Şimdi Ara

Insignia-a4 hangisi tercih edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okuldan bir hocam araştırmamı rica etti.Kendisi ötv indiriminden faydalanıyor,insignia 2.0tdi 160 hplik versiyon mu tercih edilmeli,yoksa a4 2.0tdi mı?

• İkisinin arasındaki en büyük fark Insignia daha tok araç. Diğer detayları bilemem
  • ben de insignia derim..
  • Sebepleriyle açıklarsanız daha iyi olur.
    Teşekkür ederim yorumlar için.
  • OTv indirimi dediginiz engelli indirim mi? Benim bildigim o is 1.6 ve alti motorlara oluyor. Once onu bir arastirin isterseniz.
  • Merhaba arkadaşım. Benim kardeşim İsviçre'de yaşıyor. Orada malum, arabalar ucuz. 2009-2010 model İnsignia dizel cosmo ful ile Audi A4 dizel ful arasında kaldı. Her ikisini de test etti. İnsignia'yı aldı. A4'ten daha konforlu, rahat ve geniş olduğunu söyledi. 1 yıl kullandı ve sattı. Şimdi de 2010 BMW 320İ full aldı. Arabada herşey var. Ama hâlâ "İnsignia başka araba" diyor. Son sözüm: kesinlikle ve kesinlikle İNSİGNİA...

NOT: İnsignia'nın full olanı daha iyi. Arabada yok yok...
  • Hocaya bak audi alıyor Benim tercihim A4 olurdu
  • A4 dururken insignia nın lafı bile edilmez.
  • ikiside değil bu sınıfta çıtayı kia magentis belirliyor gerisi boş. sağlam çok konforlu az yakıyor insigniayı da a4'ü de eker otoyolda çok hızlı araba. ikinci eli çok kuvvetli 5 sene sonra a4 ten fazla paraya satarsın. insingia ile a4 ile macera aramaya gerek yok akıllı tercihin magentis olur
  • A4, A3 ün bir üst segmenti. Insignia opel'in en iyi aracı. Bunu düşünerek karar verin. Zaten test sürüşü yapsanız ne kadar fark olduğunu anlayacaksınız.
  • A4 tabikide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.