Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoşt

Fazla kilom yok ama çevikliğimi,dengemi geliştirmek kondisyon kasmak içinde bu programı kullanabilir miyim ? 10 kilo verenler olmuş ben 10 kilo verirsem benden eser bir şey kalmaz

Benimde kilo fazlalığım yok ama aynı mantıkla uyguluyorum şuan bu programı özellikle karın kasları açısından Boyum 1.80 kilom 73 yaklaşık 3 senedir spor yapıyorum daha doğrusu yaptığımı sanıyormuşum taaki bu program ile karşılaşana kadar daha yeni başladım 2.gün bitti ve şuan ayaklarımdaki ağrıyı size anlatamam cidden zor bir program ilk hafta zorlucaktır ancak alışınca problem olucağını zannetmiyorum

• quote:

Fazla kilom yok ama çevikliğimi,dengemi geliştirmek kondisyon kasmak içinde bu programı kullanabilir miyim ? 10 kilo verenler olmuş ben 10 kilo verirsem benden eser bir şey kalmaz

Hocam sorun olcağını sanmıyorum. Çünkü videoları izlersen zaten ordaki gruptada kimse nin fazla kilosu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Hocam sorun olcağını sanmıyorum. Çünkü videoları izlersen zaten ordaki gruptada kimse nin fazla kilosu yok

Aynen hocam katılıyorum ben de bu mantıklar girdim olaya..maksat biraz daha sıkılaşmak ve kondisyon kazanmak Bu programı uygularken beslenmeyi de unutmamak lazım diye düşünüyorum

• Beslenmeyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum şimdiye kadar ne olduysa onu yedim. Biraz daha enerji verici şeyler mi yemem lazım ?
  • quote:

Beslenmeyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum şimdiye kadar ne olduysa onu yedim. Biraz daha enerji verici şeyler mi yemem lazım ?

Protein odaklı beslenmen yeterli olacaktır. Ülkemizde ki ortalama şartlarla tavisye edilen gıda ve gıda takviyelerini almak için aylık minimum 1000 TL ayırmanız gerekecektir.
  • quote:

İstekleriniz doğrultusunda hazırlanmış bildiğim en iyi program Tapout XT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Benimde kilo fazlalığım yok ama aynı mantıkla uyguluyorum şuan bu programı özellikle karın kasları açısından Boyum 1.80 kilom 73 yaklaşık 3 senedir spor yapıyorum daha doğrusu yaptığımı sanıyormuşum taaki bu program ile karşılaşana kadar daha yeni başladım 2.gün bitti ve şuan ayaklarımdaki ağrıyı size anlatamam cidden zor bir program ilk hafta zorlucaktır ancak alışınca problem olucağını zannetmiyorum

Özellikle abdominal bölge için oluşturulmuş bildiğim en iyi program RevAbs Deluxe.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Aynen hocam katılıyorum ben de bu mantıklar girdim olaya..maksat biraz daha sıkılaşmak ve kondisyon kazanmak Bu programı uygularken beslenmeyi de unutmamak lazım diye düşünüyorum

Beslenme + Uyku = %70

Doğru antreman = %30

Dip Not : Genetik faktörler hedeflenen amaçlardan ötürü gözardı edilmiştir.
  • link alabilirmiyim?
  • Arkadaşlar Merhaba,

Boyum 1.78 kilom 80 bende bu programı uygulamak istiyorum. Amacım 72 kiloya düşüp, abarlı olmadan üst vücut yapmak. Öğrenmek istediğim şey bu program ile zayıflayıp, kas yapabilir miyim ? Eğer cevabınız evet ise programı ve videoları nereden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnRoute

Arkadaşlar Merhaba,

Boyum 1.78 kilom 80 bende bu programı uygulamak istiyorum. Amacım 72 kiloya düşüp, abarlı olmadan üst vücut yapmak. Öğrenmek istediğim şey bu program ile zayıflayıp, kas yapabilir miyim ? Eğer cevabınız evet ise programı ve videoları nereden bulabilirim ?

Özellikle kas inşası için oluşturulmuş bildiğim görsel tek program Body Beast. Oldukça da etkilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propanoik

link alabilirmiyim?

Hangisinin hangi linkini istiyorsun?
  • ilk defa baslıcam hocam
    mumkunse hepsını atsan da olur
  • quote:

ilk defa baslıcam hocam
    mumkunse hepsını atsan da olur

RevAbs Deluxe

Insanity Asylum

Tapout XT

Rushfit

P90X Extreme

P90X & P90X Plus

Insanity

Body Beast

The book of Body Beast

Linklerin hepsine ilgili çalışma planının torrent linkini yükledim. Kolay gelsin, başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse James -- 15 Eylül 2012; 18:59:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Arkadaşlar bugün 2. ayın 2. programını da yaptım.

Birinci gün ilk video olan Max İnterval Circiut idi. 2. video ise Max Interval Plyo..

Arkadaşlar Max Interval Plyo beni öldürdü mezardan yazıyorum..

Antreman esnasında enerjim bitiyor şekerim düşüyor sanırım. Birşeyler içmeliyim yada muz mu yesem küçük ısırıklarla. Tenisçilerin yaptığı gibi? Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

l-carnitin al. mitokondrilerindeki enerjiye kadar tüketmeni ve sürekli enerjik hissetmeni sağlar.
    carnitin i az gıdalar ile beslenme sonrası "mutlaka ama mutlaka kardio programı ile ve spor yapacağınız zaman" kullanın...

hayvani bir enerji hissedeceksiniz. vücuda zararı da olmaz. ama spor esnasında kullnırsanız...

• Hocam o tarz maddeler kullanmaya karşıyım ben ya teşekkür ederim tavsiyeniz için
  • hocam o yıldızlara ne yazacaz bi pm rica etsem tesekkurler sımdıden
  • hocam p 90 extreme le p90x & p 90 x plus linki kırık cıktı
    hangısınden baslamamı tavsıye edersınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

l-carnitin al. mitokondrilerindeki enerjiye kadar tüketmeni ve sürekli enerjik hissetmeni sağlar.
    carnitin i az gıdalar ile beslenme sonrası "mutlaka ama mutlaka kardio programı ile ve spor yapacağınız zaman" kullanın...

hayvani bir enerji hissedeceksiniz. vücuda zararı da olmaz. ama spor esnasında kullnırsanız...

Tavsiyelerinizde ki tek doğru L-Carnitin öncesi hafif gıdalar ile az miktarda beslenmiş olmak gerekliliği.
  • quote:

hocam o yıldızlara ne yazacaz bi pm rica etsem tesekkurler sımdıden

O yıldızlar forumdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle oluşmuş.

quote:

hocam p 90 extreme le p90x & p 90 x plus linki kırık cıktı
    hangısınden baslamamı tavsıye edersınız ?

Linkler düzeldi. Amacınızın ve spor geçmişinizin ne olduğunu bilmediğim için birşey tavsiye edemiyeceğim ne yazık ki. Daha fazla bilgi verirseniz bir tavsiyede bulunabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.