Şimdi Ara

İnsanlar Neden Apple'dan nefret ediyor? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam konumuzla alakalı

http://forum.donanimhaber.com/m_52830905/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 18 Eylül 2011; 1:07:55 >
  • Merhaba Apple cılar

bu gece sabaha kadar yeni bir telefon almak için android telefonları araştırıp inceliyordum. Bende Apple a "pahalı olmasın rağmen kullanıcısına diğer telefonlardaki özellikleri vermediği"
    dolayısıyla kullanıcısını düşünmediği için ve AYFON um var oğlum diye sırf hava atmak için iphone alan ama sırf alo diyen kroları çok gördüğüm için sıcak bakmıyordum. hani benim de
    bir iphonum olsa insanlar bana "kroya bak iphone almış eminim sadece alo diyordur" diye bakacaklar diye çekincelerim vardı. ancak incelemelerde iphone 4 ün Ekran Kalitesini ve diğer burada sayamayacağım bir çok özelliğini görünce "ulan bi iphone 4 kullananların yorumlarına da bakalım kaç sayfa olmuş diyerek donanım haberde iphone kategorisi altına geldim
    (daha önce burada samsung s2 lg optimus black, nexus one ve bir çok telefonun kullanıcı yorumlarını okumuştum. ) bu konu dikkatimi çekti ve girdim.

girdim konudaki kedi-ciğer, çekemeyenler, fakirler muhabbetinin ağırlığını görünce Gerçekten iphone 4 kullananların ne kadarda statü meraklısı yüksekten bakan insanlar olduklarını gördüm. ve iphone 4 almaktan vazgeçtim.

parasıyla övünmeyin bugün daha yüksek fiyatlarda android telefonlar var.
    kimisi de demiş kullanmayı bilmiyor jail break yükleyecek filan
    yahu adam iş adamı bir kamyon para verdiği telefona sevdiği zil sesini ataması için forum forum dolaşıp jail break yapmayı mı öğrenecek
    teknoljiyi kullanmak demek onu kırdırıp ne bileyim jail break yapmak demek mi adam mail atacak gönderildi raporu bekleyecek jail break
    bluetootla dosya atacak jail break o zaman marifet iphone da değil jail break ta beyler.

Kimse kusura bakmasın iphone4 gerçekten maganda telefonu o kadar para verip alan sonrada forum forum dolaşıp jail break yapan adam işadamı , patron, olamaz.
    gider kredi kartına sittin taksite böldürür gelir forumlara jail break bulur sonra "bakiyesinde sıfır tl" ile iphone4 havası yapar. istisnaları kaideyi bozmaz ama buradaki kedi ciğer yorumlarının çokluğundan görülen odur. yoksa iphone nefret filan mesele değil iphone bu özelliklerde fiyatı 800-900 tl arası olursa mükemmel olur.
    yapsınlar iphone 5 i aldığın gibi kullanabileceğin özellikte, koysunlar 1000-1200 fiyat bak kimse nefret ediyor mu?

ama adamın umrunda değil zaten şu anda ecel teri döküyor.
    herhalde iphone kullanıcılarının ahları burnundan fitil fitil geliyordur.
    bu konuda ki seviyeli yorumlu seviyeli iphone kullanıcılarından çok özür diliyorum ama gerçekten aranızda barzolar çok. bence iphondan nefret edilmesinin birinci sebebi bu barzolar ve
    fiyata göre kısıtlı özellikler.

• şimdi bir çoğu bu uzun yazıyı okumaz bir cümleyi alıntılamak istiyorum,
    (hatta msnimin kişisel iletisi, telefonumun açılış mesajı yapacam. iphone izin veriyorsa onlara da tavsiye ederim)

quote:

marifet iphone da değil jail break te yeğen
    @sabreden derviş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 18 Eylül 2011; 11:19:15 >

• Dursun bir kenarda lazım olacaktır bana :)
  • quote:

