Şimdi Ara

İnsignia mı ? Passat mı alsam sorusunu sonunda çözdüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PALUPA

2,0 dizel otomotik insigniam vardı gerçekten passat dan daha iyi oturaklı otobanda falan inanılmaz zevkli bi araaba insignia fakat ağır bi araba olduğundan yakıt tüketimi daha yuksek. passat kullandım yol sesi çok alıyor ve dsg sorun çıkardı sunu söliyim kısaca donanım,konfor,bagaj iç genişliği ,fiyat, kıyasladığınızda bencede insignia tercih edilir. passat şehir içi kullanım daha pratik yakıt tüketimi yuzde25 daha az yakıo ve ikinci el daha iyi prim yapıo tercih meselesi. passat alamayı düşünenler insignia test etmeli bence tercih alacak kişinindir neticede

evet kardeş insignia ses yalıtımından tut sürüş konforuna kadar hepsi wv den çok üstün,aslında wv alacaktım ben,iyiki de bu forma girmişim,test sürüşü yapmadan passat almaya karar vermiştim,ne de olsa herşeyiyle kalite araç demiştim,ulan bi test sürüşü yaptım rezalet,yol sesi çok alıyor dediğin dibi,ben araçta en çok sürüş konforu ,yol tutuşu ,ses yalıtımına önem veririm,zaten iç mekan kalitesi genelde aynı oluyor bu tür araçlarda,valla insignia test sürüşünden çok haz aldım,inanmayan olursa bi yarım saat opel bayisine gidip test sürüşlerine katılsınlar,önce wv sürün sonra insignia sürün,aradaki farkı hemen anlıycanız zaten,opel çok çok geliştirmiş kendini,ulan şöyle bi yerli otomobil firmamız yok ona acıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

Abiş , teneffüs arasında yazıyı çakıp gitmişsin

abiş fikirlerimi çok değiştirdi csurgeon,o olmasaydı inanın passat alacaktım,arkadaşlarım çok övmüşlerdi aracı,yok uçak gibi araç,yolda giderken sanki hiç gitmiyormuşşsun gibi falan dı filandı,dedim öyleyse test etmeye gerek yok,bu hesabı da sadece ona teşekkür etmek için açtım,burdan abiş kardeşime saygılar,yazıyı çakıp gittiği doğru ama tam 12 den çakıp gitmiş,eğer wv alsaydım ve opel insignianın bu kadar çok rahat olduğunu sonradan anlasaydım çok çok pişman olurdum,eylül ayını bekliyorum,araçlar makyaja girmiş,inş 140 hp ya da 170hp lerden birini alcam,ön sipariş verdim özellikle beyaz olsun dedim,kısa zamanda sizi ararız dediler,abiş gözlerinden öpüyorum muckkkkkkkkkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: Abiş

Araba almak için hafta sonu opel ve Wolavogen bayilerini gezdim ve her iki modeldede deneme sürüşü yapma fırsatını yakaladım , opelde biraz zor oldu ama nasıl olduğunu analtıyım

ilk opel bayisine gittim insigniaları yakından görmek için , Showroomdaki insignianın içine dışına iyice baktım adamlar güzel malzeme ve işçilik kullanmışlar ,tek sıkıntı ön ve arka camların görüş açısı ve arka tarafın biraz alçak olması , neyse satış elemanına dedim deneme sürüşü için aracınız varmı diye , adam yok dedi .

Bayiden çıkıp Wolswogen passatlara bakmaya gittim , showroomda arabalara baktıktan sonra elema deneme sürüşü yapmak istiyorum dedim. Adam dışarda full donanımlı dizel Bluemotion aracımız var onda deneme yapabilrsin dedi,ok dedim

Araca bindim arabanın gazına basar basmaz passatı üretenlere içimden saydırmaya başladım . Neden mi

