Şimdi Ara

İnstadan hiçbir kız geri dönmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde bu instagramdan yürüyen erkekler? Eklediğim hiçbir kızla iletişime geçmeyi bırakın, takip isteğini bile kabul ettiremedim. Galiba kızlar açısından cezbedici bir yönğm yok. Gel de psikolljin bozulmasın

• Kaslı, ortalama tipte biriyle tanışmıştım. Muhabbet ederken insta mesajları açtı, tinder gibi. Bırak arkadaşın yürümesini, kızlar gelip muhabbet başlatmış. Hatta gözümün önünde merhaba diye mesaj geldi birinden. Instagrama spordayken vs foto atıyor arada. O yüzden dikkat çekiyor tabii.

Mesaj attığın kızın profili de böyledir zaten. Senin dikkatini bu yüzden çekmiştir. Bir de ilk mesaj önemli, selam yazıp tanışmaya çalışmak karşı tarafı en fazla nezaketen cevap vermeye itiyor. Mesela bir sayfaya yorum yapmıştır, o yorum üzerinden bir şey yazarsın. Hikaye atmıştır, hikayeyle ilgili espri yaparsın. Ne olmuş oldu? Frekansını yakalamış oldun. Bu taktik hep işe yaradı bende. Çünkü yazdığın şeye odaklandığı için profilini 2. plana atıyor.

Aslında taktik değil insan doğası bu. Arabasını seven birine arabasıyla ilgili soru sor, senin istediğinden fazlasını anlatacaktır.
  • Turkiyede erkek olmanin 5sartini yerine getirememissindir o yuzdendir
  • Çok aşırı yakışıklı değilsen şansın yok günde kaç tane erkek yazıyor kızlar arasından en yakışıklısını seçip ona dönüş yapıyor
    Diğer gereken özellikler kaslı ve cüzdanın dolu olmalı
  • Kendini teşhir etmek için insta kullanan kızlardan uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 9 Ağustos 2020; 13:41:27 >
  • Daha dün gece kız arkadaşımla bunu konuştuk. Gecenin bir yarısı gördugu 3 cm çaptaki fotografa iltifat eden bir asalak yazmış. Şöyle rezil şeyler yapmayın arkanızdan gülüyor hepsi. Ciddi anlamda kızlar da rahatsız oluyor
    Her seferinde duydugum tek şey ne yani bunu yazdı diye flört mü edeceğimi sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Çok aşırı yakışıklı değilsen şansın yok günde kaç tane erkek yazıyor kızlar arasından en yakışıklısını seçip ona dönüş yapıyor
    Diğer gereken özellikler kaslı ve cüzdanın dolu olmalı
    Yahu bu yobazlığın sebebi nedir ki. Kabul bile etmiyorlar, bekletiyorlar hatta.Yani sosyal medya. Kızla bi de liseden tanışıyoruz. belki merak ettim takip isteği yolladım. Kabul etsen ölecek misin
  • öncelikle bu tarz hareketlerle karşı tarafında beynınde abaza damgası yediğini unutma dostum.

kızlar ülkemizde maalesef bu tarz arkadaşlık istekleri ve mesajlarla her gün boğuşuyorlar. bizim erkekler havadaki dişi sineğe bile yazıyor maalesef.

hiç bilmediğin,tanımadığın,bakışmadığın hiç bir kıza direkt yazma nacizane tavsiye.

sana yazacak olan hatun zaten her türlü yazar.

tinder,okcupid vb. arkadaşlık programları yükle, güzel fotolar koy. eşleştiklerinle sağlıklı iletişim kurmaya çalış.

zamanla herşey istediğin gibi olur merak etme. ancak sabırsız olma,sabırlı ol,yavaş ol.konuş konuş sohbet et. hepsi bu kadar.zamanla kızlar sana gel gezelim,sinemaya gidelim falan derler. sadece kızların üzerine abanma,ısrarcı olma.gidene güle güle de arkana bakma.