Merhaba Apple cılar

bu gece sabaha kadar yeni bir telefon almak için android telefonları araştırıp inceliyordum. Bende Apple a "pahalı olmasın rağmen kullanıcısına diğer telefonlardaki özellikleri vermediği"
    dolayısıyla kullanıcısını düşünmediği için ve AYFON um var oğlum diye sırf hava atmak için iphone alan ama sırf alo diyen kroları çok gördüğüm için sıcak bakmıyordum. hani benim de
    bir iphonum olsa insanlar bana "kroya bak iphone almış eminim sadece alo diyordur" diye bakacaklar diye çekincelerim vardı. ancak incelemelerde iphone 4 ün Ekran Kalitesini ve diğer burada sayamayacağım bir çok özelliğini görünce "ulan bi iphone 4 kullananların yorumlarına da bakalım kaç sayfa olmuş diyerek donanım haberde iphone kategorisi altına geldim
    (daha önce burada samsung s2 lg optimus black, nexus one ve bir çok telefonun kullanıcı yorumlarını okumuştum. ) bu konu dikkatimi çekti ve girdim.

girdim konudaki kedi-ciğer, çekemeyenler, fakirler muhabbetinin ağırlığını görünce Gerçekten iphone 4 kullananların ne kadarda statü meraklısı yüksekten bakan insanlar olduklarını gördüm. ve iphone 4 almaktan vazgeçtim.

yahu adam iş adamı bir kamyon para verdiği telefona sevdiği zil sesini ataması için forum forum dolaşıp jail break yapmayı mı öğrenecek
    teknoljiyi kullanmak demek onu kırdırıp ne bileyim jail break yapmak demek mi adam mail atacak gönderildi raporu bekleyecek jail break
    bluetootla dosya atacak jail break o zaman marifet iphone da değil jail break ta beyler.

Kimse kusura bakmasın iphone4 gerçekten maganda telefonu o kadar para verip alan sonrada forum forum dolaşıp jail break yapan adam işadamı , patron, olamaz.
    gider kredi kartına sittin taksite böldürür gelir forumlara jail break bulur sonra "bakiyesinde sıfır tl" ile iphone4 havası yapar. istisnaları kaideyi bozmaz ama buradaki kedi ciğer yorumlarının çokluğundan görülen odur. yoksa iphone nefret filan mesele değil iphone bu özelliklerde fiyatı 800-900 tl arası olursa mükemmel olur.
    yapsınlar iphone 5 i aldığın gibi kullanabileceğin özellikte, koysunlar 1000-1200 fiyat bak kimse nefret ediyor mu?

bu konuda ki seviyeli yorumlu seviyeli iphone kullanıcılarından çok özür diliyorum ama gerçekten aranızda barzolar çok. bence iphondan nefret edilmesinin birinci sebebi bu barzolar ve

Sizin Telefon alma kriterleriniz etrafınızdaki birkaç maganda ve bu forumdaki birkaç tane seviyesiz insan ise size söylenecek çok birşey yok.
    Böyle o kısıtlı bu kısıtlı diyede kendinizi avutmayın.
    Sizin mantığınız doğru olsa dünyada müşteri memnuniyeti en yüksek telefon iphone olmazdı. En çok satan smartphoneda iphone olmazdı. İade oranıda %1 civarlarında olmazdı.
    Bu forumda birkaç tane Androidçinin bluetooth tekerlemelerine çok rağbet etmeyin. Bu forumda bu tarz konuşan üyelerin zaten çapı bellidir.
    Kendinizi alışveriş yapmak için zorla birşeylere inandırmaya çalışmaktansa, ihtiyaçlarınızı belirleyin ve size en uygun olan ürünü alıp kullanın.
    Bu mantıkla aldığınız üründen çok daha fazla keyif alırsınız.

• bluetooth calismiyor tekerlemesi
    flash yok tekerlemesi
    3g goruntulu konusma yok tekerlemesi
    pili degistirilmiyor tekerlemesi
    sd kart girisi yok tekerlemesi
    dusuk donanim abartili fiyat tekerlemesi.
    itunes a bagimlilik tekerlemesi

ah su androidciler. kardesim sen at gozlugu takmis ayfan magandalarinin capsizligina kulak asma. ios kraldir ;-)

apple yenilikci bir firma. sevilsin sevilmesin saygi duyulmasi gerek. hak ediyor en azindan. apple urunlerini alan enayi degil. ama apple urunlerini tek cozummus gibi sunulmasi , savunulmasi cok yanlis. eksiklerini gormezden gelmenize sebep oluyor. evet apple urunleri tasarim ve yazilim yonuyle benzersiz ve cok kaliteli. ama hayir tek cozum degil ve eksikleri bir hayli fazla.