1- Süspansiyonları rezil
    2-Bagajdan boş teneke kutusu gibi ses geliyo
    3-Asfalt sesi olduğu gibi kulak tırmalayıcı
    4-benim hyundai ona bin basar
    5-En önemlisi araba yerden kalmıyo
    Sonuç pasatı almıycam kesinleşti,Diğer moddelleri nasıl bilmiyorum
    Neyse moralim çok bozuldu , pasat böyleyse kim bilir insignia nasıldır diye kara kara düşündüm .Benim acilen insignia test sürüşü yapmam gerekiyodu,
    Döndüm opel bayisine , adama mutlaka test sürüşü yapmak istiyorum dedim,serviste çalışanların ya da tanıdığınız bi aracı olasa da olur dedim .
    Adam dışarda sıfır 1.4 lük insignia var eğer aküsü ve benzini yeterse kullanabilirsin ama fazla uzaklaşamayız dedi . ok dedim

Aracın kontağını çevirdim gaza bastım araç kalkar kalkmaz , yanımda oturan satış elemanına döndüm dedimki abi araba bu işte , yok böle bi zevk , araç resmen yağ gibi kayıyo yolda , araç içinde ne tıkırtı ne bişey , ne de boş teneke sesi , içim rahatlamaış şekilde babiye döndük ,

sonuç : 1.6 cosmo alıcam inşallah

Pasat almayı düşünenlere tafsiyem test sürüşü yapmadan sakına karar vermesinler , benden bi kardeş tafsiyesi

Wolawogen ne dir arkadas
    sonra dondum ok dedim haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Math. -- 7 Temmuz 2013; 1:47:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknik servisi dışında Opel İnsignia derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Fake ve gereksiz olduğunu çok belli ettin ama

• Insignia da Passat da son derece iyi araçlar. Hyundai'nin hangi aracı olursa olsun bu iki araçtan birinin isminin geçtiği cümlede yer alması son derece gülünç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PALUPA

2,0 dizel otomotik insigniam vardı gerçekten passat dan daha iyi oturaklı otobanda falan inanılmaz zevkli bi araaba insignia fakat ağır bi araba olduğundan yakıt tüketimi daha yuksek. passat kullandım yol sesi çok alıyor ve dsg sorun çıkardı sunu söliyim kısaca donanım,konfor,bagaj iç genişliği ,fiyat, kıyasladığınızda bencede insignia tercih edilir. passat şehir içi kullanım daha pratik yakıt tüketimi yuzde25 daha az yakıo ve ikinci el daha iyi prim yapıo tercih meselesi. passat alamayı düşünenler insignia test etmeli bence tercih alacak kişinindir neticede

ikisinide 2 sene kadar kullanan biri olarak doğru yorum bu
    2.0 tdi passat donannımlı yerine
    donanımsız bir a4 ü de düşünmelerini tavsiye ederim
  • passatı yerden yere vuran ilk sizi tanıdım.bide Hyundai ile kıyaslayan. Hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

passatı yerden yere vuran ilk sizi tanıdım.bide Hyundai ile kıyaslayan. Hayret

hatta ben pasat alacaktım,bu arkadaş sayesinde insignia aldım,test sürüşü yapmadan arkadaşların zorlamasıyla alsaydım pasat çok çok çok pişman olurdum,gerçekten yalıtımı çok kötüydü,ikisini de test ettim ve pasattan soğudum,yalıtımını ve performasını sıfır yapmışlar,kulaktan dolma fikirlerle iyi ki de almamışım pasat,çok memnunum insigniadan tabi yeni modelini aldım,yol tutuş,performans ve yalıtımı nirvanada yaşıyom ve hiçte pişman değilim.1.6 170hp SDI motor,eline sağlık opel.bi eksiği var nazar boncuğu,sanki ferrari altımdaki,millet yapışcak arabaya.Haa bu arada eski model insigniayla yakından uzaktan alakası yok,herşeyine artı eklemişler,sadece yaşanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaj -- 4 Kasım 2013; 19:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Fake ve gereksiz olduğunu çok belli ettin ama

+1

• Arkadaslar yeni insignia su anki passattan kat kat ustun. Inanmayan ikisini de test etsin. Eski insignia passattan geriydi ancak yeni insignia her yonden passattan iyi. Inanin passatin adi var. Highline bir passata binince inanin hic cezbedici bir sey yok. Tamamen cagdisi bir tasarimi var. Yeni passat bekleyenler de premium bir arac fiyatini goze alsinlar bence. Cosmo insignia highline bir passaatan daha dolu ve de 14000 tl daha ucuz. Bir de sorunlu dsgdense sorunsuz bir tam otomatik daha iyidir bence. D segmentinin premium disinda en iyisi kesinlikle yeni opel insignia.

