Şimdi Ara

İnsanlar Neden Apple'dan nefret ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
8.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ciğer-kedi meselesi.
  • Paraları olmadıgı için
  • Asil sorunun bu olmasi gerekir; 'İnsanlar neden Apple i cekemiyor?' :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama konu bence hiç olmamış. Yine o ona bu buna laf atacak konu kirlenecek. Gereksiz tartışma. Bence konuda gereksiz
  • Apple çekmek te çekememek kadar saçma bir tavır. Sanki babanızın fabrikası. Takım tutar gibi şirket tutuyorsunuz. Adamlar çatır çatır paramızı alıyor cebimizden haberiniz yok.
  • ufak bir düşmede ekranı çatladığı için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu kavga çıkartır, benden söylemesi :)

Şimdilik konu burada, yakın takipteyim.
  • gereksiz bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Apple çekmek te çekememek kadar saçma bir tavır. Sanki babanızın fabrikası. Takım tutar gibi şirket tutuyorsunuz. Adamlar çatır çatır paramızı alıyor cebimizden haberiniz yok.

+1

bu apple-iPhone-iPad forumunda apple a laf atanın vay haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Bu konu kavga çıkartır, benden söylemesi :)

Şimdilik konu burada, yakın takipteyim.

Amacım kavga çıkartmak değil. Kavga çıkartmak istesem bunu Konu Dışına açardım. Özellikle Anasayfa haberlerinde insanlar Apple'la ilgili bir konu gördüğünde direkt dalıyor. Apple batmasını en çok istediğim şirket. Lanet olsun Apple'a. vb. ifadeler kullanıyorlar. Babamın şirketi değil ama adamlar haklarıyla kazanıyor. Acaba ben mi böyle düşünüyorum diye yazmıştım.
  • Bence insanlar apple'dan değilde bir iphone alıp , apple'ın %20 hissesini almışcasına bilinçsizce fanatiklik yapanlardan hoşlanmıyor. Şahsen ben apple'ı seviyorum
  • Benim en çok rastladığım neden özelik tablosuna bakarak bir takım kararlara varılması.Misal :

Apple : 5mp kamera , FM radyo yok

X Marka : 8-10mp kamera , FM radyo mevcut vb vb

Kısacası insanlar Apple a 10 lira verene kadar X markaya 7 lira veririm hem daha fazla şey alırım diye düşünüyorlar.Bu tabiki benim gözlemlediğim bir 'genelleme'.
  • apple ürünlerini statü meselesi olarak görenler var ya, en çok onlara acıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeteroSapien

Apple çekmek te çekememek kadar saçma bir tavır. Sanki babanızın fabrikası. Takım tutar gibi şirket tutuyorsunuz. Adamlar çatır çatır paramızı alıyor cebimizden haberiniz yok.

Zorla kimsenin parasini aldiklari yok
  • Kötülenecek bi yanı yok çünkü, mükemmel olan birşeyin kötü bi yanını bulamıyorsan, ve ondan daha iyisi yok ise ondan nefret etmekten başka yapabileceğin hiçbirşey yok..

Buna Facebook da başladı, bununla ilgili bir konu açmıştım dün.
  • soruya soru ile cevap veriyim.

ipod nano
    iphone 3g
    ipad
    ipad 2 x2
    ve mac minim var çok şükür.

bildiğim kadarıyla etrafımda apple'dan en çok nefret eden kişiyim.

neden sence?
  • Kavga çıkacak bir konu yok ortada.Ön yargı var olaya karşı çok görmemek lazım ve görmem de nedeni belli;

İPhone u sadece zenginler alır,

İphone'u telefondan anlamayan kullanır,

İPhone ne jailbreaksiz işe yaramaz vs. uzar gider,

hal böyle olunca, apple ürünü tercih edenler fanboy, zengin çocuğu vb. aşalayıcı ve onur kırıcı sözlere maruz kalıyor.O durumda, insan psikolojisi olarak etkiye tepkiyle karşılık verildiği için kavga çıkıyor bence gayet doğal.

Beni forumda seven yoktur çok fazla laf eder, fazla lafın altında kalmayı sevmiyorum karakter meselesi neyse.Sonuç olarak; herkesin kendi tercihi var.Bu biraz din olayı gibi..Sen müslüman isen başkası senle aynı görüşte olmayabilir çok görmem herkese saygı duymak lazım ve eleştiri bile seviyeli olmalı diyorum.
  • Kedi - ciğer meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Ciğer-kedi meselesi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.