Şimdi Ara

Instagram’da ilk kez gördüğüm bir ceza aldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce ne böyle bir hata gördüm, ne araştırıp bulabildim, ne de bilene denk geldim. Bir çok profesyonele sormama rağmen.

Konu şu: Çok büyük ihtimalle telif hakkı sebebiyle bu başıma geldi. Geçen hafta oynanan Ankaragücü - Fenerbahçe maçı sonrası tribünden oyuncuların sevinç yumağı olduğu anın videosunu çekerek Instagram hesabımdan paylaştım. (Hesabım yaklaşık 30K ve Ankaragücü’nün en popüler hesabı, resmi hesap dışında)

Ne olduysa bundan sonra oldu. Sanırım maç bittikten 2 saat sonra ancak görsel paylaşımı yapabiliyormuşuz. beIN Sports’un anlaşması o şekildeymiş. Ben de bunu paylaştığım için telif hakkı cezası aldım galiba diye düşünüyorum.

Asıl konuya geleyim. Aldığım ceza sayfanın tamamen kapanması da değil, 3 günlük bir ceza aldığımdan bahsediyor. (Görselleri ekledim) Ama bugün 3. gün ve sayfa hala açılmadı. Pazar günü öğlen 2’de olmuştu bu olay bugün 3 gün oldu maalesef tık yok.

Hani desem ki hesap kapandı, kapandı da demiyor. Gelen mail de, uyarı da, bildirim de 3 gün sonra açılacak diyor, hatta tarih bile veriyor görselde gördüğünüz üzre...

Bu konuda yardımcı olabilecek, fikir verebilecek var mıdır? Ücreti karşılığında olsa dahi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yey1910 -- 19 Şubat 2020; 19:56:37 >

• hocam böyle sorunlarla ilgilenen arkadaşlar var onlara ulaşabilirseniz hesabınızı açabilirler
  • Sorun halen devam ediyor mu ? Ve çözüm bulabilirseniz yazın lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.