Arkadaşlar okuldan bir hocam araştırmamı rica etti.Kendisi ötv indiriminden faydalanıyor,insignia 2.0tdi 160 hplik versiyon mu tercih edilmeli,yoksa a4 2.0tdi mı?
İkisinin arasındaki en büyük fark Insignia daha tok araç. Diğer detayları bilemem
ben de insignia derim..
Sebepleriyle açıklarsanız daha iyi olur. Teşekkür ederim yorumlar için.
OTv indirimi dediginiz engelli indirim mi? Benim bildigim o is 1.6 ve alti motorlara oluyor. Once onu bir arastirin isterseniz.
Merhaba arkadaşım. Benim kardeşim İsviçre'de yaşıyor. Orada malum, arabalar ucuz. 2009-2010 model İnsignia dizel cosmo ful ile Audi A4 dizel ful arasında kaldı. Her ikisini de test etti. İnsignia'yı aldı. A4'ten daha konforlu, rahat ve geniş olduğunu söyledi. 1 yıl kullandı ve sattı. Şimdi de 2010 BMW 320İ full aldı. Arabada herşey var. Ama hâlâ "İnsignia başka araba" diyor. Son sözüm: kesinlikle ve kesinlikle İNSİGNİA...
NOT: İnsignia'nın full olanı daha iyi. Arabada yok yok...
Hocaya bak audi alıyor Benim tercihim A4 olurdu
A4 dururken insignia nın lafı bile edilmez.
ikiside değil bu sınıfta çıtayı kia magentis belirliyor gerisi boş. sağlam çok konforlu az yakıyor insigniayı da a4'ü de eker otoyolda çok hızlı araba. ikinci eli çok kuvvetli 5 sene sonra a4 ten fazla paraya satarsın. insingia ile a4 ile macera aramaya gerek yok akıllı tercihin magentis olur
A4, A3 ün bir üst segmenti. Insignia opel'in en iyi aracı. Bunu düşünerek karar verin. Zaten test sürüşü yapsanız ne kadar fark olduğunu anlayacaksınız.
A4 tabikide
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme