Şimdi Ara

İNSTA İÇİN UYGULAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bu instagram gizli profil gösteren sana kimin baktığını gösteren vb uygulamaların nasıl yağıldoğını hangi yazılım diliylr yazıldığını ve bunun yasak olup olmadığını nasıl öğrenebilirim internette çok araştırmama rağmen kaynak bulamadım yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çoğu dille yazılır

tavsiyem python

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Restrop -- 9 Mayıs 2020; 10:29:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %90 pyton ile yazılır. Pyton öğrenmelisiniz.Ve bu uygulamalar yasal değildir.
    Mümkünse küçük yazım hatalarını düzenleyelim.
  • Öncelikle onu görmen için ya o konuda instagram'ın bir açığına sahip olman gerekir ya da instagram hesaplarından veritabanı oluşturman gerekir. (başka yöntem aklıma gelmedi.)

1.'sini zaten yapamazsın.
    2.'sini ise yapman için insanlara bir vaat vermen gerekiyor ki instagram hesaplarını girsinler fakat direkt fake hesapla gireceklerinden saçma olur.

3- İnstagram follower sitelerinde bir açık bulursan verileri çekebilirsin ki bu o kadar kolay olur mu yorum yapamayacağım.

Yani senin kısaca büyük bir veritabanı oluşturman gerek bu da çok verimsiz.

Neden verimsiz : Ben tüm hesabıma bakan kişileri senin uygulaman aracılığıyla görmem için hesabıma bakanların tümünün senin uygulamanın veritabanında olması gerekir. Bunun da pek mümkün olacağını sanmıyorum.
  • Aslında bu dediğin mevzu exploit yazmakla ilgili. Yasal bir durum değil...
  • instagram api'yi araştır. artık kişisel hesaplarda api desteklenmiyor haberin olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.