Şimdi Ara

insanlık ayıbı biri tavana cıkmıs (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun arkadaşım...Aynı olay bizim iki arabamızın basına geldi...biri daha 1 haftalık palio , biri de 3 yıllık nissan primeramızdı...çocuklar arabayı kaydırak gibi kullanmıstı...çok üzülmüştük gerçekten...

bu olayları yapanı allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...tabiki bu sözüm çocuklara degil,çocuklarına yeterli egitim' veremeyen,dogruyu ögretemeyen ilgisiz,duyarsız anne-babalara
  • oturduğunuz yerde bi düşmanın fln mı var nedir? Normal oturmaylada çökmez öle. Kıçının üstünde zıplamış sanırım. Arabaya elektrik vercen dokunan çarpılacak. Belkide top gelmiştir ufak bi ithimal ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 8 Şubat 2007; 23:42:11 >
  • geçmiş olsun yukardan bsy atmıslar olabılırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezoid -- 8 Şubat 2007; 23:41:50 >
  • hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim dostlarım

eger öyle bir durum olsaydı sabah farkederdik ayak izleri var tavanda

boyacıyada gösterdik adam önce yapılan boyadan şikayetçi astarın dengesiz sürülmesinden şikayetçi

o yüzden kolay çökmüş olabilir diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

geçmiş olsun yukardan bsy atmıslar olabılırmı?
  • Çok geçmiş olsun...
    Birkaç ay önce benim aracın kapısını üssten zorlamışlar.Ve tüm kapılardan çalışmışlar,açmak için.Ancak sağ kapı anahtar deliğine tornavida ile öyle bi çalışmışlar ki, muhtemel düğme basılı kalınca; diğer kapıların mandallarını çekememişler...Gerçi direksiyon kildide vardı.Ve teypte yoktu..

İnanırmısınız, o halde pazara gittim geldim.Ama hala farkında değilim.Gerçi yolda cam kapalı olduğu halde bi yerden ceyran yapıyodu ya

Kapının üstü abartısız 5 cm açıktı...
  • Bende geçen sene vectra A vardı, kapısı yukarıdan esnetilmeye çok üsait arabalardır bunlar. Sağ ön kapıyla oynadılar yaptırdım. Ertesi gün sol ön kapıyla oynamışlar. Opellerde çift kilitleme olduğundan açamıyorlar tabi. Neyse, bu sefer yaptırmadım. Kendim düzelttim esneyen yeri. 2006 yılbaşından mayısa kadar belki 15 defa kapıyla oynadılar. En sonunda sattım da kurtuldum. Polis park cezası yazıp araba çekmekten başka bi iş yapmıyor malesef. Geçen kızılay'da saat 19 ile 21 arasında 45 tane işyerini soymuşlar. Çoğusu avukat, doktor, muhasebeci bürosu. Tabi ki hırsızlar ve/veya çalınanlar bulunamadı. Çünkü mağdur olanların hiçbiri meşhur insanlar değillerdi.

Bu arada hırsızların yeni tekniğini anlatayım da hazırlıklı olun. Kimse çelik kapım var diye güvenmesin. Kapının üzerindeki anahtar göbekleri var ya, onları ingiliz anahtarı ile sıkıştırıp azıcık esnetince çat diye ortadan kırılıyor, o kadar zayıf bişey yani. Sonra da kilidi açmak çocuk oyuncağı, parmakla bile açılıyoruş. Çelik rozet denilen birşey var şöyle yuvarlak ve anahtar göbeğini içine alıyor. Dışarıdan göbek gözükmüyor, vidası da içeriden. Hırsıza kilit dayanmaz ama, çelik rozet takılı kapılar biraz uğraştırdığı için hırsızlar bu kapılarla pek ilgilenmiyorlarmış. Kafaya koyduktan sonra bi şekilde girer rozet mozet dinlemez o ayrı ama aklınızda olsun, imkanınız varsa taktırın.

• Hırsız kafasına koydukdan sonra bi yolunu bulur yapar, tek çare bu devirde kasko bence...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.