ilaveten. suan yazliktayim canim skldi ve cok iyi bir siteden por.no izliyorum. galaxy s imin flash destegiyle ooh tam ekran izliyorum hemde. iphone um olsa bunu yapabilirmiydim? sadece soruyorum. 3 ay iphone 4 kullandim herkesin vay bee dedigi telefonu sevmedim. internet cafeden sarki yuklemek istiyorum. belesci adi biriyim belkide ama buna iphone karar veremez. itunes a lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 18 Eylül 2011; 12:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabreden derviş

Merhaba Apple cılar

@sabreden derviş
    quote:

İyi hoş güzel, fakat o iş adamı patron dediğin insanların çok yüksek bir kesimi hatta tanıdığım hepsi zaten telefonun içinden orjinal bir klasik müzik seçer ve geçer ben hiç bir patron görmedimki telefonum çaldığında arzu ettiğim şu şu şu çalsın diye özellikle içine bir müzik atan, patron zaten öyle müzik istemez - isteyen gençlerde araştırmasını bilir.

quote:

yoksa iphone nefret filan mesele değil iphone bu özelliklerde fiyatı 800-900 tl arası olursa mükemmel olur.

O kadar değil de ben iPhone 4'ün TESKF'sinin 1600 TL olmasını uygun görüyorum, dostum iyi güzel diyosunda tasarım, malzeme, artı dokunmatik yok başına bu kadar eder zaten ki kendinde söylemişsin :) ayrı bi dünya dokunmatiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 19 Eylül 2011; 11:24:18 >

• Olay o kadar cok basitki bu kadar uzatıyorsunuz iphone un işletim sistemi cok stabil uygulamaları cok kaliteli dokunmatigi mükemmel müşteri hizmeti harika ve "bana göre" pek çok ta eksisi var ancak geri kalan teknik özelliklerde android lider eğer telefonu alıcak kişi ne için alıcagını biliyorsa ona göre iphone veya android alır.
    Ve tek anlayamadığım konu apple kaç modeldir şu lanet iphone un ekranını neden 3.5 inç tutuyo biri bana acıklasın ne zaman arkadaşımın telefonundan mesaj atmak istesem bi basmamla istemedigim harfleri tuşluyorum bari 3.7 yapın hep aynı ve bu ekranda istedigi kadar dokunmatik olsun acıkcası 3g nin dokunmatigi ile 4 ün arasında "neredeyse" hiçbir fark göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Ben bir tane de Apple ürünü alıp memnun kalmayan görmedim(fabrikasyon hataları hariç) , bu b*k atanların hepsi Apple'a ulaşamayan kişiler .
    Apple ürünü kullanmak gerçekten ayrı birşey bunu statü olarak görmüyorum .Statü meselesini de abartmayalım isterseniz . Ona bakılırsa BMW alan kişi de, Bebek'te , Nişantaşı'nda daire alanlar da statü için alıyor . Starbucks'a gidip kahve içmek de bazıları için bir statü göstergesi .
    Valla ben aldığım Apple ürünlerinin hiçbirinde hayal kırıklığına uğramadım , dönüp arkama bakmadım . Apple gerçekten gözümde bir numaradır .

Ayrıca Apple Dünya'nın en çok kazanan son tüketici teknolojisi firmalarından biri . Meyve veren ağaç taşlanır .

