Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ki 8gb. insaity+p90x+p90x2+turbofire toplamı anca 34 gb ediyor. Boşuna indirmiş olmayın diye dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Bende ki 8gb. insaity+p90x+p90x2+turbofire toplamı anca 34 gb ediyor. Boşuna indirmiş olmayın diye dedim

Bana link verir misiniz?
  • quote:

Bende ki 8gb. insaity+p90x+p90x2+turbofire toplamı anca 34 gb ediyor. Boşuna indirmiş olmayın diye dedim

bana da link verebilir misiniz?
  • quote:

4u 1 arada. Ben de link alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen arkadaşlara torrent linklerini gönderdim. diyete takılmayın arkadaşlar. hayatınızdan tuzu ekmeği şekeri (kola çikolata dondurma vs) özellikle de fastfoodu çıkarın bu program ile garanti en az 20 kilo verebileceksiniz. Ben yediklerime pek dikkat edemediğim halde 15 16 kilo verdim.
  • quote:

isteyen arkadaşlara torrent linklerini gönderdim. diyete takılmayın arkadaşlar. hayatınızdan tuzu ekmeği şekeri (kola çikolata dondurma vs) özellikle de fastfoodu çıkarın bu program ile garanti en az 20 kilo verebileceksiniz. Ben yediklerime pek dikkat edemediğim halde 15 16 kilo verdim.

bana gelmedi hocam.
  • Arkadaşlar ben programın ikinci ayına 2 gün sonra başlıyorum. Çok yorucu bir program poposunu kaldırmaya üşenenler hiç başlamasınlar.

Zaten Shaun T. bir video'da aynen şunları söylüyor.

"İnsanity açıkça söyleyim herkes için değil. Mesela tembeller için değil yada kendisine sürekli bahane üretenler için hiç değil" diyor. Neden böyle birşey dediğini bu programı yapamya başladığımda anladım. Bir çok farklı dalda spor geçmişim olmasına rağmen beni çok zorladı hala zorluyor. Ama dediğim gibi ben zorlanmaktan keyif alan bir insanım o yüzden devam ediyorum. Hatta arkadaşımın evinde yaparken bayılıyordum "Pure Cardio" denen antremanda:)

Umarım herkes başlar spor yapmaya hayatınızda bile pozitif etkilerini hemen göreceksiniz. Benim verebileceğim tavsiyeler şunlar olabilir;

- Uyku düzeninize dikkat edin.
    - Beslenmenize çok dikkat edin.
    - Yemeklerden 2 saat sonra antremanı yapın.
    - Yorulduğunuz zaman dinlenin! Ve nabzınız çok yükselince düşmesini bekleyip devam edin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben yukarıda yazdığım şeylere yemekten 2 saat sonra spor hariç hiç birine dikkat etmiyorum dediğim gibi benim amacım ter atmak ve sağlıklı olmak bunun yanında vücudum şekle girerse benim için artı olur.

İyi forumlar.

• Ne güzel açıklamışsın. Bir tavsiyede ben vereyim. hareketler belirli sürelerde değişiyor. her hareketi mutlaka yapın, o belirli sürelerin son 5 saniyesinde dinlenin. hani bir hareketi sonuna kadar yapayım, sonra ki hareket de dinleneyim, bir sonra ki hareketi tam yaparım demeyin. uzun süre spor yapmayan insan bu programa başladığın da ilk 3 4 gün mumya gibi gezecektir. buna rağmen inat edin bırakmayın. vücut 4 5 güne alışıyor programa.
  • NefretZm bana da lınk atar mısın?
  • Arkadaşlar bugün 2. ayın 2. programını da yaptım.

Birinci gün ilk video olan Max İnterval Circiut idi. 2. video ise Max Interval Plyo..

Arkadaşlar Max Interval Plyo beni öldürdü mezardan yazıyorum..

Antreman esnasında enerjim bitiyor şekerim düşüyor sanırım. Birşeyler içmeliyim yada muz mu yesem küçük ısırıklarla. Tenisçilerin yaptığı gibi? Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
  • @Equris şekerli su hazırlayabilirsiniz.Çok fazla bir şey yiyip içmek de bu kadar aktif bir egzersiz esnasında bulantıya yol açar.Mümkünse başlamadan 1 saat önce çerez alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar bugün 2. ayın 2. programını da yaptım.

Birinci gün ilk video olan Max İnterval Circiut idi. 2. video ise Max Interval Plyo..

Antreman esnasında enerjim bitiyor şekerim düşüyor sanırım. Birşeyler içmeliyim yada muz mu yesem küçük ısırıklarla. Tenisçilerin yaptığı gibi? Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

hocam etkisini gördünüz mü bilgi verirseniz memnun olurum
  • 18 yaşındayım, boy 180, kilo 80.

