Şimdi Ara

İnsignia mı ? Passat mı alsam sorusunu sonunda çözdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba almak için hafta sonu opel ve Wolavogen bayilerini gezdim ve her iki modeldede deneme sürüşü yapma fırsatını yakaladım , opelde biraz zor oldu ama nasıl olduğunu analtıyım

ilk opel bayisine gittim insigniaları yakından görmek için , Showroomdaki insignianın içine dışına iyice baktım adamlar güzel malzeme ve işçilik kullanmışlar ,tek sıkıntı ön ve arka camların görüş açısı ve arka tarafın biraz alçak olması , neyse satış elemanına dedim deneme sürüşü için aracınız varmı diye , adam yok dedi .

Bayiden çıkıp Wolswogen passatlara bakmaya gittim , showroomda arabalara baktıktan sonra elema deneme sürüşü yapmak istiyorum dedim. Adam dışarda full donanımlı dizel Bluemotion aracımız var onda deneme yapabilrsin dedi,ok dedim

Araca bindim arabanın gazına basar basmaz passatı üretenlere içimden saydırmaya başladım . Neden mi

1- Süspansiyonları rezil
    2-Bagajdan boş teneke kutusu gibi ses geliyo
    3-Asfalt sesi olduğu gibi kulak tırmalayıcı
    4-benim hyundai ona bin basar
    5-En önemlisi araba yerden kalmıyo
    Sonuç pasatı almıycam kesinleşti,Diğer moddelleri nasıl bilmiyorum
    Neyse moralim çok bozuldu , pasat böyleyse kim bilir insignia nasıldır diye kara kara düşündüm .Benim acilen insignia test sürüşü yapmam gerekiyodu,
    Döndüm opel bayisine , adama mutlaka test sürüşü yapmak istiyorum dedim,serviste çalışanların ya da tanıdığınız bi aracı olasa da olur dedim .
    Adam dışarda sıfır 1.4 lük insignia var eğer aküsü ve benzini yeterse kullanabilirsin ama fazla uzaklaşamayız dedi . ok dedim

Aracın kontağını çevirdim gaza bastım araç kalkar kalkmaz , yanımda oturan satış elemanına döndüm dedimki abi araba bu işte , yok böle bi zevk , araç resmen yağ gibi kayıyo yolda , araç içinde ne tıkırtı ne bişey , ne de boş teneke sesi , içim rahatlamaış şekilde babiye döndük ,

sonuç : 1.6 cosmo alıcam inşallah

Pasat almayı düşünenlere tafsiyem test sürüşü yapmadan sakına karar vermesinler , benden bi kardeş tafsiyesi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Insignia mı? Passat mı? Son Kararın

Giriş: {insignia mı passat mı} sorusu, otomobil satın almak isteyenlerin sıklıkla karşılaştığı bir ikilemdir. Her iki araç da orta boy sedan segmentinde popüler seçeneklerdir ve benzer özellikler sunarlar. Bu metinde, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olmak için {insignia vs passat} karşılaştırmasını inceleyeceğiz.

Performans: Passat, 1.5 litrelik dört silindirli turboşarjlı motoruyla 150 beygir gücü üretirken, Insignia 1.6 litrelik dört silindirli turboşarjlı motoruyla 170 beygir gücü üretir. Passat'ın 0-100 km/s hızlanması 8,9 saniye iken, Insignia'nın 7,9 saniyedir.

Tasarım: {insignia vs passat} karşılaştırıldığında, tasarım subjektif bir faktördür. Passat, daha resmi ve zarif bir tasarıma sahipken, Insignia daha sportif ve agresif bir görünüme sahiptir.

İç Mekân: Hem Passat hem de Insignia, ferah ve konforlu iç mekanlar sunar. Passat'ın iç mekanı daha rafine ve yüksek kaliteli malzemelerle donatılmıştır, ancak Insignia daha fazla baş ve bacak boşluğu sunar.

Özellikler: {passat vs insignia 2020} modellerinde karşılaştırdığımızda, Passat daha fazla standart özellik sunar. Bu özellikler arasında kör nokta izleme, şerit takip asistanı ve adaptif hız sabitleyici bulunur. Insignia, daha büyük bir bilgi-eğlence ekranı ve kablosuz Apple CarPlay/Android Auto bağlantısı gibi bazı benzersiz özellikler sunar.

Fiyat: Passat, benzer donanımlara sahip Insignia'dan genellikle daha ucuzdur. Ancak, Insignia'nın daha güçlü motoru ve daha geniş iç mekanı, fiyat farkını telafi edebilir.

