Şimdi Ara

Insignia sı olanlara soruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 insignia sport OPC aracım var ve aklıma takilanlari sormak istedim.
    1. Araca girişte şoför tarafındaki ön ve arka kapilardan anahtar düğmesine basmadan sadece kapı kolundaki düğmeye basarak kapıları açabiliyorum. Yolcu tarafındaki hem ön,hemde arka kapıdan ise kapı düğme lerine basmama rağmen açılmıyor. Bu acaba normal mi?
    2. Camları ve kapıları kapatmak için anahtarimla kilit tuşuna uzun süre basınca kapıları kitliyor,yan aynalari kapatıyor ve camları kapatıyor. Bazen bakıyorum camlar tam kapanmamis biraz yukarda kalmış. Acaba anahtar damı bir sıkıntı var diye yeniden deniyorum.Acaba camlarin tam olarak kapandığını ve kapıların kilitlendigini anlamanın bir yolu varmı tek tek kontrol etmeden. Farlarin yanıp sonmesine göre anlamaya çalışıyorum ama bazen yaniliyorum.
    3. Geri vitese geçtiğimde araçta sadece sağ park aynası otomatik egiliyor ancak Sol taraftaki ayna sabit kalıyor. Bu normal mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• insigniam yok ama yine de aklınızdaki soru işaretlerini giderir,

-mokka'da dediğiniz gibi sorun yoktu yolda bebekli bir hanımefendi yardım isteyip arka kapıyı açmamı rica etmişti düğmeden açmıştım.

-kalibrasyon olabilir kitapçığa bakın mesela benim peugeot aracımda yarım kontak yapıp camları tam aç-kapa tarzı yapıp kalibre edebiliyorum.

-3 kas bmw'de de öyle biz de ailecek bu durumu çok sorguladık.
  • Araç ayarlarından kapı kilitlerini ayarlayabilirsiniz.

• 1-araç orta ekranından anahtarsız giriş ile ilgili ayarlar mevcut. Burada sadece şoför tarafını mı yoksa 4 kapıyı mı açacağınızın ayarı var.

2- kumandadan açma kapama işlemi malesef işlem bitene kadar basılı tutulmak zorunda, otomatik olarak tamamen kapama yok. Kumandanızda sorun yok.

3- Geri viteste sadece sağ ayna eğilir, sol için ayar menüsü var diye hatırlıyorum. Bundan emin değilim.
  • ilk ikisi hakkında bir fikrim yok ama 3. durumda çoğu araç markasında en son hangi tarafa sinyal verdiyseniz o taraftaki ayna eğilir. Tabi opel araçlarda sadece sağ eğiliyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci sorunun cevabını hatırlamıyorum, 1 sene önce satmıştım arabayı.

İkinci sorunuzda eğer anahtardaki kapatma tuşuna yeteri kadar basılı tutmazsanız camlar ve sunroof da dahil tam kapanmıyordu.

Üçüncü sorunun cevabı ise evet sadece sağ ayna aşağı doğru bakıyor. O özelliği şimdi kullandığım araçta o kadar arıyorum ki... Gerçekten kullanışlı bir özellik.
  • Anahtardan basılı tutarak camları açma kapama özelliğini çok kullanan arkadaşların kumanda düğmeleri çatladi. Dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.sorun için cevap veriyorum, İnsignia’da durum nasıl bilmiyorum ama ayna ayar kolunu sol ayna da açık bırakıp geri vitese takarsanız kimi araçlarda aşağıya dönüyor. Sizde bir deneyin.

• Aynı araca sahibim.

1. Sorunun cevabı hayır normal değil. Anahtar cebinde iken bastığın halde açılmıyorsa bir problem var. Ancak sen anahtarla birlikte aracın solundaysan başka birisi sağdan kapı düğmesine basıyorsa açılmaması normal. Anahtarın basılan kola yakın olması gerekiyor.

2. Sorunun cevabı ise yine hayır anahtarında bir sıkıntı yok. Sadece açık camlar tamamen kapanana kadar basılı tutman gerekli. Takribi 6-7 saniye. Sunroof da açıksa biraz daha zaman tanımalısın.

3. Sorunun cevabı da evet normal. İstersen sağ aynanın eğilmesini de kapatabilirsin. Bu özellik kaldırım sağında ise sana kolaylık sağlamak içindir. Sol aynanın inmemesinin sebebi ise ihtiyaç durumunda kafanı çıkarıp sol tarafa bakabileceğin içindir. Ancak sağa otururken bu şekilde bakma imkanın yoktur.

• Geri vites de sadece sağ ayna düşüyor.

• 2. Dörtlüler yanıp söner kadar basılı tutmanız lazım, 3. Normali bu, çoğu araçta da aynıdır.

• Hepinize teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla benim sorduğum birinci soruda ortak kanı benim araçta arıza olabileceği yönünde. Bir baktirayim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.