Şimdi Ara

insanlık ayıbı biri tavana cıkmıs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam orda sabahlamış heralde o kadar çöktüğüne göre sadece oturmamış anlaşılan motoru da çalışmış adamın
  • hayvan çok yer mi bitmiş arabanın üstüne çıkıyorsun

insan değil bunlar yahu

geçmiş olsun dostum
  • dilediğin gibi saydır saç telinden gir ayak parmağından çık hakediyor vandal şerefsizler arkadaşlar bu olayların bazı sorumlularının araba boyacılarının olduğunu düşünüyorum bazen. bizim ilk arka tampon anahtar darbesi aldı 1 gün sonra arka sol kapı diğer gün ön kapı öteki gün lastiğin üstü boydan boya şerefsizler arabanın sol tarafı boydan boya 1 ay dolmamıştı arabayı alalı daha insanın kanına dokunuyor....
  • ayi oglu ayi

gecmis olsun
  • Napmaya çalısmıs acaba?

Arabayı içine almaya mı çalısmıs

Ayı oglu ayı.
  • gecmis olsun yuh
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Napmaya çalısmıs acaba?

Ayı oglu ayı.

• Gecmis olsun arkadasim. Boyali degilse kotu olacakti da onceden zaten boyaliymis allahtan.

Benzer birsey 4 ay once benim de basima geldi. Apartmanin onunde arabam dururken apartmanin catisini aktaran ustalar sagolsun butun pislikleri bakmadan asagi attiklarindan arabanin burun kismina atilan pislikler(camur v.s.)yapismis. Bu birsey degil atan adam birde giderken arabayi kirli gorunce silmeye kalkmis ve camurlugun ust kismini cizmis tabi toz toprak cunku. Pastayla biraz kayboldu gerci ama aptal herif madem batirdin bari elleme yada adam gibi su dokerek camuru bir akit once.
  • Oturacak yermi bulamamış?
  • tavanı boyandığı zaman taklalı diye fiyatı düşmesin dikkat...!

bu arada çok geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun,ne d..t varmış ip..nede be kardeş,yakalıycan öylelerini öyle saça şimşir tarak deyip ..... ne b..k işi varsa tavanda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Oturacak yermi bulamamış?

oturmakla olmz o,büyük olasılıkla yukardan bi yerden atlamış...

sundurma gibi bişeyin altına mı koymuştun arabayı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Napmaya çalısmıs acaba?

Ayı oglu ayı.

kopardın beni kardeşim ya gerçekten harikaydı.....

bence o işlem için yanlış yerden başlamış...ön tampondan başlasa daha iyimiş..

bu arada şaka bi yana çok çok geçmişler olsun arkadaşım...çok üzüldüm...aynısı benim başıma gelse hırsımdan yerimde duramazdım....bunların alayına

• arabaya gülle tarzında birşey düşmüş.Yanında yüksek bir bina varsa yukarıdan çocuklar basket topu atmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

bence o işlem için yanlış yerden başlamış...ön tampondan başlasa daha iyimiş..

Ayı işte...
  • araç corsa
    quote:

Orjinalden alıntı: nipp

8-9 sene önce aynısı başımıza geldi.
    karşıki binadan 15 cm uzunluğunda demir su borusu düştü.

o zaman R9 fairway vardı.
    aynı yere düştü.
    2 cm daha gelse camı kıracaktı.

iğrenç bir durumdur.
    allah sabır versin

edit:aracın corsa herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

tavanı boyandığı zaman taklalı diye fiyatı düşmesin dikkat...!

bu arada çok geçmiş olsun.

japon dostu araç zaten taklalydı ama taklalı desende bulamaz kimse plakayı araştırmayı akıl etmediği sürece çünkü değişen tek parça yok hiçbir sorunuda yok

ayrıca sagolun dostlar

• Geçmiş olsun. Ayı çok abi naparsın.. Arabanın arkaya "daş düşebilir, ayı çukabilir" yaz bari de arkadan gelen kollasın g..ü
  • geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm vallaha bizimde arabaları daha once boynda boya çizmişlerdi üzüldüm vallaha bilirim halini
  • Geçmiş olsun.
    Kazayla gider çarparsın oldu dersin, hadi gelirler kazayla çarparlar o da yutulur.
    Ancak göz göre göre, bile bile birinin aracınıza böyle zarar vermesi insanı çileden çıkarır.
  • Geçmiş olsun arkadaş, bence oraya dinozor devrinden kalma uçan kanatlı bir insan hayvanı düşmüş. Bu belli..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.