Şimdi Ara

inspire m2600 aldım ama???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün bimeksten kdv indirimiyle nakit 60 ytl ye creative inspire m2600 aldım sizce nasıl iyi mi?microlab filan yoktu zaten bunu aldım sizce nasıl???

• kullanıpta memnun kalmayan duymadım iyi bi 2+1 diorlar..hayırlı olsun..
  • sağolasın dostum bakacaz artık
  • Sende yeni ürününle ilgili tecrübelerini yazarsın..Alcak olanlar olur, fikir vermemiz açısından bilgimiz olur bizimde..Creative ailesine hoşgeldin.
  • Hayırlı olsun.Parasını hakeden bir set almışsın.Tizleri ve bası gayet tatmin edicidir merak etme
  • M4500 4.1 aldım inspare serisiyle (eski seri cambrigde soundworks üretimi) olanlarla yarışamaz bile film ve oyun için ideal ama müzik vasat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo_combat -- 18 Haziran 2007; 12:27:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: halo_combat

M4500 4.1 aldım inspare serisiyle (eski seri cambrigde soundworks üretimi) olanlarla yarışamaz bile film ve oyun için ideal ama müzik vasat....

Eski serinin sadece tasarımı camdridge soundworks diye biliyorum bende inspire 5200de vardı onun kutusunda da designed by cambridge soundworks yazıyodu.
  • ne yazarsa yazsın microlablarla yarışamaz creativenin o modelleri.Microlablar fiyat perforans olarak creativelerden çok daha üstündür.
  • Güzel fiyata almışsın.İyi günlerde kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.