O zaman ilk rastladığınız kişi benim, daha önce android symbian windows phone blackberry kullandım, geçenlerde ipad mini wifi aldım param da var istesem 10 tane daha alırım, ama kullanamadım ve sattım. Sebebine gelince apple beni hapsediyor yani özgür hissetmiyorum kendimi. iTunes olmadan birçok şeyi yapmak çok meşakkatli ve zor, iTunes kötü demiyorum, ama beni mecbur bırakmamalı, belki hafıza kartına ihtiyacım yok 16 gb yeter bana ama hafıza kartı olmaması rahatsız ediyor beni. Usb bellek bağlamanın zorluğu, bilgisayardan şarz olmaması, korsan içeriği engellemek için işlerin zorlaştırılıp kendi mağzasından almaya zorlaması, App Store a olan bağlılı, sanki kendimi fanusta gibi hissediyorum. iphone almamamın en büyük sebebi diğer markalarla görüntülü görüşmeyi şebeke üzerinden yapamamamdı mesela. Ha çok iyi özellikleri var elbet ama benim için öncelik özgürlük. Bu yüzden ben memnun kalmadım Apple dan. Bu şekilde memnun kalmayan da çok kişi var tanıdığım, ancak bu kişisel bir tercih meselesi. Ben Apple ı beni benden fazla düşünüp herşeyi ayarladığı için sevmiyorum. Ben telefonu kullanıp fayda sağlamaktan çok onunla uğraşıp herşeyi kendim neredeyse sıfırdan yapmaktan zevk alıyorum çünkü.
    Bunun dışında çekemeyenler, ulaşamayanlar veya başka nedenlerle b.k atanlar da var tabii. İnsanın doğası böyle, eskiden tofaş kullananlar rönodan nefret ederdi kolay devriliyor rahat deği diye, rönocular da tofaştan, ön takımları yumuşak çok benzin yakıyor diye, bu iş böyle, önemli olan insanların birbirinin tercihlerine karşılıklı saygı gösterebilmesi bence.
    Nefret konusuna gelirsek sadece Apple dan değil tüm kapitalist şirketlerden nefret ediyorum hepsinin batmasını istiyorum samsung olsun nokia olsun farketmez hepsi sadece bizi sömürüyor sonuçta, eğer nefret edeceksek birşeyden birbirlerimizin tercihlerinden deği bizi sömürenlerden nefret etmeliyiz.

Bir de en çok kazanan firma olması başlı başına sebep zaten. Meyveyle ağaçla ilgisi yok, birileri birkaç dolara ayda çalışırken o çalışanların emeği üstünden milyar dolarlar kazanıyorsa bu şirket hem de amerikalı bir şirketse kpitalizme yönelen nefretin bir numarası olacaktır tabii ki. Çok kazanması çok satması iyi bişey değil ki ne kadar çok kazanıyorsa o kadar çok sömürüyor demektir.Meyve verdiği yok kimseye sadece kendine meyve veriyor, bu tüm şirkletler için geçerli iken apple en üstte olduğunda elbette en çok hedef alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iciguven -- 5 Mayıs 2013; 16:52:51 >

• iphone kullanicisiyim,bir dunya marka telefon kullandim nokia,samsung,sony ericsson,siemens,motorola, artik sikildim ve sadece sikilmak degil,servislerde az ugrasmadim en basiti nokia cihazimda 6 kez farkli parca degisimli tamir oldugu halde para iademe karsi ciktilar,hakem heyetiyle cozdum,apple in musteri memnuniyeti yuzdesel olarak diger markalardan en az iki barem yuksek bir seviyede,ben bu yuzden seviyorum ve memnunum ha bu demek degildir,mac pro da,ipad de alirim.Benim tek lüksüm telefon tek sebebi bu.Degisim politikalarini diger markalarda yapsa tamir olmasa asil rekabet o zaman da bas gosterir,satis sonrasida cok onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konuyu baştan aşağı inceleyin apple kullanan adamların / kadınların ne kadar iğrenç varlıklar olduğunu bi görün (zaten görmüşsünüzdür) sorunuzun cevabı işte oradadır...

ben bunca yıllık mac kullanıcısıyım, mağazadan apple ürünü alırken kasada ödeme yapmaya utanıyorum...

mac os olmasa bu saatten sonra apple firmasıyla hiçbir işim olmazdı...

zaten yakında mac os'i de bırakacağım. apple makineme windows 10 kuracağım... bir sonraki bilgisayarım da pc olacak...
    çünkü mac os işletim sistemi olmaktan çıktı ios'in masaüstü versiyonuna doğru evrim geçirdi...

apple artık yaramaz... ergenlere ve görgüsüz maholara cep telefonu satan bir firma haline geldi...

şunu da peşinen ekleyeyim: sen windows fanboysun, androidçisin diye zırlayacak ergenlere peşinen söyleyeceğim şey şudur; ....... kadar yolunuz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 30 Kasım 2014; 9:29:43 >

• Güle güle o zaman madem kullanmayacaksın buraya gelipte ağlamana gerek yok bırak geç windowsuna androidine

Birde gidip kaç senelik konuyu hortlatmışsın gereksiz zırlaman yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuoYuanJi -- 30 Kasım 2014; 11:42:06 >
  • Porsche'den selamlaaar...

