Şimdi Ara

İnsanların İstanbul'da Yaşamaya Çalışma Israrı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yaşadığın semte göre istanbulun birçok semti küçük şehirden hallicedir. Ümraniyenin sancaktepenin merkezi yozgatın bayburtun merkezinden çok farklı değildir.

• İstanbuldan o kadar korkuyorum ki o kalabaliktan uşak kutahya konya vs yazacagim ama istanbul yazmayacagim kpss tercihimde

Mazallah çıkarsa aldigim maasin yarisi kopek baglasan durmaz eve gidecek hayatim metrobüste gezecek arabam olmayacak olsa basima bela olacak

İstanbulda keyfine duran insan muhtemelen cahildir korkaktir diger sehirleri bilmiyordur ve sehrinden ayrilmaya korkuyordur

Sağlıklı bir insan icin bence karadenizin herhangi bir ili bin basar istanbula ege akdeniz zaten 1 milyon basar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakalı daha yakın zamanda izlediğim videoyu paylaşacaktım, gizliye almışlar ...

Kısa özeti, dediğin gibi 15k kira + belirli faturaları ödeyince geriye 0tl kalıyor, çalıştığı işin yanında ~15 gün daha çalışıyormuş.

Kira yüksek değil mi? Şu sıralar onu düşünüyorum. Kira/maaş oranı 1/3 olmalı diye okuyorum, o hesapla 5-6k kira olmalı bir kere...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.