Şimdi Ara

İnsanların bakınca bu göğüs çalışıyor diyebilmesi kaç kilo ağırlıkla bench press.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
15.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence az yiyorsun. Kuvvet dusuk kaloride hacim artmadan artabiliyor. Hazirandan bu yana gelisme kuvvet anlaminda var sadece. Duzgun diyet ve program ile 6 ayda 10kg almis olman gerekiyordu. O zaman iste farkli olurdu. Resimlerden gozuken: hic kilo almamissin.

Ilk sette 25x8 dedin, peki 2. ve 3. sette? 5? 4? Ayni agirlik?

Ilk setten ziyade tum antreman boyunca agirligi yuksek tutabilmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alx

Bence az yiyorsun. Kuvvet dusuk kaloride hacim artmadan artabiliyor. Hazirandan bu yana gelisme kuvvet anlaminda var sadece. Duzgun diyet ve program ile 6 ayda 10kg almis olman gerekiyordu. O zaman iste farkli olurdu. Resimlerden gozuken: hic kilo almamissin.

Ilk sette 25x8 dedin, peki 2. ve 3. sette? 5? 4? Ayni agirlik?

Ilk setten ziyade tum antreman boyunca agirligi yuksek tutabilmek lazim.

Kilo almak istemiyorum. Endomorph biri olarak kilo almaya alerjim var. Kilo almamak için dışarda yürüyüş de yapıyorum. Zaten evde çalışıyorum. Evdeki çalışmayla kilo alınmaz zaten. Boy 172, Kilo 68. Kilo almak istemiyorum.

2 tane 25 kilo dambıl ile ilk setde 8 tekrar yaptım. İkinci setde 6 tekrar yaptım. Toplam 2 set yapmıştım. Bir sonraki çalışmamda Bench Press'i 2 tane 27.5 kilo dambıl ile yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 10 Aralık 2016; 18:16:50 >

• Totalde 2 set mi yapıyosun yani ?

• Ennio Morricone2 kullanıcısına yanıt
    Anlasildi. Kisaca:
    Az yiyorsun
    Yediklerini hesaplamiyorsun (protein ozellikle)
    Duzgun beslenmiyorsun
    Spor salonuna gidemedigin icin sinirli calisiyorsun
    Sadece goguse odaklaniyorsun
    Vucut tipim budur diye fazla takiyorsun
    Sonuc: gelisme az ya da yok.

Kas isi hormon isidir. Hormonlari agir antremanlar tetikler. Buyuk kol istiyorsan agis squat yapacaksin derler.

• Nehoo kullanıcısına yanıt
    2 set 4 set kadar etkilidir. Tabi iyi ve surekli agirligi arttirmaya musait olan bir program cercevesinde.

• quote:

Anlasildi. Kisaca:
    Az yiyorsun
    Yediklerini hesaplamiyorsun (protein ozellikle)
    Duzgun beslenmiyorsun
    Spor salonuna gidemedigin icin sinirli calisiyorsun
    Sadece goguse odaklaniyorsun
    Vucut tipim budur diye fazla takiyorsun
    Sonuc: gelisme az ya da yok.

Kas isi hormon isidir. Hormonlari agir antremanlar tetikler. Buyuk kol istiyorsan agis squat yapacaksin derler.

Başka hareketler de yapıyorum. Sadece bench press değil.

Göğüs için:
    Dambıl Bench Press
    Dambıl Fly
    Pullover

Omuz için:
    Dambıl Shoulder Press
    Yana Açma
    Eğilerek Yana Açma

Kol için:
    Biceps
    Triceps

Bacak için:
    Elimde dambıllar ile çömelip kalkma yapıyorum.

Vücut ağırlığı ile de;
    Şınav
    Barfiks ( Avuç içi karşıya bakacak şekilde)
    Plank duruşu yapıyorum.

Ağırlık ile yaptığım bütün hareketler dambıl ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 10 Aralık 2016; 20:06:36 >

• Alx kullanıcısına yanıt
    İlk resim eski halim. 88-89 kilo civarındayım ilk resimde. İkinci resim şu anki halim. 68 kiloyum.
     İnsanların bakınca bu göğüs çalışıyor diyebilmesi kaç kilo ağırlıkla bench press.... İnsanların bakınca bu göğüs çalışıyor diyebilmesi kaç kilo ağırlıkla bench press....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ennio Morricone2 -- 10 Aralık 2016; 20:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Totalde 2 set mi yapıyosun yani ?