• ben de geçen yıl 2 yaşında bir dizel otomatik hyundai sonata ve yine o yaşta bir dizel otomatik insigniayı ardı ardına kullandım; sonata daha çok keyif verdi :)

ama yeni kasa passatlar şekil olarak jettadan nerdeyse hiç ayrılmıyor; sırf bu bakımdan bile elenebilir :)
  • ayıptır..
  • Şu forumda bi vw fanlarını anlamadım, bi de anti vwcileri
  • Vw Polo kullandı galiba garibim hahaha.
  • doğru tercih
  • Vay arkadas passat neymis opel üstün oldugunu biliyordumda bu kadarını bilmiyordum açıkcası hatta konu açmıstım o sıfıdakı arabaları ilerleyen zamanlarda arabamı değiştircem suan Megane Sport Tourer var kafamda SUPERB vardı ağır durdugu için İNSİGNA yıda bi deneyelim bakalım
  • İnsigniamı passatmı sorusunun cevabı tabiki passat.İzah etmem gerekirse forumlardan baktığım kadarıyla 1.4 t insignia ve passat 1.4 tsi blumation araçlar aralarında kıyaslanıyor bu hafta sonu ikinci el 2012 edition elegance insignia 1.4 t almak üzere Bingöl Erzurum arası yola çıktık aracımız passat 1.4 tsi higlane paket 122 ps gerçekten tam bir yol canavarı iç dizaynında abartıdan kaçınılmış şık ve düzenli yok yok anlık yakıt tüketimi 8 litreyi geçmedi yollar viraj yokuş yol çalışması ne ararsan var erzuruma vardık almayı düşündüğümüz insignianın olduğu yere gittik aracın dış tasarım harika gemi gibi passat yanında biraz kibar kaldı halbuki ağırlıkları neredeyse aynı gözlemlerim şöyle kokpit konsol kaba saba düğme paneli çok kaba görünümlü koltuklar krem araç 17000 de fakat koltuklar leke tutmuş arka kalorifer çıkışı muhtemeler arka yolcucnun ayağı çarptığında yerinden çıkıp içe düşmüş yani iç döşeme ve dizayn sıradan ve kalitesiz 2006 vectra elegansım insiginaya on basar desem abartı olmaz.Sonra düz yolda sıcak asfaltta teste çıktım araç ışılarda kalkış yaparken anlık tüketim 22-23 litre gösterdi şok oldum hızlandım yaklaşık 10 km içinde yol bilgisayarı 14 litrenin altına düşmedi kısacası ben araca binince almaktan korktum passatmı insigniamı diyenlere kesinlikle 5-10 fazla verip passat alın nedenmi yakıt tüketimi mükemmel 500 kilometrede ortalama 35 kuruş/km yaktı ikinci eli çılgın satıyor isterse 150000 km de olsun iç mekan kalite kokuyor arka koltuk insigniadan neredeyse 15 cm geniş bağajı insigniadan daha geniş arka koltuklarda uturmak rahat insigniada boyum 1.75 dik oturunca kafam neredeyse tavana değecek bu rahatsız edici.İnsignia kullanıcıları umarım kızmazlar saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: rahova