bir de çok kitap oku. romanlar oku.karikatürler oku.genel kültürünü geliştir. yalandan da olsa hafif spor da yaparsın ileride,maksat spor yapıyorum demek

yolun açık olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Instagramda kızları etkilemek ve açılış mesajları için bi sayfa gördüm. Mba_men diye. Bi kaç paketi var düşükten pahalıya ama en ucuz paket iş görür diyolar. Reklam falan amacım yok bi kaç aydır takip ediyorum sayfayı denk geldim izlenimlerimi paylaşıyorum. Kızlarla buluşma aşamasına geçip kanıt fotosu atan da çok fazla var. O öne cıkarılan hikayelerde bulabilirsin.
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun nedeni sosyal medyanın ve su saçma sapan aşk dizilerinin insanları bozması
    Bir sebep daha var bir kıza günde kaç tane istek gelir kim bilir belki yüzlercedir o da bunların arasından en yakışıklısını seçiyor
    Üniversitede bir tane kız arkadaş vardı o anlatıyordu kızların taktiklerini :))
  • Kaslı, ortalama tipte biriyle tanışmıştım. Muhabbet ederken insta mesajları açtı, tinder gibi. Bırak arkadaşın yürümesini, kızlar gelip muhabbet başlatmış. Hatta gözümün önünde merhaba diye mesaj geldi birinden. Instagrama spordayken vs foto atıyor arada. O yüzden dikkat çekiyor tabii.

Mesaj attığın kızın profili de böyledir zaten. Senin dikkatini bu yüzden çekmiştir. Bir de ilk mesaj önemli, selam yazıp tanışmaya çalışmak karşı tarafı en fazla nezaketen cevap vermeye itiyor. Mesela bir sayfaya yorum yapmıştır, o yorum üzerinden bir şey yazarsın. Hikaye atmıştır, hikayeyle ilgili espri yaparsın. Ne olmuş oldu? Frekansını yakalamış oldun. Bu taktik hep işe yaradı bende. Çünkü yazdığın şeye odaklandığı için profilini 2. plana atıyor.

Aslında taktik değil insan doğası bu. Arabasını seven birine arabasıyla ilgili soru sor, senin istediğinden fazlasını anlatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 9 Ağustos 2020; 12:30:35 >
  • Şimdi kimse laga luga yapmasın, dışı ilgini çekmeyen birinin içini merak etmezsin.
    Seni beğenen kızları da sen beğenmezsin. Döngü bu şekilde maalesef.
  • Çıtayı biraz düşürüp daha fazla kişiye yaz.
  • 20- den fazla kıza instadan dm attım biri bile dönmedi
  • Kesin cozumu soyluyorum instagramlarinizi komple silin.Hesabi dondurmak degil komple silmekten bahsediyorum.Ben 2yil kullandim 3.5yildirda kullanmiyorum ve 2yil kullandigimla gorustugum kiz sayisi 3
    3.5yildir kullanmiyorum gorustugum kiz sayisi 50-60arasi.Su an 1gercek iliskim 1yalandan iliskim 2tane surekli gorustugum 15e yakinda kiz arkadasim var.
    İnstagram kizlarin totosunu kaldirmaktan ibaret silin daha cok kiz bulacaksiniz emin olun.
    Hatta kullanmadiginizi soylediginizde daha bir ilgi cekici oluyorsunuz.Daha cok ilgi gosteriyorlar.Neden derlerse gosteris yapmayi ve gosteris yapanlari sevmiyorum dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 9 Ağustos 2020; 15:33:59 >
  • arkadasim bak yazzacaklarımı kendin deneyebilirsin.

fake profilim var. geçen ismini ve k.adını kız ismi yaptım. profil resminide yabancı bi kız koydum. yemin ediyorum 1 saatte 50 mesaj isteği geldi. yarısı cinsel organını göndermiş. erkek olmaktan utandım. kız olmanın zorlugunu anladım. inanmıyorsan kız profili aç bi kaç beğeni yap popüler taglarda. sonra otur izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Kesin cozumu soyluyorum instagramlarinizi komple silin.Hesabi dondurmak degil komple silmekten bahsediyorum.Ben 2yil kullandim 3.5yildirda kullanmiyorum ve 2yil kullandigimla gorustugum kiz sayisi 3
    3.5yildir kullanmiyorum gorustugum kiz sayisi 50-60arasi.Su an 1gercek iliskim 1yalandan iliskim 2tane surekli gorustugum 15e yakinda kiz arkadasim var.
    İnstagram kizlarin totosunu kaldirmaktan ibaret silin daha cok kiz bulacaksiniz emin olun.
    Hatta kullanmadiginizi soylediginizde daha bir ilgi cekici oluyorsunuz.Daha cok ilgi gosteriyorlar.Neden derlerse gosteris yapmayi ve gosteris yapanlari sevmiyorum dersiniz

Sokakta tanışıyorsun o zaman iş veya okul olmadan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.