Değişiyor.
    Guzel kilo vermissin, tebrik ederim. Baya kararliymissin.

Dedigim gibi, az yiyorsun. Kilo vermek icin olumsuz kalori dengesini koruyorsun, bu sekilde kasin buyumesi cok zor. Ki saglam eksideyken kaslarin kuculmemesi icin gunluk 250-300gr protein yemek gereklidir.

Kuvvet gelistirmissin ama hacim olarak pek degismemis. O kaslarin gorunmesi icin onlarin buyumesi gerekiyor, buyumesi icin olumlu enerji dengesinin olmasi sart. Olumlu enerji dengesi suresince kas buyudugu gibi bir az da yag alimi gerceklesir. Duzgun kalori ve diyet ile bu yag alimi minimuma indirilebilir. Kas buyutmek isteyenler az veya cok yag alimina razi oluyorlar. Cunku yazin 2-3 aylik duzgun program ve diyetle o ekstra alinan yag kolayca yakiliyor.

Hedeflerini gozden gecirmen gerekiyor sanki.

• quote:

Guzel kilo vermissin, tebrik ederim. Baya kararliymissin.

Dedigim gibi, az yiyorsun. Kilo vermek icin olumsuz kalori dengesini koruyorsun, bu sekilde kasin buyumesi cok zor. Ki saglam eksideyken kaslarin kuculmemesi icin gunluk 250-300gr protein yemek gereklidir.

Kuvvet gelistirmissin ama hacim olarak pek degismemis. O kaslarin gorunmesi icin onlarin buyumesi gerekiyor, buyumesi icin olumlu enerji dengesinin olmasi sart. Olumlu enerji dengesi suresince kas buyudugu gibi bir az da yag alimi gerceklesir. Duzgun kalori ve diyet ile bu yag alimi minimuma indirilebilir. Kas buyutmek isteyenler az veya cok yag alimina razi oluyorlar. Cunku yazin 2-3 aylik duzgun program ve diyetle o ekstra alinan yag kolayca yakiliyor.

Hedeflerini gozden gecirmen gerekiyor sanki.

Dün 2 tane 27.5 kilo dambıl ile bench press yapmayı denedim hiç tekrar yapamadım. 27.5 kilo dambıllar fazla ağır geldi. Hayal kırıklığı yaşadım :(

“Başarı, küçük hataların ve başarısızlıkların biraz ilerisinde duran şeydir.” Thomas J. Watson

Yemegini, rejimini, diyetini ve programini gozden gecir ve tekrar dene. Tekrar basarisiz ol. Her seferde daha iyi basarisiz olacaksin.

Bugun antremanda barfiks inanilmaz zor geldi, is stresindendir belki. Tam odak yoktu bir de bir az gec yedim pre workout. Onceki antremanin tekrarini ancak yakalayabildim. Hicbir ilerleme kaydedemedim. Ama salondan tatminli ayrildim, cunku elimden gelenin en iyisini yaptim. O sartlara gore en iyisini.

• Metbolizmani hizlandirip daha cok yemen lazim o zaman vucudun sekle girer. Daha cok terlemen gerek basariya ulasmak icin tek sette biter mi antreman bir de max deniyorson sakatlanirsin mazallah. Dips falan yapmiyor musun hem daha zevkli hem daha komplike hareket, sinav cek nizami, bu hareketler tum vucutla dengeyle yapilir daha cok kalp atisi, pompa, enerji, hormon, hissiyat, onarim demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 17 Aralık 2016; 9:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Metbolizmani hizlandirip daha cok yemen lazim o zaman vucudun sekle girer. Daha cok terlemen gerek basariya ulasmak icin tek sette biter mi antreman bir de max deniyorson sakatlanirsin mazallah. Dips falan yapmiyor musun hem daha zevkli hem daha komplike hareket, sinav cek nizami, bu hareketler tum vucutla dengeyle yapilir daha cok kalp atisi, pompa, enerji, hormon, hissiyat, onarim demek

Vücudum hala yağlı. Yağdan kurtuluş yok sanırım.

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Şınav falan çekiyorum zaten ama ağırlıksız olduğu için şınavın bir faydası olmaz diye düşünüyorum. Tekrar sayısı çok yüksek oluyor ağırlık olmadığı için. Barfiks çok zor geliyor ama. Şınav'da 46 tekrar yapabilirken, Barifks'de en fazla 3 tekrar çıkıyor. Barifks çok anormal zor geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.