• yarası olan gocunur evlat.

müridlerden zırlamalar gelmeye başlamış...

android zaten kullanmam...

bunun üstüne telefon da tanımam...

ben kasada ödeme yapmaya utanıyorum millet nasıl utanmadan topluluk içinde maho telefonu olarak damga yemiş aletle gezebiliyor anlamıyorum...

eve bi kadın geldi geçenlerde benim imaci gördü ağzının suları şakır şakır akıyor...

o ağza terlikle vurmak istedim resmen... ne var bunda bu kadar ağız suyu akıtacak... resmen görgüsüzlük... ben kullanıyorum millet özendikçe ben yerin dibine geçiyorum ya...

insanda utanma olur apple kullanmak resmen param var demek.. bu imaj beni rahatsız ediyor artık...

bu imajı pomlayanda iphone saçmalıgını üreten apple'ın kendisi...

mac os de artık iyice saçmaladı... sitiv geberdi gitti firma daha da bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 30 Kasım 2014; 12:28:05 >

• demek istediğim apple ambleminin kendisi yasak kelime gibi... 900 lü numara gibi... havva kopan gibi... sevda demirel gibi mimlenmiş birşey...

doğan şahin sürenlere mahoni gözüyle bakılıyorsa iphone kullanana da öyle bakıyorlar artık...

o yüzden iphoneu kimseye tavsiye etmiyorum...

mac de artık beş para etmez bi sistem haline geldi.. bildiğin takoz pc... sadece kasa farklı.. o kasa da dediğim gibi ağız suyu akıtmaktan başka bi halta yaramıyor...

sırf 2 katı fiyatı mac os kullanmak için veriyodum ama artık onu da yapmayacagım... çok istersem hackintosh filan kurarım zaten windowsun yeni sürümleri os x den daha iyi...

siz gençsiniz daha o yüzden trendy olmak istiyosunuz ama benim gibilerden çok olduğunu biliyorum... 900 lü numara etkisi yaratır apple logosu birilerinin üstünde, yani karizmanız artsın diye alıyosunuz ama daha çok çizilir... akıllı birine denk gelirseniz... abi tavsiyes olarak yaziyorum... uzak durun iphonedan..

• Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haci78

demek istediğim apple ambleminin kendisi yasak kelime gibi... 900 lü numara gibi... havva kopan gibi... sevda demirel gibi mimlenmiş birşey...

doğan şahin sürenlere mahoni gözüyle bakılıyorsa iphone kullanana da öyle bakıyorlar artık...

o yüzden iphoneu kimseye tavsiye etmiyorum...

mac de artık beş para etmez bi sistem haline geldi.. bildiğin takoz pc... sadece kasa farklı.. o kasa da dediğim gibi ağız suyu akıtmaktan başka bi halta yaramıyor...

sırf 2 katı fiyatı mac os kullanmak için veriyodum ama artık onu da yapmayacagım... çok istersem hackintosh filan kurarım zaten windowsun yeni sürümleri os x den daha iyi...

siz gençsiniz daha o yüzden trendy olmak istiyosunuz ama benim gibilerden çok olduğunu biliyorum... 900 lü numara etkisi yaratır apple logosu birilerinin üstünde, yani karizmanız artsın diye alıyosunuz ama daha çok çizilir... akıllı birine denk gelirseniz... abi tavsiyes olarak yaziyorum... uzak durun iphonedan..

Tamam

• Gereksiz pahalı olduğu için olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbey48

Asil sorunun bu olmasi gerekir; 'İnsanlar neden Apple i cekemiyor?' :)
    Neyini çekemicez :D neden kıskanalım :D
  • Aslında hepsi içten içe almak istiyor çünkü göze hitap ediyor ürünleri
    Ama para vermek istemiyor bu yüzden nefret ediyor

Homofobiklerin gizli gay olması gibi bi durum bence 😁

Appledan nefret edenlerin neredeyse hepsi hiç apple cihazı satın almamış olanlar bu da teoirimi doğruluyo galiba

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.