Conditioning + Cardio Abs var.

İkisini arka arka nasıl yapıcam gerçekten bilmiyorum:)

• Size tavsiyem; 2 ayda cardio abs yerine insane abs yapmanız.
  • quote:

Size tavsiyem; 2 ayda cardio abs yerine insane abs yapmanız.

Bu videoları arkadaşım verdi bana ve dosyaların içerisinde malesef insane abs yok. Sizde varsa upload edip bana link gönderme şansınız var mı acaba?
  • bende telden bağlanıyorum. 500mb'ı biraz zor yükleyebilirim. siz torrentden indirin bence daha zahmetsiz olur. 2. ayda cardio abs yerine insane absi önermemin sebebide malum bel kısmımız en az çalışan normal yaşantımız da oradaki kasları en az kullandığımız yer. biraz daha fazla idman ile daha iyi sonuç alabiliriz. zaten takvimin altında da cardio abs yerine insane absi seçebileceğimizi söylüyor.
  • Hocam torrent olayını çözdüm ve indiriyorum. Alt tarafta core cardio balance yerine max interval sport traning diyor onuda mı yer değiştirsek hazır olaya sert girmişken?:)

Ama herşeyden önemlisi ben çok yanlış besleniyorum. Mesela mc donalds'tan geldim eve gecenin bir yarısı bunu yapmamam lazım biliyorum ama gece yemek yeme aşışkanlığım var zamanla bunu da yeneceğim..

Sizin elinizde bir beslenme programı var mı acaba? Boy 184 kilo 86 benim..
  • ben diyet yapmam. kendimi günde 2000 kalori alacam ama bunun içinde unlu tuzlu ve özellikle şekerli yiyecekler (kola çikolata dondurma vs) olmayacak diye şartlandırdım. Benimde tek yenemediğim alkol. çok almıyorum ama arada bir şişiriyor mideyi.

max interval sport traning değilde insane abs yi kesin öneririm. tabi hemen ana antrenmanın ardından yapılmıyor. malum cardio abs gibi 15 dk değil 40dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 18 Ağustos 2012; 15:13:42 >
  • Ne kadar süre sonra yapılması daha sağlıklı peki yani arada ne kadar süre olması lazım? max cardio conditioning'i yaptıktan sonra bir öğün yemek yiyip aradan 2 saat geçtikten sonra mı insane abs'i yapayım? Bu konuda Shaun T. nasıl yapın diyor acaba bir bilgi var mı?
  • gün içerisin de her hangi bir vakit de yapsanız da olur. sonuç da p90xde ki gibi sadece haraketleri barındırmıyor. en başta ısınma hareketlerini yaptırıyor. unutmayın ki asıl yağ yakımı bu egzersizlerin 15 20 dk sonrasında meydana geliyor.

cardio abs ana program sonrası yapılabilir ek program. ama insane abs başlı başına bir program. iki antrenmanı ard arda yapacak kapasiteniz var ise yapın. ben sabahları normal takvimi yapar, akşamları insane abs yapardım.
  • bayramdan sonra başlıyorum bi sıkıntı olmazsa
  • quote:

gün içerisin de her hangi bir vakit de yapsanız da olur. sonuç da p90xde ki gibi sadece haraketleri barındırmıyor. en başta ısınma hareketlerini yaptırıyor. unutmayın ki asıl yağ yakımı bu egzersizlerin 15 20 dk sonrasında meydana geliyor.

cardio abs ana program sonrası yapılabilir ek program. ama insane abs başlı başına bir program. iki antrenmanı ard arda yapacak kapasiteniz var ise yapın. ben sabahları normal takvimi yapar, akşamları insane abs yapardım.

Hocam beslenme hakkında verebileceğiniz tüylar var mı? Mesela antreman yaptıktan sonra diyorlar ki en geç 1 saat içinde yemek yiyin falan.
  • Banada link atabilirmisiniz. Simdiden tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.