Bu programı mı yapmalıyım p90x mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

@Equris şekerli su hazırlayabilirsiniz.Çok fazla bir şey yiyip içmek de bu kadar aktif bir egzersiz esnasında bulantıya yol açar.Mümkünse başlamadan 1 saat önce çerez alın.

Powerade alayım diyorum hocam o da aynı işi görür mü? Çünkü antreman esnasında elemanlardan bazıları sarı renkli bir su içiyor?

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLeaF

quote:

Dostum tabikide fark var 2. haftanın başında istanbula gitmiştim 13 gün sonra izmir'e döndüğümde arkadaşım beni aynı tişört ile görünce tşirtün artık bol gelmeye başlamış demişti. Halbuki kilo vermemiştim ama vücut sıkılaşıyor işte

• @Equris sana kısa bir enerji içeceği tarifi vereyim
    malzemeler
    1/4 fincan şeker
    1/4 çay kaşığı tuz
    1/4 fincan portakal suyu
    1/4 fincan sıcak su
    2 yemek kaşığı limon suyu
    3.5 bardak soğuk su.

sıcak su şeker ve tuz karıştırıldıktan sonra soğuk suyla beraber diğer malzemeleri de ekleyip karıştırıyoruz.
    bu içecek yaklaışık 50 kalori enerji ve 110 mg sodyum içeriyor yani powerade gibi ünlü sporcu içecekleriyle hemen hemen aynı.
    benden öneri tuz miktarı 1.5 /2 kat arttırılırsa terle kaybedilen enerji daha çabuk kazanılabilir.
  • quote:

quote:

@Equris şekerli su hazırlayabilirsiniz.Çok fazla bir şey yiyip içmek de bu kadar aktif bir egzersiz esnasında bulantıya yol açar.Mümkünse başlamadan 1 saat önce çerez alın.

Powerade alayım diyorum hocam o da aynı işi görür mü? Çünkü antreman esnasında elemanlardan bazıları sarı renkli bir su içiyor?

quote:

quote:

Dostum tabikide fark var 2. haftanın başında istanbula gitmiştim 13 gün sonra izmir'e döndüğümde arkadaşım beni aynı tişört ile görünce tşirtün artık bol gelmeye başlamış demişti. Halbuki kilo vermemiştim ama vücut sıkılaşıyor işte

1 haftadır yapıyorum diyete de uyan biriyim açıkcası yürüyüş yaparak 2 yıl içerisinde 130 dan 90 a düşen biriyim diyetime belli süre ara vermek zorunda kaldım tekrar başladım 2 ay içerisinde 10 kilo verme niyetiyle buna başlamıştım hiç etkisini görmeyince merak ettm :) sağolun cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

@Equris sana kısa bir enerji içeceği tarifi vereyim
    malzemeler
    1/4 fincan şeker
    1/4 çay kaşığı tuz
    1/4 fincan portakal suyu
    1/4 fincan sıcak su
    2 yemek kaşığı limon suyu
    3.5 bardak soğuk su.

sıcak su şeker ve tuz karıştırıldıktan sonra soğuk suyla beraber diğer malzemeleri de ekleyip karıştırıyoruz.
    bu içecek yaklaışık 50 kalori enerji ve 110 mg sodyum içeriyor yani powerade gibi ünlü sporcu içecekleriyle hemen hemen aynı.
    benden öneri tuz miktarı 1.5 /2 kat arttırılırsa terle kaybedilen enerji daha çabuk kazanılabilir.

Hocam yarın ki antremanımda hemen deniyorum çok teşekkür ederim umarım tadı da güzeldir:)

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 haftadır yapıyorum diyete de uyan biriyim açıkcası yürüyüş yaparak 2 yıl içerisinde 130 dan 90 a düşen biriyim diyetime belli süre ara vermek zorunda kaldım tekrar başladım 2 ay içerisinde 10 kilo verme niyetiyle buna başlamıştım hiç etkisini görmeyince merak ettm :) sağolun cevap için

Dostum sana bu insanity'nin reklamlarında geçen bir şeyi burada paylaşayım. Eğer bu insanity'nin hareketlerini hakkını vererek yaparsan 1000 kalori veriyorsun 45 dk'da:) Bu programı tembellik etmeden kendini kandırmadan uygularsan emin ol sonuç alırsın:)

• quote:

link alabilirmiyim?
  • Banada bir link gerek, şimdiden teşekkürler:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alabilir miyim link bide 20 kilo fazlam var insanity mi yapayım p90 mı p90x mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.