Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün 22.05 89 kg'a düştüm.

Sabahları normal programı uyguluyorum. Akşamları da Cardio ABS, insane ABS , Upper Body Weight Training veya Max. internal sports training!lerden birini yapıyorum.

Kilo vermemeniz imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 19 Ağustos 2012; 3:16:31 >
  • Bunun yanında beslenme programı veya diyet gereklimi yoksa gunluk fazla yememek kaydıyla mı devam edilmeli?
  • Fit Test te kendimi denedim bir an ölecegimi sandım . Ama bırakmayacam sene icindeki yediklerimden dolayı vücudum benden hesap soruyor :)
  • Arkadaşlar ben de başladım. 1.5 hafta oldu 184 boy 90 kilo olarak başladım. Yememe içmeme pek dikkat etmiyorum amacım spor yapmak. Ancak arkadaşımdan usb ile almıştım bunu içinde Insanity Nutrition guide diye bir dosya var. Orada neler yemeniz gerektiğini anlatıyor. Biraz ingilizcem var okudum fakat uygulaması çok zor.

Ama benim gibi ter atmaktan deli gibi keyif alan ve bedeninin sınırlarını zorlamayı sevenler için ideal bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusws

Bende bu programa başlayalı 2 hafta oldu ve gayette güzel gidiyorum sonuçlar çok olumlu ilk hafta çok zorlanırsın özellikle vücudun ham ise ertesi gün çok kötü agrılar oluyor ilk başlarda fazla zorlamayın kendinizi 60 günlük bu süreçte takvime uyun hangi gün hangi programın yapılacagı yazıyor ve şunu söylemek istiyorum program aşırı zor özellikle son 10 dk öyle hareketler koymuşki yok artık diyip pes edebilirsin ama iyi gaza getiriyor insanı ayrıca esneme hareketlerini es geçmeyiniz çok önemli bir nokta ve can alıcı yerde beslenmeniz çok düzenli ve iyi olmalı program hakkında ögrenmek istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim saglıcakla....

program hakkında bilgi almak istiyorum şuan spora gidiyorum bunu da yapsam zararı olurmu fazlamı yorarım vücudumu boyum 181 kilo 96

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Bende bu programa başlayalı 2 hafta oldu ve gayette güzel gidiyorum sonuçlar çok olumlu ilk hafta çok zorlanırsın özellikle vücudun ham ise ertesi gün çok kötü agrılar oluyor ilk başlarda fazla zorlamayın kendinizi 60 günlük bu süreçte takvime uyun hangi gün hangi programın yapılacagı yazıyor ve şunu söylemek istiyorum program aşırı zor özellikle son 10 dk öyle hareketler koymuşki yok artık diyip pes edebilirsin ama iyi gaza getiriyor insanı ayrıca esneme hareketlerini es geçmeyiniz çok önemli bir nokta ve can alıcı yerde beslenmeniz çok düzenli ve iyi olmalı program hakkında ögrenmek istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim saglıcakla....

program hakkında bilgi almak istiyorum şuan spora gidiyorum bunu da yapsam zararı olurmu fazlamı yorarım vücudumu boyum 181 kilo 96

hocam inan yaptığın o spor insanity kadar efor sarfettirmiyordur.8.gündeyim program bittikten sonra tsirtü sıktığımda yarım çay bardağı kadar ter çıkıyor gerisini sen düşün gerçekten inanılmaz bir program

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

hocam inan yaptığın o spor insanity kadar efor sarfettirmiyordur.8.gündeyim program bittikten sonra tsirtü sıktığımda yarım çay bardağı kadar ter çıkıyor gerisini sen düşün gerçekten inanılmaz bir program

bende merak saldım yapmakistiyorum fakat videolar ing anlamıyorum bişe yardımcı olabilcek varmı???

• Arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum boyum 1.80 kilom 85 fakat vücüdum bayağı yağlı göğüş karın ve popo tarafında.Hergün aynı hareketleri mi yapacağız bi linkini verebilir misiniz hergün için mesela 1.gün şu video 2.gün şu video
  • Yarım çay bardağımı. sizin azmış :) birde şu ingilizce olayına takılıp kalmasanız. Film değil ki anlaşılacak, Adam hangi hareketleri yapıyorsa bire bir yapmaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Yarım çay bardağımı. sizin azmış :) birde şu ingilizce olayına takılıp kalmasanız. Film değil ki anlaşılacak, Adam hangi hareketleri yapıyorsa bire bir yapmaya çalışın.

yarım cay bardağı baya bi buyuk hocam buyuk cay bardaklarından burası manisa buyuk bardakla içeriz :D

@uçanBalık

hocam dosyanın içinde pdf dosyası var takvim şeklinde orada isimleri hangi gün yapacagın yazıyor problem değil ayrıca anlaşılmayacak bişey yok
    izleyip hareketi yapacaksınız zaten ki ondan sonra hareketleri ezberleyeceksiniz

@ MadMan55

hocam pdf dosyasında takvim var hiç kasmanıza gerek yok takılırsanız ben cevaplarım burdayım bence yapın gerçekten güzel
  • P90x mi bu mu? Benim kilom 77 boy 170-165 yas 16 her yerim yağ berbat gözüküyorum bunu yapsam 1 ayda kaç kilo veririm. Boy uzamasını engeller mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları yaparsan boyun uzamaz hatta kısalabilir yapma sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadyo Komanachi

Bunları yaparsan boyun uzamaz hatta kısalabilir yapma sakın

Biraz araştırdım ve için de boya etki edecek fazla hareket yok neden kısalayım ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

P90x mi bu mu? Benim kilom 77 boy 170-165 yas 16 her yerim yağ berbat gözüküyorum bunu yapsam 1 ayda kaç kilo veririm. Boy uzamasını engeller mi?

kilon ideal kilona göre 20den fazla ise kesin insanitye başla derim. yok 8 10 kilo fazlan var ise p90xe başla.
  • quote:

quote:

P90x mi bu mu? Benim kilom 77 boy 170-165 yas 16 her yerim yağ berbat gözüküyorum bunu yapsam 1 ayda kaç kilo veririm. Boy uzamasını engeller mi?

kilon ideal kilona göre 20den fazla ise kesin insanitye başla derim. yok 8 10 kilo fazlan var ise p90xe başla.

Tesekkürler basliyacam ama torent te çok dosya var 33 gb 35gb 25gb hangisini indirecem? Link atar mısınız?

• quote:

quote:

Tesekkürler basliyacam ama torent te çok dosya var 33 gb 35gb 25gb hangisini indirecem? Link atar mısınız?

• bu konuyla ilgili arkadaş bize bu çalışma programının tamamını bilgisayara indirebileceğimiz bir torrent linki veya başka bir yolla indirebilecegimiz bir yere yönlendirebilirse çok iyi olur.. ben bir torrent sitesinden denedim ama karşıdan kapatılıyormu ne oluyor anlamadım hata veriyor. 8 gb
  • saglam torrent dosyalarını pm ile atın buraaya yazamıyorsanız..
  • Güzel birşeye benziyor. Tatil bitince denmeyi düşünüyorum fakat videoları nereden bulurum bilmiyorum.
    Belli başlı torrent sitelerinde vardır sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Güzel birşeye benziyor. Tatil bitince denmeyi düşünüyorum fakat videoları nereden bulurum bilmiyorum.
    Belli başlı torrent sitelerinde vardır sanırım

Ben sonun da 32 gb lik torrent indirmeye başladım. :D yarın basliyacam bakalım ise yarayacak mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.