Şimdi Ara

İnstadan Bana Takip Atan Kızın Oxforda Okumuş Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızı 1 ay önce takipten çıkarmıştım yine istek attı. Kız ortalamanın çok üzerinde güzelliğe sahip bir kız.

Ancak şunu fark ettim giyimine aşırı dikkat ediyor. Yani yaz sıcağında elbise giyiyor, hiç saçma sapan makyajlar yok neredeyse kızın giyimi gerçekten asil. Saçma sapan crop vs giyen et gösteren bir kız değil.

Merak ettim kim neden benim gibi bir teknikere istek atar? Galiba bazı insanlarda bazı sınırlar geçilince gerçekten varoş psikolojisi ile düşünmüyorlar.

Üstüne üstlük kız profil fotosunu kaldırmış yani sanki abazalardan gizleniyor gibi.

Abi ben hayatımda bu kadar asil duran yaşıtlarımda bir kız görmedim. Güzelliği ile giyimi gerçekten muhteşem hiçbir varoşluk göremedim.

Açık konuşmam gerekirse biraz çekiniyorum konuşmaya. Yani kızı çıkarmıştım, sevgilimden ayrıldım merak ettim bu kız takip isteği atacak mı diye anında attı.

Kız bildiğin soylu gibi giyiniyor. Üstüne koyu Türk milliyetçisi. Yani sevgilim olsa tam kafamda kurduğum gibi giyiniyor tarzı vs.

Herhangi bir şey demeye çekiniyorumda. Belki derdi varsa yazar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam ponçik hanımın artık bu foruma girdiğini sanmıyorum

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Girsin girmesin. Ben gördüğümü söylüyorum. Kendisi ayrılmak istedi ayrıldık işte bitti.

Yalnız şu bir gerçek kızların neden varoşça davrandığını daha iyi anlıyorum.

Abi bu kızın ailesi zengin oxforda göndermişler bir kardeşide var o da pariste okuyor.

Yani bu şu anlama geliyor, kızın ailesi ne kadar kültürlüyse, kızın giyimi, şekli, davranışları çok değişiyor.

Crop, dekolte vs giyerek varoşluk yapmıyor çünkü zaten en üst ligde bunlara ihtiyacı olmadığını biliyor.

Abi bana tam böyle bir kız lazım ya. Güzelliğini vs geçtim gerçekten giyimi inanılmaz hoşuma gitti. Kalite bu resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 11 Temmuz 2024; 21:47:6 >
  • merhaba tanışıyor muyuz gibi bir mesaj atabilirsin durduk yere eklediyse

• Bu kız benim kalibremin çok üstünde. İltifat ettim bir fotosuna.

Belki yazar belki yazmaz. Ancak ben yine de çok ileri götürmek istemiyorum bu işi. Kız resmen benim 5-10 gömlek üstüm.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş bile olsam kafi. Sevgili vsyi geç.

Benim çok süslü hobilerim vs yok. Yabancı dilimi hala geliştiriyorum. Şu işten kurtulup parayı bulsam zaten hobiler edineceğim tekrar.

Ya ben belkide yıllar sonra ilk defa böyle bir şey görüyorum ve oha cevap verdi.

• ilk önce kilo vermesi gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Kalp attı. Dbdbdb

Ben gerçekten şok oldum.

Yani hala böyle kızlar var. Nerede nasıl giyinmesini bilen kızlar var.

Beynimden vurulmuşa döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 11 Temmuz 2024; 22:25:33 >
  • hocam bazı fake profiller oluyor yabancı birinin fotoğraflarını paylaşıyorlar. vk gibi başka platformlardan alıyorlar.

• Yok fake değil kontrol ettim.

• link atar mısın? bir de ben kontrol edeyim garanti olsun

• İBAN'ını da istedi mi. Böylelerini görünce dolandırıcı olasım geliyor. Abi ne kadar basit bu ülkede bu işler.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Yok iban istemedi.

Normal kız hocam bu.

Profilini gizliye almis sadece birkac kisiye gösteriyor fotolarini.

• Abi ben hala şoktayım ya. Cidden böyle kızlar hala var mı diye sorguluyorum. Kız ciddi ciddi özgüvenli. Hiç dekolte vs giymiyor. Gerçekten aradığım kalite tam bu abi.

• Vah evladım vah çocuğum benim demek kudurukluğun kafana vurdu ha. Şimdi bir teneke kap al. İçine soğuk su koy, buz at biraz. Dök kafandan aşağıya. Şimdi düzeleceksin evladım.

• Hocam ne kudurması?

Ben aksine mutlu oldum. Çünkü hala böyle kızlar var. Her yerde crop giyen, dekolte giyen kız görmekten bıkmıştım.

Yemin ederim ilaç gibi geldi. Nerede ne giyinmesi gerektiğini bilen bir ablamız var karşımda.

Ben çok uzun süredir elbise giyen benim yaşıtım kız görmedim.

Hep ya göbek açık, ya crop var ya lobları gösterecek kadar etek veya şort var.

Yani ben buradan şunu anlıyorum eğer bir kız seçeceksem o kızın ailesine ve giyimine dikkat etmem lazım.

Gerçekten mutlu oldum. Sonunda kaliteyi yere düşürneyen birisi... Kendisini obje olarak sunan değil hanım efendi olarak ifade eden birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 11 Temmuz 2024; 22:24:34 >
  • Ponçik fake hesaptan kandırıyor enayiyi bu da heyecanlanmış

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Bana enayi diyen dolandırıldı.

Ayrıca bu kız fake felan değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.