Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerden indirebilirim ve diğer programla ilgili pdf dosyaları varmış hertürlü linke acil ihtiyacım var. Aşırı gaza geldim hemen başlamak istiyorum . Lütfen gönderin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris
    @Equris sana kısa bir enerji içeceği tarifi vereyim
    malzemeler
    1/4 fincan şeker
    1/4 çay kaşığı tuz
    1/4 fincan portakal suyu
    1/4 fincan sıcak su
    2 yemek kaşığı limon suyu
    3.5 bardak soğuk su.

sıcak su şeker ve tuz karıştırıldıktan sonra soğuk suyla beraber diğer malzemeleri de ekleyip karıştırıyoruz.
    bu içecek yaklaışık 50 kalori enerji ve 110 mg sodyum içeriyor yani powerade gibi ünlü sporcu içecekleriyle hemen hemen aynı.
    benden öneri tuz miktarı 1.5 /2 kat arttırılırsa terle kaybedilen enerji daha çabuk kazanılabilir.
    Hocam yarın ki antremanımda hemen deniyorum çok teşekkür ederim umarım tadı da güzeldir:)

Dilersen suyun bir bardaklık kısmını katmayıp maden suyu eklersen daha fazla mineral kazanmış olursun.Maden suyu katarsan tuzunda bir kısmını katmayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 8 Ağustos 2012; 23:04:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

quote:

@Equris sana kısa bir enerji içeceği tarifi vereyim
    malzemeler
    1/4 fincan şeker
    1/4 çay kaşığı tuz
    1/4 fincan portakal suyu
    1/4 fincan sıcak su
    2 yemek kaşığı limon suyu
    3.5 bardak soğuk su.

sıcak su şeker ve tuz karıştırıldıktan sonra soğuk suyla beraber diğer malzemeleri de ekleyip karıştırıyoruz.
    bu içecek yaklaışık 50 kalori enerji ve 110 mg sodyum içeriyor yani powerade gibi ünlü sporcu içecekleriyle hemen hemen aynı.
    benden öneri tuz miktarı 1.5 /2 kat arttırılırsa terle kaybedilen enerji daha çabuk kazanılabilir.
    Hocam yarın ki antremanımda hemen deniyorum çok teşekkür ederim umarım tadı da güzeldir:)

Dilersen suyun bir bardaklık kısmını katmayıp maden suyu eklersen daha fazla mineral kazanmış olursun.Maden suyu katarsan tuzunda bir kısmını katmayabilirsin.

Hocam bugün max recovery yaptım o yüzden ihtiyaç duymadım. Ama yarın maden sodalı şekilde yapıcam bunu:)

Ama asıl ölümcül soru şu; her antremanın sonunda şunu diyor: " Results and recovery formula" nızı içmeyi unutmayın diyor.

Bu nedir içinde ne vardır? Evde kendimizi results and recovery formulamızı hazırlayabilirmiyiz?

• Ben de link alabilir miyim? Özellikle Insanity Phase 2 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Bende ki 8gb. insaity+p90x+p90x2+turbofire toplamı anca 34 gb ediyor. Boşuna indirmiş olmayın diye dedim

Pm'den link atabilirseniz cok sevinirim
  • quote:

Hocam bugün max recovery yaptım o yüzden ihtiyaç duymadım. Ama yarın maden sodalı şekilde yapıcam bunu:)

Ama asıl ölümcül soru şu; her antremanın sonunda şunu diyor: " Results and recovery formula" nızı içmeyi unutmayın diyor.

Bu nedir içinde ne vardır? Evde kendimizi results and recovery formulamızı hazırlayabilirmiyiz?

o bir tür supplement karışımı ve protei tozu gibi satılıyor(ülkemizde olup olmadığını bile bilmiyorum internette "Results and Recovery Formula Alternative" diye arattığında alternatifleri çıkıyor bir örnek vereyim
    quote:

Water– 8 oz.

Creatine– 1 serving (unflavored)

Glutamine– 1 serving

Whey protein powder (vanilla)– 1/4 scoop NOTE: (a quarter scoop of Optimum Nutrition’s 100% Whey is about 5 g of protein– check your label to compensate of need be)

1 Apple (medium– your choice– I use Gala)

Oats– 1/2 cup (quick or whole, it doesn’t matter)

One chewable Vitamin C tablet

bu yukarıdaki karışımın
    Kalorisi: 295Kcal
    Protein: 10 g
    Karbonhidrat: 52 g
    Yağlar: 3.75 g
    Şekerler: 19 g
    Lif: 9 g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen135 -- 9 Ağustos 2012; 15:41:39 >

• quote:

quote:

o bir tür supplement karışımı ve protei tozu gibi satılıyor(ülkemizde olup olmadığını bile bilmiyorum internette "Results and Recovery Formula Alternative" diye arattığında alternatifleri çıkıyor bir örnek vereyim
    quote:

Water– 8 oz.

