Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 20.gündeyim ve açık söylüyorum daha hayatımda bu kadar etkili bir program görmedim ben ama ciddi anlamda ayaklarım ağrıyor İlk iki hafta gerçekten yorucu oluyor ama zamanla gitgide alışıyorsunuz ve kondisyonun arttığını hissediyorsunuz. Program ile birlikte beslenmeye çok dikkat ediyorum ve L-karnitin kullanıyorum şu ana kadar dözle görülür farklar elde ettim 63. günü merakla bekliyorum ama ikinci ayın programı ağır gibi görünüyor korkmuyor değilim
  • Mamundadaki 8gb'lik program gerçek mi ?. 60 günlük bir program göremedim ben sadece beslenme hakkında bilgi veriyorlar ve hareketleri gösteriyorlar ama hangi gün ne yapılacak onlar öğretilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoşt

Mamundadaki 8gb'lik program gerçek mi ?. 60 günlük bir program göremedim ben sadece beslenme hakkında bilgi veriyorlar ve hareketleri gösteriyorlar ama hangi gün ne yapılacak onlar öğretilmiyor

İçeride dosya var hangi gün hanigisinin yapılacağı ki üstelik 2.sayfada bir arkadaş paylaşmış
  • Ben programı haftada 6 gün değilde 3 gün uygulasam yararı olur mu?

Açıkçası ben biraz forma girip, birazda göbeği eritmek istiorum.
  • o tekme kısmı çok hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 2 Ekim 2012; 14:32:16 >
  • Arkadaşlar insanity programının ilk bölümünü bugun itibariyle bitirdim.İnsanity programına ilk başladığım gün ve bugun yani bir aylık bir çalışmayı before after olarak sizlere sunuyorum sonuç kendi açımdan çok iyi diyebilirim.Daha bir ay daha var programın bitmesine sonuç ortada gerçekten.
    Bu arada yaşım 29'dur.
    Not:Before resimlerdeki, tarihler yanlış makinanın o zsaman tarihi ayarlı değilmiş.

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlyurdabak -- 3 Ekim 2012; 0:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben programı haftada 6 gün değilde 3 gün uygulasam yararı olur mu?

Açıkçası ben biraz forma girip, birazda göbeği eritmek istiorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Arkadaşlar insanity programının ilk bölümünü bugun itibariyle bitirdim.İnsanity programına ilk başladığım gün ve bugun yani bir aylık bir çalışmayı before after olarak sizlere sunuyorum sonuç kendi açımdan çok iyi diyebilirim.Daha bir ay daha var programın bitmesine sonuç ortada gerçekten.
    Bu arada yaşım 29'dur.
    Not:Before resimlerdeki, tarihler yanlış makinanın o zsaman tarihi ayarlı değilmiş.

Hocam tebrik ederim. Azminiz takdire şayan. Beslenme programınıza yazarsanız çok güzel olur. Bir diyet uyguladınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: marmix

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Arkadaşlar insanity programının ilk bölümünü bugun itibariyle bitirdim.İnsanity programına ilk başladığım gün ve bugun yani bir aylık bir çalışmayı before after olarak sizlere sunuyorum sonuç kendi açımdan çok iyi diyebilirim.Daha bir ay daha var programın bitmesine sonuç ortada gerçekten.
    Bu arada yaşım 29'dur.

Hocam tebrik ederim. Azminiz takdire şayan. Beslenme programınıza yazarsanız çok güzel olur. Bir diyet uyguladınız mı?

Teşekkur ederim.Çokta fazla bişey yapmadım yani öyle profesyonel bir destek yada diyet filan sadece programı harfiyen uyguladım.

Sabahları 2 yumurta biraz peynir bir dilim kepek ekmeği 1 bardak süt salatalık domates filan.
    Öğlenleri çalıştığım için lokantada yiyorum :) 1 kase çorba 1 tabak yemek bir dilim ekmek .Makarna pilav hiç yemedim bir aydır.
    Aksamlarıda genelde zeytinyağlı fasulye barbunya ıspanak tarzı şeyler bir kase yoğurt bir dilim kepek ekmeği,2-3 günde bir köfte,tavuk yağsız tarafı. (Uno'yu tavsiye ederim.) Kola ve asitli içiçekleri 1 aydır ağzıma sürmüyorum. Sadece sade maden suyu içiyorum.
    Birde sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yatmaya yakım 1 bardak yeşil çay şekersiz.

Akşam yemeğinden önce bir tane yeşil elma yiyip insanity yapıyorum.

• her gün 45 dakika mı çalıştın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

her gün 45 dakika mı çalıştın?

Hocam takvime göre haftada 6 gün çalışma 1 gün dinlenme. Tabi işten güçten arada 2 güne çıkardım dinlenmeyi.Videolar genelde 40-50 dk arası değişiyor.
  • merhaba,
    ben 20 yaşındayım yaklaşık 15 senedir bale yapıyorum ne yazıkki devlet sanatçıları kadar allah vergisi incecik bir fiziğim yok 160 boyunda 48 kiloyum 45 falan olmam gerekiyor ve tabi göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmam. yalnız kondisyonum biraz zayıf sanırım ve aynı şekilde irademde..
    2 gün güzel diyet yapıp 3. gün tatlı krizlerime yenik düşüyorum diyebilirim, erkekler bu konuda daha şanslılar ki kadınlar kadar tatlıya düşkünlükleri yok bence
    sonuç olarak bu programı önerirmisiniz? gerçi işe yaricağına kuşkum yok şu 4 sayfayı okuyunca ama sizinde tavsiyelerinizi almak istedim..
  • kondisyon zayıfsa p90 öneririm tatlı krizleri için protein barların evde yapılanları var yulaf ezmesi bal protein tozu muz gibi şeylerin karışımı tatlı yerine bunu deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSwann

merhaba,
    ben 20 yaşındayım yaklaşık 15 senedir bale yapıyorum ne yazıkki devlet sanatçıları kadar allah vergisi incecik bir fiziğim yok 160 boyunda 48 kiloyum 45 falan olmam gerekiyor ve tabi göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmam. yalnız kondisyonum biraz zayıf sanırım ve aynı şekilde irademde..
    2 gün güzel diyet yapıp 3. gün tatlı krizlerime yenik düşüyorum diyebilirim, erkekler bu konuda daha şanslılar ki kadınlar kadar tatlıya düşkünlükleri yok bence
    sonuç olarak bu programı önerirmisiniz? gerçi işe yaricağına kuşkum yok şu 4 sayfayı okuyunca ama sizinde tavsiyelerinizi almak istedim..

Programı yanında yemeğe dikkat edilirse herhalde bayağı bir faydası olur.Şuanda sadece sporu yapıyorum 20.gündeyim gerçek anlamda etkisi var.Tabi kilon fazla olmadığı için sadece sporla bile vücudunu sıkılaştırırsın.Kolay gelsin

• teşekkür ederim, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo fazla olmayınca sporsuz işe yaramıyor pek, bugün başladım fit test ile bakalım nasıl gidicek arada sonuçları yazarım
  • arakadaslar nerden indiricem bu programı yardımıcı olabilir misisniz?
  • bende link alabilir miyim ?
  • torrent.eu ya Insanty Work yazarsanız direk geliyor.BitTorrent programı ile de torrenti açıp indirirsiniz.
  • Arkadaşlar buna benzer olupta haftada 3 günlük çalışması olan program biliyor musunuz hiç?
  • Boyum 1.80 kilom 95 bende baslicam link alabilirmiyim :)

tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.