Şimdi Ara

insanlık ölmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizinle bugün başıma gelen şeyi konuşmak istiyorum graham arıyordum ve az bi param vardı lcak kadar felan ama bir mage pm attı işte şu asasinde bir adam var 15 tane scholl lazım onu al getir bende sana grahama değişeyim o schoollara peki dedim adamla konuştuk felan 15gb tamam aldım mageye pm attım block meğersem bifrost kağıtlarındanmış o schollar 10klık itemlermiş scholları aldığım adama pm attım almasaydın dedi yüzüme blockladı yani beraber adam üçkağıtlıyorlar insanlık ölmüş bu yüzden bunu paylaştım çünkü sizinde başınıza gelmesin diye..

iki gıdım parama değil en çok insanlık ölmüş diye yanarım..

• kesinlikle oyun parası için bile bunları yapan insanlar gerçek hayatta neler yapar...
  • geçmiş olsun kardeşim ne diyelim.
  • bunların yaptıgına binkere
  • Geçmiş Olsun Bende Kazık Yedim Anlıyorum Onlara
  • geçmiş olsun kardeş
  • way be taktiğe bak seytanın aklına gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: aponur_tr

way be taktiğe bak seytanın aklına gelmez

Yok bu basıt bır numara.Daha neler var pıyasada ancak yapmak ıcın yapanın ınsan oldugunu cıdden unutması lazım.

EDİT:Yazım yanlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelJackson -- 11 Şubat 2007; 17:19:05 >
  • bir mage pm attı işte şu asasinde bir adam var 15 tane scholl lazım onu al getir bende sana grahama değişeyim o schoollara

bu laftan hic bişe anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karikatur_komedya

bir mage pm attı işte şu asasinde bir adam var 15 tane scholl lazım onu al getir bende sana grahama değişeyim o schoollara

bu laftan hic bişe anlamadım

Ya schooll dediği scroll buff sc-sw sc gibi
  • banda bi benzeri oldu dual +7 md arıyodum item verip üstüne para vericektim.o anda ardreamdaydım.
    üzerimde para yoktu adam trade attı md leri koydu biri gelip spike town yaptı o anda para yoktu yanımda bişey olmadı hemen sonra parayı aldım meğersem yukarıda mage varmış hemen mage adamı çekmiş.bendede lupen vardı tam parayı aldım adamı gördüm vurdum adama adamda bana vurdu tak bende adamda öldük adam kuleye yattı ama benimde üstümdeki para gitti 50m kadar sonra zaten takas yapacağım adama baya bi sövdüm meğersem bunlar ortakmış 3 ü adamların böylelerine
  • Senin de yaptığın iş. Herkes açık gözlü olsun! Bin bir türlü insan var.Biraz dikkat edin canım.
  • bu kadar saf olunmazki adamlar seni ayak ustu dolandırmıs sende bile bile beni soyun diyorsun
    neyse gecmis olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BackToHome

bu kadar saf olunmazki adamlar seni ayak ustu dolandırmıs sende bile bile beni soyun diyorsun
    neyse gecmis olsun

ole demeki anlamıyorsun ben bir oyun için satanı görmediğim için bu oldu başıma ınsalığa guvendım sadece guvnmez olaymışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.