Creatine– 1 serving (unflavored)

Glutamine– 1 serving

Whey protein powder (vanilla)– 1/4 scoop NOTE: (a quarter scoop of Optimum Nutrition’s 100% Whey is about 5 g of protein– check your label to compensate of need be)

1 Apple (medium– your choice– I use Gala)

Oats– 1/2 cup (quick or whole, it doesn’t matter)

One chewable Vitamin C tablet

bu yukarıdaki karışımın
    Kalorisi: 295Kcal
    Protein: 10 g
    Karbonhidrat: 52 g
    Yağlar: 3.75 g
    Şekerler: 19 g
    Lif: 9 g

Hocam peki beslenme ile ilgili verebilceğiniz tavsiyeler var mı? Mesela ben 184 boyunda 87 kiloyum. Tatlı ile aram çok fazla bu yüzden göbek bölgemde yağ var. Insanity ile zamanla geçer umarım ama tatlıyı kessem ve gece yemelerini kessem eminim şuana kadar göbeğim çok daha fazla erimişti ve kilo vermiştim:)

Şöyle düzgün bir programa oturtsam kendimi çok daha iyi olcak aslında.. Sabah öyle akşam yememe dikkat etsem daha iyi. Insanity'nin beslenme programında günde 5 öğün yiyin diyor. Ben orada ki yiyeceğim şeylere baktım çok sağlıklı şeyler ama uğraşması zor yani.. Mesela yukarıda verdiğiniz şeyi hazırlaması da zor bence. Çükü protein tozu falan diyor creatin falan diyor. Bunlar vücuda zararlı şeyler değil mi hocam?

• ben hiç insaity veya p90x gibi programları yapmadım bisiklet sporcusuyum ki 174 boyunda 70 kiloyum (kaslı sayılabilen düzgün bir vücudum var) ben kendi enerji içeceğimin tarifini verdim sana recovery formüllerini denemedim sadece senin için araştırıp bir örnek yazdım. Tatlı ile aran varsa protein barların evde yapılanları var yulaf ezmesi bal protein tozu muz gibi şeylerin karışımı tatlı yerine bunu deneyebilirsin
  • quote:

ben hiç insaity veya p90x gibi programları yapmadım bisiklet sporcusuyum ki 174 boyunda 70 kiloyum (kaslı sayılabilen düzgün bir vücudum var) ben kendi enerji içeceğimin tarifini verdim sana recovery formüllerini denemedim sadece senin için araştırıp bir örnek yazdım. Tatlı ile aran varsa protein barların evde yapılanları var yulaf ezmesi bal protein tozu muz gibi şeylerin karışımı tatlı yerine bunu deneyebilirsin

Dostum çok teşekkür ederim ben bunları araştırıp birşeyler bulabilirsem burada paylaşacağım umarım herkesin işine yarar. Çok teşekkür ederim sanada zahmet oldu sağolasın

Not: Tavsiye ettiğin içeceği yaptım ve antremana 37 derece sıcakta evin içinde başlıyorum:) Bu izmir mahvetti bizi ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equris -- 9 Ağustos 2012; 18:09:13 >

• Shakeology diye bir içecek var onu nereden bulabiliriz. Neyin nesidir bilmiyorum da?
  • quote:

Shakeology diye bir içecek var onu nereden bulabiliriz. Neyin nesidir bilmiyorum da?

intetrnetten sipariş verebilirsin toz supplement karışımı paketi oldukça pahalı
    quote:

Ürünler ve Fiyatları (Kargo ve KDV dahildir)

Tropikal Aylık Paket / Günde 1 öğün / 30 günlük kullanım 400 TL
    Tropikal öğünlük paket - 24 adet 390 TL
    Tropikal öğünlük paket - 12 adet 220 TL
    Tropikal öğünlük paket - 6 adet 130 TL
    Tropikal öğünlük paket - 4 adet 100 TL
    Çikolatalı Aylık Paket / Günde 1 öğün / 30 Günlük kullanım 380 TL
    Çikolatalı öğünlük paket - 24 adet 370 TL
    Çikolatalı öğünlük paket - 12 adet 200 TL
    Çikolatalı öğünlük paket - 6 adet 110 TL
    Çikolatalı öğünlük paket - 4 adet 90 TL
    Sebzeli Aylık Paket / Günde 1 öğün / 30 Günlük kullanım 380 TL
    Sebzeli öğünlük paket - 24 adet 370 TL
    Sebzeli öğünlük paket - 12 adet 200 TL
    Sebzeli öğünlük paket -6 adet 110 TL
    Sebzeli öğünlük paket - 4 adet 90 TL

• bu programa ihtiyacım var birisi link verebilirmi???
  • beyelr bayanlar linki buldum paylaşmak yasakmış isteyen pm atsın gönderim torrent linki 8gb. . . .
  • türkçe destekli videoları varmı internet te benim bulduklarımın hepsi ingilizce
  • Türkçeye gerek varmı. Adamın yaptıklarının aynısını yapmaya çalış. Bazı püf noktaları söylerken de gösteriyor. kaçırmıyorsunuz yani
  • şuan online olup link verebilecek olan var mı arkadaşlar? gaza gelmişken start veriym :D:D:D
  • ben de link istiyorum teşekkür ederim
  • bunu evde 11. katta yaparsak alttaki 10 kat isyan eder değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

bunu evde 11. katta yaparsak alttaki 10 kat isyan eder değil mi

etmez hocam altoına bi yorgan battaniye ser bişey olmaz squad ve heismanda zıplıyosun zaten ayakkabı ile parmak ucunda zıpla hem daha az baskı uygularsın ayağına çıplak ayakla yaparsan cok ses gider hem ayakların daha çok baskı yapar 37.gündeyim 2.aya geçmemenizi tavsiye ederim 1.ay yaptıklarınız hiç bişey değil tam bir ölüm kalım mücadelesi ben çoğunlukla sürünerek gidiyorum bittikten sonra

• quote:

Türkçeye gerek varmı. Adamın yaptıklarının aynısını yapmaya çalış. Bazı püf noktaları söylerken de gösteriyor. kaçırmıyorsunuz yani

Siz başlayalı ne kadar oldu? Ben bugün 45. gündeyim:)) Ve programım bugün çok zor ağlıcam sanırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.