İnsigniamı passatmı sorusunun cevabı tabiki passat.İzah etmem gerekirse forumlardan baktığım kadarıyla 1.4 t insignia ve passat 1.4 tsi blumation araçlar aralarında kıyaslanıyor bu hafta sonu ikinci el 2012 edition elegance insignia 1.4 t almak üzere Bingöl Erzurum arası yola çıktık aracımız passat 1.4 tsi higlane paket 122 ps gerçekten tam bir yol canavarı iç dizaynında abartıdan kaçınılmış şık ve düzenli yok yok anlık yakıt tüketimi 8 litreyi geçmedi yollar viraj yokuş yol çalışması ne ararsan var erzuruma vardık almayı düşündüğümüz insignianın olduğu yere gittik aracın dış tasarım harika gemi gibi passat yanında biraz kibar kaldı halbuki ağırlıkları neredeyse aynı gözlemlerim şöyle kokpit konsol kaba saba düğme paneli çok kaba görünümlü koltuklar krem araç 17000 de fakat koltuklar leke tutmuş arka kalorifer çıkışı muhtemeler arka yolcucnun ayağı çarptığında yerinden çıkıp içe düşmüş yani iç döşeme ve dizayn sıradan ve kalitesiz 2006 vectra elegansım insiginaya on basar desem abartı olmaz.Sonra düz yolda sıcak asfaltta teste çıktım araç ışılarda kalkış yaparken anlık tüketim 22-23 litre gösterdi şok oldum hızlandım yaklaşık 10 km içinde yol bilgisayarı 14 litrenin altına düşmedi kısacası ben araca binince almaktan korktum passatmı insigniamı diyenlere kesinlikle 5-10 fazla verip passat alın nedenmi yakıt tüketimi mükemmel 500 kilometrede ortalama 35 kuruş/km yaktı ikinci eli çılgın satıyor isterse 150000 km de olsun iç mekan kalite kokuyor arka koltuk insigniadan neredeyse 15 cm geniş bağajı insigniadan daha geniş arka koltuklarda uturmak rahat insigniada boyum 1.75 dik oturunca kafam neredeyse tavana değecek bu rahatsız edici.İnsignia kullanıcıları umarım kızmazlar saygılarımla...

kardesim sen onu bide yeni kasa insigniayla karsılarstırsana bakalım donanım sürüs ve keyf hanigsinde bende almadan önce gittimde senin gibi düsündüm ama sonra aradaki 17 bin tl fullerin arasındaki fark fazla vereceme opelin donanımı dedinden daha fazla donanım var geldi ban a bende bunu alırım dedim gettim 1.6 170 hp insignia aldım sen yenisini dene bakalım ozaman kararın nekadar deişecek göreceksin

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: rahova

İnsigniamı passatmı sorusunun cevabı tabiki passat.İzah etmem gerekirse forumlardan baktığım kadarıyla 1.4 t insignia ve passat 1.4 tsi blumation araçlar aralarında kıyaslanıyor bu hafta sonu ikinci el 2012 edition elegance insignia 1.4 t almak üzere Bingöl Erzurum arası yola çıktık aracımız passat 1.4 tsi higlane paket 122 ps gerçekten tam bir yol canavarı iç dizaynında abartıdan kaçınılmış şık ve düzenli yok yok anlık yakıt tüketimi 8 litreyi geçmedi yollar viraj yokuş yol çalışması ne ararsan var erzuruma vardık almayı düşündüğümüz insignianın olduğu yere gittik aracın dış tasarım harika gemi gibi passat yanında biraz kibar kaldı halbuki ağırlıkları neredeyse aynı gözlemlerim şöyle kokpit konsol kaba saba düğme paneli çok kaba görünümlü koltuklar krem araç 17000 de fakat koltuklar leke tutmuş arka kalorifer çıkışı muhtemeler arka yolcucnun ayağı çarptığında yerinden çıkıp içe düşmüş yani iç döşeme ve dizayn sıradan ve kalitesiz 2006 vectra elegansım insiginaya on basar desem abartı olmaz.Sonra düz yolda sıcak asfaltta teste çıktım araç ışılarda kalkış yaparken anlık tüketim 22-23 litre gösterdi şok oldum hızlandım yaklaşık 10 km içinde yol bilgisayarı 14 litrenin altına düşmedi kısacası ben araca binince almaktan korktum passatmı insigniamı diyenlere kesinlikle 5-10 fazla verip passat alın nedenmi yakıt tüketimi mükemmel 500 kilometrede ortalama 35 kuruş/km yaktı ikinci eli çılgın satıyor isterse 150000 km de olsun iç mekan kalite kokuyor arka koltuk insigniadan neredeyse 15 cm geniş bağajı insigniadan daha geniş arka koltuklarda uturmak rahat insigniada boyum 1.75 dik oturunca kafam neredeyse tavana değecek bu rahatsız edici.İnsignia kullanıcıları umarım kızmazlar saygılarımla...

1.4 passat 8 litreyi geçmedi diyosun,bırak 1.4 motor insigniayı 1.6 170 hp insignia 120km hızda anlık gösterge 7 literiyi geçmiyo.90 km hızda 5-6 lt arasında gidip geliyo,tabi manuel şanzımanda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.