Bildirim
inspire m2600 aldım ama???
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kullanıpta memnun kalmayan duymadım iyi bi 2+1 diorlar..hayırlı olsun.. -
sağolasın dostum bakacaz artık -
Sende yeni ürününle ilgili tecrübelerini yazarsın..Alcak olanlar olur, fikir vermemiz açısından bilgimiz olur bizimde..Creative ailesine hoşgeldin. -
Hayırlı olsun.Parasını hakeden bir set almışsın.Tizleri ve bası gayet tatmin edicidir merak etme -
M4500 4.1 aldım inspare serisiyle (eski seri cambrigde soundworks üretimi) olanlarla yarışamaz bile film ve oyun için ideal ama müzik vasat....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo_combat -- 18 Haziran 2007; 12:27:40 > -
quote:
Orjinalden alıntı: halo_combat
M4500 4.1 aldım inspare serisiyle (eski seri cambrigde soundworks üretimi) olanlarla yarışamaz bile film ve oyun için ideal ama müzik vasat....
Eski serinin sadece tasarımı camdridge soundworks diye biliyorum bende inspire 5200de vardı onun kutusunda da designed by cambridge soundworks yazıyodu. -
ne yazarsa yazsın microlablarla yarışamaz creativenin o modelleri.Microlablar fiyat perforans olarak creativelerden çok daha üstündür. -
Güzel fiyata almışsın.İyi günlerde kullan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X