Sonuç: {opel insignia vs passat} karşılaştırmasında, her iki araç da güçlü ve zayıf yönlere sahiptir. Passat daha uygun fiyatlı ve daha fazla standart özellik sunarken, Insignia daha güçlü bir motor ve daha geniş bir iç mekan sunar. Son karar, kişisel tercihlerin ve bütçenin belirlenmesine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vw hayranı olmasamda konusmanız bana pek inandırıcı gelmedi. Bluemotion passat'a bende bindim ve araba gercekten yolda mükemmel gidiyordu. Benim hyundai ondan daha iyi gidiyor derken Era'yı kastetmediginiz umuyorum. Bence d sınıfı hiçbir hyundai'nin yol tutuşu passattan daha iyi olamaz. (Genesis belki olabilir 230.000TL civarı bir araba. bir zahmet olsun) Passat zaten nasıl desem yola yapışıklıgı yani ağırlıyla ünlü bir araç yerden kalkmıyor diyorsunuz araca fakat o araç 160kmh ve üstü hızlarda o yere yapışıklıgının avantajlarını misli misli alıyordur emin olun. Arabanız hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
  • Fake ve gereksiz olduğunu çok belli ettin ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Fake ve gereksiz olduğunu çok belli ettin ama

+1
  • Sadece bunu yazmak için üye olmuşsunuz sanırım ben iki araç arasında Insignia'yı daha çok beğeniyorum ama Passatı'da bu kadar öldürmenin bir anlamı yok..
  • olmadı şimdi..
  • Yakıt, parça, bakım, yol tutuş, sürüş zevki, güvenlik + FİYAT toplayın bence Passat bir adım daha öndedir. İnsignia'ya göre daha az yaktığı kesin, kesinlikle Passat güvenli bir araç, fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ha bu aracı alsam mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed201

Yakıt, parça, bakım, yol tutuş, sürüş zevki, güvenlik + FİYAT toplayın bence Passat bir adım daha öndedir. İnsignia'ya göre daha az yaktığı kesin, kesinlikle Passat güvenli bir araç, fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor.

İnsignia 1.4 passattan az yakar , orasi kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekim ve torku olarak nasıl? Hiç kendi çevremde 1.4 insignia görmedim ama 1.4 Opel motoru 1.6 yada üstü Passat motorunu aratacağını tahmin(tahmin) ediyorum.
  • Passat'a çok fazla çamur atmışsınız.Pek inandırıcı değil açıkcası
  • Passat yerine başka bir araca bindirmişler seni
  • Abiş , teneffüs arasında yazıyı çakıp gitmişsin
  • vakti zamanında böyle birileride chevrolet cruze için bu foruma çok gelip gittiler demekki etme bulma dünyası sayın wv kullanıcıları :]
  • insignia nın yağ gıbı aktıgı kesin . 180 lık ıcın bu boyle en aızındanç ve akarken de guvenlıkten komfor dan odun vermıyor bence
  • satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armoni15 -- 15 Haziran 2013; 21:21:23 >
  • 2,0 dizel otomotik insigniam vardı gerçekten passat dan daha iyi oturaklı otobanda falan inanılmaz zevkli bi araaba insignia fakat ağır bi araba olduğundan yakıt tüketimi daha yuksek. passat kullandım yol sesi çok alıyor ve dsg sorun çıkardı sunu söliyim kısaca donanım,konfor,bagaj iç genişliği ,fiyat, kıyasladığınızda bencede insignia tercih edilir. passat şehir içi kullanım daha pratik yakıt tüketimi yuzde25 daha az yakıo ve ikinci el daha iyi prim yapıo tercih meselesi. passat alamayı düşünenler insignia test etmeli bence tercih alacak kişinindir neticede
  • quote:

Orijinalden alıntı: PALUPA

2,0 dizel otomotik insigniam vardı gerçekten passat dan daha iyi oturaklı otobanda falan inanılmaz zevkli bi araaba insignia fakat ağır bi araba olduğundan yakıt tüketimi daha yuksek. passat kullandım yol sesi çok alıyor ve dsg sorun çıkardı sunu söliyim kısaca donanım,konfor,bagaj iç genişliği ,fiyat, kıyasladığınızda bencede insignia tercih edilir. passat şehir içi kullanım daha pratik yakıt tüketimi yuzde25 daha az yakıo ve ikinci el daha iyi prim yapıo tercih meselesi. passat alamayı düşünenler insignia test etmeli bence tercih alacak kişinindir neticede

açıklayıcı olmuş üstad
  • Komik
  • Ne yaptiniz prim mi aldiniz opelden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiş A kullanıcısına yanıt
    bu konuyu bir süre önce okudum ve çok merak ettim,gidip yerinde araştırıyım dedim,koskoca wv bukadar kötü nasıl olur dedim,deneme sürüşü yaptım,araç normal geldi ,sürüş konforu normaldi,bi heycan durmadım açıkçası,hele ses yalıtım oha dedim bu ne,araca resmen acıdım,bune biçim yalıtım dedim içimden,öyle uçakta gidiyomuş hissi de uynadırmadı,sıra opel insigniaya ya geldi,özellikle 1.4 lüğe bindim ve dediğin kadar haklıymışsın kardeş,çok şaşırdım bu kadar yumuşak bi sürüş olamaz,ses yalıtımıda wv den çok iyidi,araba yağ üstünde kayyomuş gibiydi,senin fake olduğunu düşünmüştüm ama değilmişsin,gerçekten çok yaralı bi mesaj atmışsın,fikirlerim çok değişti saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 26 Haziran 2013; 15:18:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.