Şimdi Ara

insanlık ayıbı biri tavana cıkmıs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun ama onu bir insanın yapması mantıksız geliyor.

Oraya yukardan birşey düşmüş galiba.
  • tavandaki ayak izleri hala duruyor
  • Dostum, sana gıcığı ve uyuzu büyük olan biri yaptı veya dötü büyük bir çocuk da olabilir. Ayak izleri büyük mü bu arada? Allah bu tiplerden korusun hepimizi. Ben de geçen yaz sonunda ön 2 lastiğimin hemen altına konmuş, tahtaya çakılı çiviler bulmuştum, geri geri gelince girecekti lastiklere.. Allahtan hergün kontrol ederim binmeden önce.. Bu tür tipleri şeyinden sallandıracaksın...
  • Geçmiş olsun,

Komşumun başına benzer bir olay gelmişti ama amaç farklıydı, doblonun tavanına çıkıp oradan başka bir evin balkonuna tırmanarak hırsızlık yapmaya kalkmışlar, özellikle doblo gibi yüksek araçları balkon dibine çekmemeye çalışın, sıfır aracın tavanı göçük şu an...
  • bunu yapanı yakalasam ben yeminle levleyle giririm bizim passatta bagajda var ne olur olmaz saklarız senelerdir babamla
  • geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 8 Şubat 2007; 1:56:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Napmaya çalısmıs acaba?

Arabayı içine almaya mı çalısmıs

Ayı oglu ayı.

İzlere bakılırsa evet, birazda boğuşmuşlar anlaşılan

• Ayıp çok ayıp Kesinlikle seni çekemeyen biri yaptı ya da çocuğun birini kafaya aldı ona yaptırdı
  • Bence biri kavga sırasında evdekı top şeklinde bibloyu karısına dogru attı o anda egılen kadın ın uzerınden gecen bıblo camdan cıkarak senın arabanın yanında top oynayan cocukların bırının kafasına duser ayagından seken top senın arabanın ustune dusmeden evvel yan manavdakı tentenın ustunden zıplar curuk karpuzu senın arabaya fırlatır derken yandan gecen kavuncu durumu farkeder atlayıp arabanın uzerıne düşer.

kesin böyle olmuştur
  • dostum geçmiş olsun...

benimde aklıma ilk olarak hırsızlık için basamak yapılması ihtimali geldi,tabi çevrede ileri derecede takıştığınız kimse yoksa....

bu ihtimaller @özdamarın yazısını okuyana kadar meşgul etti aklımı, yazı okuyunca ''lan hakkaten yaawww'' dedim kendi kendime...
    quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Geçmiş olsun,

Komşumun başına benzer bir olay gelmişti ama amaç farklıydı, doblonun tavanına çıkıp oradan başka bir evin balkonuna tırmanarak hırsızlık yapmaya kalkmışlar, özellikle doblo gibi yüksek araçları balkon dibine çekmemeye çalışın, sıfır aracın tavanı göçük şu an...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bence biri kavga sırasında evdekı top şeklinde bibloyu karısına dogru attı o anda egılen kadın ın uzerınden gecen bıblo camdan cıkarak senın arabanın yanında top oynayan cocukların bırının kafasına duser ayagından seken top senın arabanın ustune dusmeden evvel yan manavdakı tentenın ustunden zıplar curuk karpuzu senın arabaya fırlatır derken yandan gecen kavuncu durumu farkeder atlayıp arabanın uzerıne düşer.

kesin böyle olmuştur

• Geçmiş olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Geçmiş olsun.
    Kazayla gider çarparsın oldu dersin, hadi gelirler kazayla çarparlar o da yutulur.
    Ancak göz göre göre, bile bile birinin aracınıza böyle zarar vermesi insanı çileden çıkarır.

Çok doğru. kendiniz yapsanız ya da trafikteyken size vursalar en azından adam özür bile dilese rahatlarsınız. Ama böyle sarı çizmeli Mehmet ağa.
  • İnanılır gibi değil hakkaten bu kadarda olmaz yuh artık
  • geçmiş olsun bunu yapan hayvan değil insan(nedemek istediğimi anlayabildinizmi)ama bizim gibi insan değil!!resmen oturmuş bide poposuyla kanırtmış resmen popo şekli var orada.bunu insan kisvesiyle bi yaratığın yaptığı kesin.bide o aracı satarken tavanda boya var diye (söylesende inanmazlar)fiyatı çok düşürmeye çalışırlar.o yüzden yaptırmadan fotosunu çekmeni tavsiye ederim hiç değilse elinde bi kanıtın olur.neyse geçmiş olsun canına bişey gelmesin herşey bizler için.
  • yeri gelmiş konusu açılmış bende yazayım. benimde başıma geldi buna benzer bir olay birkaç ay önce.

sabah kalktım işe giderken arabanın yanına bi gittim. a oda ne , resmen arabaını üzerinden yürüyüp geçmiş şerefsiz. aracımın ön kaputunda tavanda ve arka kaputta 3 / 4 tane çamurlu ayakkabı izi . tabi hemen temizleyince bir ayak izinin hafif izi kaldı. çizik şeklinde.bana bi denk gelseydi.... ki iyi ki rastlamadım çok kötü şeyler yapabilirdim.
  • araban varsa boyle seyleri goze alacan malesef...yıllardır basımıza gelen seyler bunlar..
  • geçmiş olsun o yapanın yanına kalmaz yüce Allah'ımız halleder onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK HumaN

quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Napmaya çalısmıs acaba?

Arabayı içine almaya mı çalısmıs

Ayı oglu ayı.

kopardın beni kardeşim ya gerçekten harikaydı.....

bence o işlem için yanlış yerden başlamış...ön tampondan başlasa daha iyimiş..

bu arada şaka bi yana çok çok geçmişler olsun arkadaşım...çok üzüldüm...aynısı benim başıma gelse hırsımdan yerimde duramazdım....bunların alayına
    tolga senin arabaya nasıl otursunlar everest dağı gibi tırman tırman bitmez oturan adam işini biliyormuş gidip corsaya oturmuş böyle insanları başka bir yere oturtmak lazım ama neyse çok geçmiş olsun arkadaşım

• bu insanoğlunu anlamak çok zor neden böyle şeyler yaparlar.yok arabaları çizmeler ayna kırmalar tavana oturmalar çok tuhaf ya
  • arkadaşlar bunu yapanlar normal insanlar deil kesin bunun anadan bi bozukluk vardırbizimde böle bi olay başımıza gelmişti daha dorusu bi arkadaşımın adamın kangosu var sokağa parkedio gece g.tlerinde kurt var batıo ya bi dana gelmiş çamurluğa içten artık tekme mi atmış kolunu mu sokmuş anlamadık çamurluğu içten göçertmiş şimdi bölesini bi odaya kapatacaklar snde eline sopayı alacan ha yanlış anlamayın dövmeyeceksiniz kurtları temizlemek için sopayı kurtların olduğu yere sokacaksınız oda corsayı alamamış ya içine sopayı alacak tatmin olacak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.